benim yumurta sepetimi beğenen olmadı mıarkadaşıma yaptım güzel olmadıysa değiştreyim
canım güzel olmuş eline sağlık. ben senin bebişe hazırladığını düşündüm hatta önyargılı düşüncemle daha cinsiyeti belli değil neden pembe yaptığını düşündüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yumurta sepetimi beğenen olmadı mıarkadaşıma yaptım güzel olmadıysa değiştreyim
Canım valla enfes olmuş, bende 40 uçurmaya sana geleyimellerine sağlık
canım güzel olmuş eline sağlık. ben senin bebişe hazırladığını düşündüm hatta önyargılı düşüncemle daha cinsiyeti belli değil neden pembe yaptığını düşündüm
gel sana da yapayım canım :)) sağlıkla doğsun da bebişlerimiz ben yaparım ... bugün kontrole gidicem heycan dorukta
Ayyy ne güzel darısı bizlerin başına bende 13 ncü haftadayım ama son gaz devam ediyor herşeyden tiksiniyorum maşallah sana.
yok canım hani bebeklerin 40 ı çıkınca 40 uçurmaya geliyorlar ya ev sahibi de yumurta şeker un vs. koyuyor ya ona artık böyle süsleyip veriolar ben de yaptım inşallah beğenir arkadaşım :)
Herkesin farklı oluyor tabi haliyle canım... İnşallah en kısa zamanda sıkıntıların biter de, hamileliğin keyfini çıkarmaya başlarsın :)
İğnelerin devam ediyor mu canım yada ne kadar kullandın ? Benim progestanı günde 1'e düşürdü iğneyede devam et dedi de ne kadar sürecek böyle merak ediyorum onlar yüzünden bişi yiyip içemiyorum acayip mide bulantısı yapıyor bendeBende her hafta gidiyordum artık 2 haftada bir oldu kontrol.
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım :) , nasıl yaptığını da anlatırsan mesajla da olur, sevinrim :)
canım bak şimdi bu sepet alsında ekmek sepeti 1 milyoncularda satılıyor 5tl ye aldım ... tülün metresi 3 tl eni 3 metre olduğu için 1 metreyi üç arkadaş paylaştık yani tül 1 tl ye denk geldi ... kurdale rulosu 1 tl ... kelebek figürleri tanesi 50 kuruş .. silikon tabancam yoktu sıvı silikon aldım 3 tl ye .... organizasyoncular bu sepeti dünya paraya satıolar ...
tülleri kare kare kestim tüm malzemeleri onlara koyup kurdale ile bağladım . ( yumurta, pirinç,şeker , bozuk para, un,pamuk ,)unu poşete koydum öle kurdeleledim ama... en son kalan tülü alt kısmına sarıp bağladım kelebek yapıştırdım... yani hiç bişeyi yok çok kolay... bi de zıbın alıp koyucam sepete bu akşam gelecekler...
ben manisadayım bizim burda yapıyorlar izmirde de öylehımm, ben bu adeti bilmiyorumbizde yokmu acaba?
bizde de 40 ında bir yere götürürler onlarda hediye verir bunu biliyordum ama yumurta un şeker olayını bilmiyordum:)
İnş canım birde benim evde yalnız kalamama gibi bi korku ve endişelerim oluyor evde pek durmamaya çalışıyorum anneme gidiyorum genelde daha öncede yazmıştım eşim evdeyse iyiyim ama onun işe gideceğini düşündüğüm zaman yada giderken ağlama krizine giriyorum bakalım bugün nasıl olucam sırf bunu yenmek için arabamızı satmıştık 2 ay önce 2 gün önce tekrar araba aldık dün yine annemdeydim ama bugün evdeyim işlerim var yapmam gereken ama akşamı nasıl ederim onu hiç bilmiyorum
ben manisadayım bizim burda yapıyorlar izmirde de öyle
EKMEK : Elinin bereketi hiç azalmasın, annen baban elinin ekmek tuttuğu günleri görsün, seninle gurur duysun.
PAMUK : Saçın ve sakalın aklaşana kadar çok uzun ömürlü ol, kalbin pamuk gibi yumuşak olsun.
PİRİNÇ : Sana, evine ve evimize bereket gelsin.
ŞEKER : Ağzın hep tatlı olsun, tatlı dilli, güleryüzli bir insan ol ve kimsenin gönlünü kırma.
UN : Çok uzun, sağlıklı ve un gibi tertemiz bir ömrün olsun, ak sakallı dede olup torunlarını ağız tadıyle gör.
METAL BOZUK PARA : Ömrün boyunca hep bol kazançların olsun, bu paralardan çok çok daha fazlasına sahip ol.
bende bebek sepeti olarak alıp yapabilirim canım bende kurdele ( mavi ve pembe ) ve beyaz ve pembe güller, silikon tabancası da var üstelik :)) Bir milyonculara bakarım cinsiyeti belli iken tül ve sepet yeterli, ona göre süslerim
teşekkür ederim
kızlar sizi bir konuda uyarmak istiyorum. dün hangi akla hizmetse hamburger yedim b...r k..g markasından ve tabi ki zehirlendim. dün karın ağrısı çok kötüydü hafif ishalle atlattım sandım bugun perişan oldum kafamı kaldırsam dünya dönüyor 2 defa çıkarınca rahatladım. baş dönmem de saatler ilerledikçe geçti geçmese hastaneye gidicektim serum versinler diye. tabi tuzlu ayran haşlanmış patates falan yedim biraz. şu an iyiyim çok şükür. aman nolursunuz fast food yemeyin. kimbilir hangi şartlarda saklandı ve piştiyse o hamburgertek ben değil eşimde rahatsızlanmış ishal olmuş. ben gebelik süresince çok güvendiğim 1-2 restaurant dışında dışardan bir şeyi ağzıma sokmayı düşünmüyorum artık
o da olur da yemeğe gitmemiz gerekirse. kuru ekmek yerim dışardan yemem
![]()
Canım sana nacizane tavsiyem, kısa sürelerle başlayıp süreyi uzatarak evde tek kalmaya çalışman..maalesef bu tür korkuların üstüne gitmeden kalıcı bir çözümü olmuyor. Evden annene gittiğin zaman o günü kurtarıyorsun ama uzun vadede korkun artarak devam ediyor. 1-2 saat ile başlayıp daha sonra uzatarak evde kalma egzersizleri seni uzun vadede cok rahatlatacak :)
kızlar arkadşımın bebeğinin 40 ı çıktı bana gezmeye gelecekler ... 40 sepeti yaptım nasıl olmuş ? umarım resmi ekleyebilmişimdir
gunde 3 tane progestan hap aliyrm cnm.
1 coraspirin
1 folideca
1 tane de 0.4 luk claxena igne yapiyrm. igne doguma kadar da digerleri ne zamana kadat bilmiyrm cnm.
benim de bulantilar basladi. ne guzel yok diye seviniyrdum. bas donmesi ve halsizlik de cabasi. hemen yoruluyrm.hep hasta gibi vucudum.