Herkese merhaba,
Umarım bıraktığım gibi hamişsinizdir hepiniz. Geçmişi okuyamadım. Tahmin ettiğiniz gibi çok üzgünüm bir tarifi yok, moralimde çok bozuk. Pazartesi durumumu öğrendikten sonra saf saf dolaştm diyebilirim. 3 gün denetlemeydim mecburen bu psikolojiden uzaklamak zorunda kadım. Ancak her boşlukta aklımdan çıkmadı. Çok şükür kanamam olmadı henüz. Pazartesi günü için eşim dr.umdan randevu almış kürtaj için. İçim bomboş garip bir duygu ama dr.um bebeğinin kalbi atıyor demesi için dua ediyorum. (atmadığını blilsemde) Yakın zamada da hamile kalmayı düşünmüyorum.
Size danışmak istediğim bir konu daha var. Kızımdan önce 2 defa kalp durması nedeniyle bebek kaybettikten sonra genetik tetkik sonucunda pıhtılaşma bozukluğumu öğrendim. Kızımdan sonra bu 2. hamileliğim ve aynı şekilde 2 bebek daha kaybetmiş olacağım. Sizce bu bebekte neden kaybettiğimi araştırtmalımıyım. Çünkü her ikisindede kızımdaki tedavinin (clexan+aspirin) aynısını uyguladık.
Bu arada topiği kimse devir almamış, lütfen biriniz alın bu şekilde sizi bırakmak istemiyorum. Söz pazartesi ye kadar kaldığım kısımdan bu güne kadar eklenmek isteyenleri listeye ekler ve kendimi de listeden çıkartarak teslim ederim.
Canim hosgeldin, rabbim istedigin zamanda evladina kavustursun seni.. bence bir arastirma yaptirmanda fayda var, boylece neyin sorun yarattigini daha detayli ogrenebilirsin. Eger seni uzmeyecekse ara ara ugra lutfen, biz seni cok sevdik ve ozledik..