• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba arkadaşlar..

Yaklaşık 1 haftadır yatıyordum düşük tehlikesi vardı,şimdi gayet iyiyim.İşe geldim ama erken çıkıcam.
Cuma günü hem kontrolüm var hemde ikili testimizi yaptırcaz.
Sizler iyisinizdir inşallah...

Merhaba arkadaşlar..

Yaklaşık 1 haftadır yatıyordum düşük tehlikesi vardı,şimdi gayet iyiyim.İşe geldim ama erken çıkıcam.
Cuma günü hem kontrolüm var hemde ikili testimizi yaptırcaz.
Sizler iyisinizdir inşallah...

merhaba,hg cnm,inş daha iyi olursun,kontrolündede hayırlı haberler verirsin...

arkadaşlar yokmu konuyu alabilcek biri,gerçekten solanin arkadaşımıza ayıp oluyor,kimse çıkıp alırım demiyor,sen nie almıyosun diyenler olabilir yazıyı okuyunca,ben alamam çünkü 1 ay sonrasında net baglantım olmayabilir,yarı yolda bırakmak istemem,yoksa solanini kurtarırdım yani...

Çok şükür ikili testimizden çıktık hersey yolunda ama cinsiyetini söylemedi görememiş :/ ama cok rahatladim bayaa buyumus kocaman olmus ense kalinligi burun kemigi filan hepsi olmasi gerektigi gibi.. kalbi 163 atiyodu maasallah. Suan en merak ettigim sey cinsiyet.. uzun 6 7 aylik olmadan bisey almicam diyodum ama cinsiyetini ögrenir ögrenmez baslicam alisverise :))

Çok şükür ikili testimizden çıktık hersey yolunda ama cinsiyetini söylemedi görememiş :/ ama cok rahatladim bayaa buyumus kocaman olmus ense kalinligi burun kemigi filan hepsi olmasi gerektigi gibi.. kalbi 163 atiyodu maasallah. Suan en merak ettigim sey cinsiyet.. uzun 6 7 aylik olmadan bisey almicam diyodum ama cinsiyetini ögrenir ögrenmez baslicam alisverise :))

gözün aydın cnm,banada sölemediler cinsiyetini daha belli değil diyorlar,annem kız diyip duruyor,eşim hep rüyasında erkek görüyor:) meraktan çatlıcam,1 tane erkek kardeşim var oda çok hevesli dayı olcak diye,11 kasım kardeşimin doğum günü 12 kasımda benim,ya kardeşimin doğum gününde yada benim doğum günümde gitcem cinsiyet için,birde 1 hafta öndeyiz,o zamana ögrenirim sanıyorum:emir_bebek::16:

arkadaşlar yokmu konuyu alabilcek biri,gerçekten solanin arkadaşımıza ayıp oluyor,kimse çıkıp alırım demiyor,sen nie almıyosun diyenler olabilir yazıyı okuyunca,ben alamam çünkü 1 ay sonrasında net baglantım olmayabilir,yarı yolda bırakmak istemem,yoksa solanini kurtarırdım yani...

bende mart sonunda doğum için memlekete gideceğim internet bağlantım olmayacak o yüzden arkadaşlar malesef bende alamam

doktordan geldim şimdi idrar testi yaptı bişey çıkmadı ağrım devam ediyor.kendi doktorumu aradım 4,5 ta ona gideceğim.gerçi bebeği gördüm kalbide atıyordu ama bu ağrı geçen yaşadığım kanamada olduğu gibi başladı çok korkuyorum .

Canim çok geçmiş olsun. Senden de kötü haber alacağız diye çok korktum vallahi . Allah tan iyimissin. Dikkat et kendine dinlen bolbol

merhaba hanımlar miğde bulantısı yaşayan varmı aranızda ben çok kötüyüm yaa ilaç kullanmama rağmen geçmiyor 2 yaşında bir oğlum var çok afedersizin dün altını değiştirirken bezine kustum çok kötüyüm :50:

merhaba hanımlar miğde bulantısı yaşayan varmı aranızda ben çok kötüyüm yaa ilaç kullanmama rağmen geçmiyor 2 yaşında bir oğlum var çok afedersizin dün altını değiştirirken bezine kustum çok kötüyüm :50:

Benimde çok bulantım oluyordu canım ama allaha şükür bu hafta bitti.

doktordan geldim şimdi idrar testi yaptı bişey çıkmadı ağrım devam ediyor.kendi doktorumu aradım 4,5 ta ona gideceğim.gerçi bebeği gördüm kalbide atıyordu ama bu ağrı geçen yaşadığım kanamada olduğu gibi başladı çok korkuyorum .

oferta bu dönemde rahim byümeye geçtiği için kasık ağrıları normalmiş az önce bu sitede okumuştum

-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
hafta hafta gebelik takibinden okuyabilirsiniz

bence herşey yolunda üzme kendini..

gözün aydın cnm,banada sölemediler cinsiyetini daha belli değil diyorlar,annem kız diyip duruyor,eşim hep rüyasında erkek görüyor:) meraktan çatlıcam,1 tane erkek kardeşim var oda çok hevesli dayı olcak diye,11 kasım kardeşimin doğum günü 12 kasımda benim,ya kardeşimin doğum gününde yada benim doğum günümde gitcem cinsiyet için,birde 1 hafta öndeyiz,o zamana ögrenirim sanıyorum:emir_bebek::16:

benim bebeğimde bir hafta önden gidiyormuş öyle dedi doktor herşey yolunda dedi.. ama cinsiyet için okadar özenmedi gibi geldi bana hiç tanımadığım bi doktor olduğu için öyle hissettim..
cinsiyet bellimi dedim yok canım görmedim daha erken dedi bende dur bi bakayım canım belki belli olmuştur der diye bekliyorum :)
hayaırlısı olsun bakalım

Canim çok geçmiş olsun. Senden de kötü haber alacağız diye çok korktum vallahi . Allah tan iyimissin. Dikkat et kendine dinlen bolbol

yarın tatilim oğlumuda bu akşam anneanneye yollamayı düşünüyorum evde yatacağım bol bol.

oferta bu dönemde rahim byümeye geçtiği için kasık ağrıları normalmiş az önce bu sitede okumuştum

-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
hafta hafta gebelik takibinden okuyabilirsiniz

bence herşey yolunda üzme kendini..

çok evhamlı oldum çokkk

daha öncede aynı ağrıya başlamıştı ve bebeklerden birini o kanamada kaybetmiştim.akşam kendş doktoruma gideceğim içim hiç rahat değil bu haftalar tehlikeli doktorum öyle diyordu.hep kötü şeyler düşünmekte istemiyorum ama elimde değil.akşama yazarım sonucu .

cnm Allah sanada sabır versin,inş en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın,Allah büyüktür,birde merak ettiğim bişey var,anne karnında çok bebek ölümleri oldu bu topikte,bu ölümlerin sebebi nedir acaba?
Dr. doğru düzgün bilgi vermiyor ki senden kaynklanmıyor bebekte oluşan bir kusurdan kaynaklanıyor genel bir sebebi yok diyor. ama ben de de suç var ev temizlliği yapıyordum doğru düzgün dinlenmedim iki buçuk aylık olmuştu ortalama 10 gündür durmuş kalbi dedi ama en ufak bir belirtim yoktu herşey yolundaydı. kısmet ne yapalım. iyi dileklerin için teşekkür ederim :(

Dr. doğru düzgün bilgi vermiyor ki senden kaynklanmıyor bebekte oluşan bir kusurdan kaynaklanıyor genel bir sebebi yok diyor. ama ben de de suç var ev temizlliği yapıyordum doğru düzgün dinlenmedim iki buçuk aylık olmuştu ortalama 10 gündür durmuş kalbi dedi ama en ufak bir belirtim yoktu herşey yolundaydı. kısmet ne yapalım. iyi dileklerin için teşekkür ederim :(

cnm geçmiş olsun ALlah bir daha yaşatmasın.
benimde ilki düşüktü ve 10 gün karnımda ölü kalmıştı. bende önce kendimi suçladım ama DR um bunu yapma dedi, yediğimden mi dedim kızdı bebek zaten kandan besleniyor neden yediklerinden olsun dedi.
ben şunu anladım ki Allah ömür verince ne yapsanda yaşıyolar, ama ömür vermediyse ne yapsak ta boş.
Allah'a dua edelim ki daha da büyümeden alacağını aldı. doğurupta kaybedenler var.
Allah onlara sabır dayanma gücü versin.

cnm kendini suçlama,bende az önce araştırdım bebekte kromozom bozuklugu oldugunda kalp durmasına sebep oluyormuş,en çokda 8 ve 10. haftalarda olurmuş,bende ev temizligiyle çok ugraştım,hamile oldugumu ögrendigimde halılarımı yıkamaya vermiştim ev rezil gibiydi camlar falan heryer temizlencekti,kuzenim ve eşim yardımcı oldular ama tabi bende ugraştım,çokda korktum bişey olcak diye sancılandım hatta o günlerde,çok şükür bişey olmadı,Allahın dedigi olur...

öncelikle mandolina arkadaşım çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zaman da sağlığına kavusurve yeniden hamile kalırsın.

herkese merhabalar,
kızlar dün annemde tartıldım 1,5 kilo vermişim. aranızda kilo veren oldu mu??? kasımın 2 sinde kontrol var. doktora bu iştahsızlık ve mide bulantısı ile ilgili sorunumu çözmesini isticem artık çok sıkıntı yaşamaya başlıyorum. benim teyzemin kızıda hamile ve benden 1 hafta geriden geliyo ona doktoru %80 erkek demiş. birde beni cinsiyet merakı sardı...

Son düzenleme:
kızlar bende tam olarak mide bulantısı yok sadece sabahları dişlerimi fırcalayaınca kusma durumum var ama gün içinde de kusma olmasada mide bulantım var. özellikle bu aralar çok halsizim belim ağrıyor. 3 haftadır dr gitmiyorum bebeğiminden haberisizim 2li test için bekliyorum. normal mi bunlar.

Back
X