• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
öncelikle mandolina arkadaşım çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zaman da sağlığına kavusurve yeniden hamile kalırsın.

herkese merhabalar,
kızlar dün annemde tartıldım 1,5 kilo vermişim. aranızda kilo veren oldu mu??? kasımın 2 sinde kontrol var. doktora bu iştahsızlık ve mide bulantısı ile ilgili sorunumu çözmesini isticem artık çok sıkıntı yaşamaya başlıyorum. benim teyzemin kızıda hamile ve benden 1 hafta geriden geliyo ona doktoru %80 erkek demiş. birde beni cinsiyet merakı sardı...

Canım bende 2 kg vermişim kızımda ilk 3 ay 5 kg almıştım şaşırdım herkeste sanki yüzün çöktü diyordu başlarda oldu bulantım ama şimdi yok bişey bende. Bende çok merak ediyorum cinsiyetini kız yada erkek dese ona göre alışveriş yapsam rahatca:)

öncelikle mandolina arkadaşım çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zaman da sağlığına kavusurve yeniden hamile kalırsın.

herkese merhabalar,
kızlar dün annemde tartıldım 1,5 kilo vermişim. aranızda kilo veren oldu mu??? kasımın 2 sinde kontrol var. doktora bu iştahsızlık ve mide bulantısı ile ilgili sorunumu çözmesini isticem artık çok sıkıntı yaşamaya başlıyorum. benim teyzemin kızıda hamile ve benden 1 hafta geriden geliyo ona doktoru %80 erkek demiş. birde beni cinsiyet merakı sardı...
Bende 2 kilo verdim canım bulantilarim eskiye gore azaldı artık su an kilo vermiyorum ama almıyorum da..
kızlar bende tam olarak mide bulantısı yok sadece sabahları dişlerimi fırcalayaınca kusma durumum var ama gün içinde de kusma olmasada mide bulantım var. özellikle bu aralar çok halsizim belim ağrıyor. 3 haftadır dr gitmiyorum bebeğiminden haberisizim 2li test için bekliyorum. normal mi bunlar.
Normal tabiki.. Illa kusman gerekmez bulantı halsizlik bende 1,5 ay gündüz gece hiç geçmeden devam etmişti.

Bende iki kilo verdim ama bende bulanti kusma falan yok hic olmadida zaten.yememde iyi.ben neden kilo verdim acaba.kilo veren herkes yedigini cikardigi icin vermis sanirim

Bende iki kilo verdim ama bende bulanti kusma falan yok hic olmadida zaten.yememde iyi.ben neden kilo verdim acaba.kilo veren herkes yedigini cikardigi icin vermis sanirim

Canım bende sabahları bulantı oldu oda çok sürmedi benim yemem çok değil ama

Demekki bebislerin ihtiyaci cok :-) benim daha once iki dusuk var buda zaten tup bebek cok hareetli degikim o yuzden.normalde olsa 5 kilo almistim rahat.
Valla bende kızmda aldım 5 kg şimdi oda bırakmıyor rahat sürekli hareket ediyorum mecbur. Sende dikkat et canım ilk çocuğun keyfini sür:)

Benimde büyüdü göbişim ama arada benimde gazdan bayağı büyük oluyo. Gaz problemim acayip fenaaa...

Valla bende kızmda aldım 5 kg şimdi oda bırakmıyor rahat sürekli hareket ediyorum mecbur. Sende dikkat et canım ilk çocuğun keyfini sür:)

Cok sukur bu sikintisiz gidiyor bende dedigin gibi keyfini cikartuyorum. Umurim hep boyle sorunsuz gider.

kızlar bende tam olarak mide bulantısı yok sadece sabahları dişlerimi fırcalayaınca kusma durumum var ama gün içinde de kusma olmasada mide bulantım var. özellikle bu aralar çok halsizim belim ağrıyor. 3 haftadır dr gitmiyorum bebeğiminden haberisizim 2li test için bekliyorum. normal mi bunlar.

Canım o diş macunu benide mahvetmişti. Neyseki atlattım. Ben 2 haftada bir gittim hep sadece ikili test zamanı 3 hafta girmişti araya. Halsizlik bel ağrısı yorgunluk olacak şeyler sonuçta karnında bir canlı var. Vücudun buna alışması zor olacaktır

Benim zaten göbeğim vardı kocaman oldu iyice :) ben de bugün spor salonuna gittim 20 dk yürüyüş yaptım 30 dk yüzdüm oh mis. Şimdi orda verdiğim kalorileri tamamlarcasına yiyorum;) :)

kızlaaarr göbüşler büyüdümü:)

Büyümedi daha:( akşamları hafif çıkıyo gibi ama sanırım gaz o sabah dümdüz yine:) ama sıkı taytlarimi giymiyorum artık rahatsız ediyo sanırım biraz büyüdü ama henüz dışarı çıkmadı bundan sonra buyur benim ins..bu arada 3 ayımız bitti bugun çoook sükür;)

Kızlar sürekli açlık hissediyorum iştahsızlık var mide bulantım yok yanlız sürekli birşeyler yemeye çalışıyorum.ama aradan yarım saat geçtikten sonra tekrar içim geçiyor benim gibi olan varmı acaba

Canım o diş macunu benide mahvetmişti. Neyseki atlattım. Ben 2 haftada bir gittim hep sadece ikili test zamanı 3 hafta girmişti araya. Halsizlik bel ağrısı yorgunluk olacak şeyler sonuçta karnında bir canlı var. Vücudun buna alışması zor olacaktır
hemde 2 haftada bir gittim ilk kez bu kadar ara verdim. çok sabırsızım. ara ara kasık ağrım var. çok pinpirikli bir anne adayıyım

Kızlar bugün eşimle jokere gittik sadece fikir edinelim diye satış temsilcisi dediği Nisan ayında tüm büyük mağazalarda bebek şenliği oluyormuş herşey çok ucuzluyormuş kesinlikle büyük eşyalarınızı almak için nisanı bekleyin dedi sizle de paylaşmak istedim :)

Büyümedi daha:( akşamları hafif çıkıyo gibi ama sanırım gaz o sabah dümdüz yine:) ama sıkı taytlarimi giymiyorum artık rahatsız ediyo sanırım biraz büyüdü ama henüz dışarı çıkmadı bundan sonra buyur benim ins..bu arada 3 ayımız bitti bugun çoook sükür;)

hastanede birini gördüm 13 haftalık hamileydi ama karnı bayagı büyüktü,bende o zaman 12 haftalık hamileydim ama dümdüzdü,kişiden kişiye degişiyormuş,kiminin iç karnı geniş olurmuş o yüzden geç çıkarmış,öle duydum ben:)şimdi 13+4 günlügüz ve bikaç gündür karnım belirginleşti,kıyafetlerimin bir kısmı olmuyor artık rahatsız ediyor,sanırım birkaç haftaya kalmaz alışverişe çıkarım kendim için,evde oldugum için rahat eşorfmanlarla dolaşıyorum:)

Kizlar dismacunuyla ilgili yazanlar olmus ben bugun dis kontrolune gittim dis eti kanamalarim olmustu bu hafta doktorum kullandigim dismacununu sordu sonra recetede farkli bi dis macunu yazdi paradontaks in pembe rekli kutusu olan bi macunu bunu kullan dikkat et dedi. Diger kullandigim macun hamileler icin uygun degilmis daha dogrusu bi cogu uygun degil kimyasal oldugu icin.. sizde dikkat edin guzel anneler ..

Back
X