Merhaba arkadaşlar ben de bebeğimi kaybettim. Moralim o kadar bozuk ki. cuma günü tıbbi müdahale ile bebeği aldılar. rutin kontrolüme gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öürendimkendinize çok dikkat edin. Hayırlı doğumlar geçirirsiniz inşalllah. Bize de dua ederseniz çok sevinirim. Sizi tanımak güzeldi. Sevgiler...
Allah sabır versin canım en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım benim durumum sizinkinden biraz farklı 2013 mayıs annesiyken birden 2014 mayıs annesi de
olacağımı öğrendim buna alışmak biraz zor oldu ilk baslarda ama annelik güzel şey insan alışıyo hemen inşallah sag salim kucağıma alırımAllah evlat acısı yasatmasın kimseye 12 mayıs muhtemel doğum tarihim kayıt edebilirseniz sevinirim
hayrılı olsun sağlıkla kucağına al inş, gerçektende nasıl böyle denk getirdin
Rabbim gule gule saglikla kullanmak nasip etsin, ben buyuk esyalarini bitirdim, artik bundan sonra para biriktirip geri kalani topluca alacam . Bebek bakim urunlerini son ay alirim, banyo malzemeleri felan da o zaman. Cok kiyafet doldurmayi dusunmuyorum, 0-3ay yetecek kadar alsam yeter, gerisi hediye de gelir, olmamaya baslayinca cikip beraber aliriz yavrumla :)
Onumuzdeki aylarda odasinin perdesini hazirlayacam, belki boyasi yapilir ki kokusu gitmis olsun, koltuk var odada ona kilif kaplaticam... bakalim kismet.
ben daha hiç bişey almadım maşallah sen yarılamışsın