• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
öğrensek de alışverişe başlasak daha hiç birşey almadım cok hevesleniyorum

zaten alışverişe başlayanlar olmuş,zor tutuyorum kendimi zaten onlarıda okuyunca dürtüyorlar beni:9: ama cinsiyeti ögrenmeden bişey almak yok cinsiyeti ögrenince bikaç bişey alırım hevesim az geçsin diye:52: ondan sonrada geçermi çoğalırmı Allah bilir artık:1:

zaten alışverişe başlayanlar olmuş,zor tutuyorum kendimi zaten onlarıda okuyunca dürtüyorlar beni:9: ama cinsiyeti ögrenmeden bişey almak yok cinsiyeti ögrenince bikaç bişey alırım hevesim az geçsin diye:52: ondan sonrada geçermi çoğalırmı Allah bilir artık:1:

öyle şirin şeyler var ki nasıl tutacağız kendimizi bilmem :1:

Kizlar benim midem 6 aylik hamile gibi, cok da kabizlik var. benzer durumu yasayanlar var mi? Neler yapiyorsunuz?

Bir de burun kurulugu ve burun kanamasi oluyor arada. Acaba buhar makinesi gibi bir sey alsak faydasi olur mu?

Hepinize hayirli aksamlar

Ankaradan olan var mi,hangi hastane ve doktor tercihiniz?

ben ankaradayım canım ama henüz hastane konusunda karar vermedim. riskli gebe olduğum için perinatoloğa gidiyorum dr.un kendi kliniğine. hastane olarak içimden tobb geçiyor ama kısmet.

kızlar sizi bir konuda uyarmak istiyorum. dün hangi akla hizmetse hamburger yedim b...r k..g markasından ve tabi ki zehirlendim. dün karın ağrısı çok kötüydü hafif ishalle atlattım sandım bugun perişan oldum kafamı kaldırsam dünya dönüyor 2 defa çıkarınca rahatladım. baş dönmem de saatler ilerledikçe geçti geçmese hastaneye gidicektim serum versinler diye. tabi tuzlu ayran haşlanmış patates falan yedim biraz. şu an iyiyim çok şükür. aman nolursunuz fast food yemeyin. kimbilir hangi şartlarda saklandı ve piştiyse o hamburger :19: tek ben değil eşimde rahatsızlanmış ishal olmuş. ben gebelik süresince çok güvendiğim 1-2 restaurant dışında dışardan bir şeyi ağzıma sokmayı düşünmüyorum artık :20: o da olur da yemeğe gitmemiz gerekirse. kuru ekmek yerim dışardan yemem :1:

Kizlar benim midem 6 aylik hamile gibi, cok da kabizlik var. benzer durumu yasayanlar var mi? Neler yapiyorsunuz?

Bir de burun kurulugu ve burun kanamasi oluyor arada. Acaba buhar makinesi gibi bir sey alsak faydasi olur mu?

Hepinize hayirli aksamlar

benimde öyle canım kabızlıktan dolayı karnım çok şiş görünüyor,sabahları kayısı filan yiyorum çok mu faydası oldu dersen pek etkili değil.sahlepi denicem şimdi ama önce dr a sormam lazım.sakıncası olduğunu sanmam ama danışmak da fayda var.

kızlar sizi bir konuda uyarmak istiyorum. dün hangi akla hizmetse hamburger yedim b...r k..g markasından ve tabi ki zehirlendim. dün karın ağrısı çok kötüydü hafif ishalle atlattım sandım bugun perişan oldum kafamı kaldırsam dünya dönüyor 2 defa çıkarınca rahatladım. baş dönmem de saatler ilerledikçe geçti geçmese hastaneye gidicektim serum versinler diye. tabi tuzlu ayran haşlanmış patates falan yedim biraz. şu an iyiyim çok şükür. aman nolursunuz fast food yemeyin. kimbilir hangi şartlarda saklandı ve piştiyse o hamburger :19: tek ben değil eşimde rahatsızlanmış ishal olmuş. ben gebelik süresince çok güvendiğim 1-2 restaurant dışında dışardan bir şeyi ağzıma sokmayı düşünmüyorum artık :20: o da olur da yemeğe gitmemiz gerekirse. kuru ekmek yerim dışardan yemem :1:

çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın arkadaşım,çok haklısın yememek lazım ama arada bir kaçamak oluyor işte

çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın arkadaşım,çok haklısın yememek lazım ama arada bir kaçamak oluyor işte

çok teşekkür ederim arkadaşım ben de kaçamak yapayım dedim ama kaçamak bana pahalıya mal oldu :50: sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yerim artık :)

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine:nazar:

Kızlar merhaba bayadır giremiyodum bebeğini kaybedenler olmuş çok üzüldüm Allah sağlıklı bebek nasip etsin tekrardan inşallah.. Yarın dr randevum var miniğim inşallah iyidir dua edin bana iyi geceler rahat uykular arkadaşlar

Gözüme uyku girmiyo 2 gundur icimde bir skıntı var bebegime biseymi oldu diye cok korkuyorum :( randevuma daha var dayanamayip sabah gidicem heralde off cok kuruntulu oldum ben ya

hiç güleceğim yoktu güldürdün beni teşekkür ederim:)

Ne mutlu o zaman bize:)

Bende dün akşam TV de tavla takımı vardı oyun oynuyorlardı, yanındaki açık renk taşları cips zannettim, eşime diyomki bana patates cipsi:))))
ama gitmesine izin vermedim, her gördüğümü bir an istiyom sonra geçiyo isteğim.
devam ederse patlicammmmmm:49:

Aynen bende de var ne görsem canım çekiyo ama benimki yarın alırız diyo yarına kadarda benim canım zaten başka şeyler çekiyor :))

kalp atışı için gittiğimiz doktorda her iki yöndende kalp atışı duyulmadı ve bir başka ultrason makinesiyle radyoloji doktorna yönlendirdi kadın doğumcu ordada acilden bakılınca daha teferruatlı vel hasıl kalp atışı falan yok 7 ve hatta 9 olması gerekn haftamız 5+4 olarak sonlanmış bulunmaktaa....şimdi bir başka üniversite hastanesine veya doğum hastanelerine yönlendirdi bu özel doktor ölü bebek kürtajı yapamıyoz dedi riskli duruyonuz vs..dedi bugun annnemde ilk uçakla geliyor ve yarın inşlh bir başka hastane arayışı doktoru ile bu durumumu hallledecekler bana dua edin .... bebek mebek hayal oldu bunada şükürler olsun... inşallah bu operasyon işlemi hayırlı sonuçlanır.... dualarınıza ciddden ruhen ve bedenenn çok ihtiyacım var. hayırlı günler diliyorum bacılarım...
Çok geçmiş olsun gökçecim dualarımız seninle rabbim tekrar nasip eder inş.

Günaydın

bugün yoğun bir mide asitlenmesi ile karşı karşıyayım.. Hala kararsızım park yatağı alsam mı yoksa erken mi diye..

benim bu cumartrsi cnm az kaldi.
benim gebeligin sikintili oldugu icin sik cagiriyor dr.
kanamam vardi ignelerle durdu sukur. progestan iciyrm ama.
bir de pihtilasma var. surekli igne yapiyrm. onun icin risklisin dedi. ne zaman derse gidiyrm iste.

İğnelerin devam ediyor mu canım yada ne kadar kullandın ? Benim progestanı günde 1'e düşürdü iğneyede devam et dedi de ne kadar sürecek böyle merak ediyorum onlar yüzünden bişi yiyip içemiyorum acayip mide bulantısı yapıyor bende:( Bende her hafta gidiyordum artık 2 haftada bir oldu kontrol.

Arkadaşlar merhaba

ben her gece karın ağrısıyla uyanıyorum benim gibi yaşayan varmı? nedeni ne olabilir acaba?

Back
X