selam kızlar nasılsınız ağzımın içi enfeksiyon olmuş diş etlerim şişmiş damaklarım yara hiçbişey yiyemiyorum tuzlu su ile gargara yapıyorum bugün biraz hafiflemiş ama çok canımı yakıyor.
canım karbonatlı su da iyi gelir yemekten önce ve sonra çalkala bir de yumuşak diş fırçası kullan
bende aynı şeyi duymuştum ultrason cihazı için hatta komşumuz sürekli cinsiyetine bakmak için her zaman gidiyodu orası yara gibi olmuş demişlerdi genede bizdikkatli olalım herşeyin fazlası zarar
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
benmi çok uyuyorum sizimi uyku tutmuyo anlayamadım yataktan kalkasım hiç gelmiyo sabahları bende hastanede dağıtmak için küçük kutulara lokum koyup süsleyip gelenlere vermek istiyorum bakalım daha düşündümde beyandiğim şey nekadar tutacak bilmiyorum biraz araştırmam lazım bazen bende içerde ne yapıyor bebişim sağlıklı gerçekten ordamı diye düşünüyorum dr randevumuz daha ayın başında beklemek çok zormuş ya gerçekten
ben de yeni kalktım sayılır hep uyumak istiyorum
Kızlar Merhaba Hayırlı Günler
Benim geçengün kanamam oldu pazar günü kendi doktoruma gitmedim devlet hastanesi bezmialeme gittim
progynex die bi ilaç verdi düşük önleyici bunu 4 gündür kullanıyorum sizce bi sıkıntı olurmu bebeğinin etrafında kanama görülmüyor dedi kalbide atıyor dedi genede tereddüt ediyorum..Yarın kendi doktorumda randevum var...
canım bende de kanama olmamasına rağmen dr rahim içinde kanamaya benzeyen birey gördü ve 1 kutu progestan bitirdim
Kızlar sabah ikili tarama testini yaptırmaya gittik. Bebeğimiz, 7,5 cm olmuştu, pek hareketliydi :) Cinsiyet için erken olduğunu söyledi maalesef radyoloji uzmanı..yanılma payı çok olur dedi...
Bir de haftalar süren bulantılardan sonra, çok iştahım açıldı. Siz ne durumdasınız kızlar? :)
bulantı ok olmadı şükürler olsun ama iştah ta yok
bence de rüyalarımdan roman olur
tek değilsin cnm,çok şükür benimde bulantım kusmam yok çok az oldu 1 hafta kadar ondada hergün olmadı
,korktum doktora bile gittim bebeğimi sağlıklı görünce rahatladım:)darısı bulantısı olanların başına diyelim...
benimde birka hafta sürdü ok dua ettim allaha öğretmenim bulantılarla başa çıkmam zor oluyordu şükür ki azaldı ama iştahım yok ve evde birşey yiyemiyorum kendim pişiremiyorum
Kızlar işyerinde aşçı abla beni ikiz hamile olarak görmüş rüyasında :)) kaçıncı haftada belli olur ikiz ise eğer
ben de hamileliğimi öğrenmeden önce rüyamda yatağımda 2 tane kundaklı bebek görmüştüm biri pembe biri maviydi kundaklar...o ay 2 tane yumurtlamıştım ve ikiz kardeşlerim var...ikiz olma olasılığına çok kaptırmıştım kendimi ama tek bebiş var hala
benimde öyle canım kabızlıktan dolayı karnım çok şiş görünüyor,sabahları kayısı filan yiyorum çok mu faydası oldu dersen pek etkili değil.sahlepi denicem şimdi ama önce dr a sormam lazım.sakıncası olduğunu sanmam ama danışmak da fayda var.
canım sahlep sütlü olduğu için içilebiir diye biliyorum ben ama probiyotik yoğurtlar ve kahvaltılık gevrekler iyi geliyor bana onları da deneyebilirsin
Kızlar dünden beri gözlerimin üstüne vuran bir baş ağrım var, adetim yaklaştığı zaman olurdu bu tarz ağrı genelde. Ve biraz önce koyu kahve lekenlenme gördüm az bişi ama korkuttu, 3 gün önceki dr kontrolümde herşey yolundaydı noluyor anlamadım

:44:
kesinlikle dr a gitmelisin
çatlak için ürün kullanmaya başlayan var mı?
benim cildim yağlı olmasına rağmen, karnımda , göğüslerimde ve eğilince belim ve sırtımda gerilme hissediyorum, şu ana kadar sadece yarım kilo aldım fakat çatlak oluşmasından endişeleniyorum. bazı yağların kıllanma yaptığı yazılmış, zaten hamilelik başlangıcından beri kıllanma artmış gibi geliyor bana o yüzden yağları kullanma konusunda tedirginim. bir kaç arkadaşımdan body shop ta satılan kakaolu vücut balsamı için tavsiye aldım, bu ürün hakkında duyumu ya da tecrübesi olan var mı?
henüz değil önümüzdeki aydan itibaren lierac kullanmayı planlıyorum ama nemlendirme için bebe yağı da iyi olur bence
merhaba kızlar dün çok kötü bir olay yaşadık.alışveriş merkezinden çıkarken tam arabaya binmiştik eşim yukarda bir poşet unuttuğumu farketti ben oğlumla arabada beklerken hızlıca alayım dedi.sonra tam otomatik kapıdan içeri girecekken kapının açılmaması yüzünden cam kapının içinden geçti.yüzü gözü parçalandı.bir yandan arabada oğlum bir yandan eşim ne yapacağımı şaırdım eşimi öyle kanlar içinde bırakıp önce oğlumu eve anneme bıraktım sonra dönüp eşimi aldım ve hastaneye götürdüm.neyseki burnunda kırık filan olmamış ama yüzünde ciddi çizikler oldu dikiş atılan yerleri var.allah korudu resmen.dün bu koşuşturmada karnım acayip ağrıdı bugün halada ağrıyor bebeğime bişey olacak diye ödüm koptu.alışveriş merkezleri türlü tehlikelerle dolu yürüyen merdivenler bozuk asansörler kapılar dikkat etmek lazım çok fazla.
6 kasımda doktor randevum var ama içim hiç rahat değil daha öncemi gitsem doktora acaba.şimdi eşime desem kızar bana abartıyorum diye ama evhamdanda kurtulamıyorum ne yazıkki
canım geçmiş olsun benim eşim de geçen hafta kaza yaptı kolu çatlak 10 gün alçıda kalacak dedi dr,kafasında da dikiş var seni çok iyi anlayabiliyorum ben hala kurtulamadım etkisinden rüyamda görüyorum sürekli
cancağazlarım beni de 11 kazımda çağırdı dr 2 li için görünürse yaparız görünmezse 3 yaparız sonra dedi bu arada özele gidiyorum ama ptesi gününe devletten de randevu aldım bi gideyim bakalım memnun kalırsam hem devlet hem özelden takip ederim bebişi