• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Hanımlar herkes kabızlıktan şikayetçi. ben de durum tam tersi. ishal var. yıllarca kabızlık sorunu çekmeme rağmen şimdi hep ishal oluyorum nedense. artık düzelmesi için haşlanmış patates yiyorum. umarım bebek için bi sorun değildir bu durum.

kabızlığa karşı kuru kayısı yiyin ve maden suyu için hanımlar.

Ishal içinde limon tuzunu öneririm at ağzına arada bitsen çok iyimiş ishale

güzel anneler size bişey sormam lazım.. şu günlerde etrafımdaki herkes bi tutturmuş "bebeği hissetmiyor musun, karnını okşayınca gaz gibi kayar" vs diyip duruyorlar. ama ben hiçbir şey hissetmiyorum :( sizde durum nedir? bende mi bi tuhaflık var bilemedim..

güzel anneler size bişey sormam lazım.. şu günlerde etrafımdaki herkes bi tutturmuş "bebeği hissetmiyor musun, karnını okşayınca gaz gibi kayar" vs diyip duruyorlar. ama ben hiçbir şey hissetmiyorum :( sizde durum nedir? bende mi bi tuhaflık var bilemedim..

selam canım, erken değil mi bunun için, 20. haftalarda hissedermişiz ilk çocuksa özellikle daha geç olurmuş diye biliyorum ben.

Dün okulda koridorda yürürken bir öğrenci karnima çarptı ama ben önemsemedim.bugün sabah kalktığımda kanamam olmuştu.hemen eşimle dr gittik ,kese içi kanla dolmuş ve kese tutugundu yerden ayrılmış ve o alanda kanla dolmuş :( hemen serum verdiler igne yaptılar ve rapor verdi yarın tekrar çağırdı benim için dua edinarkadaslar bu cuma gününde:((

Canım yok öyle birşey sen boşver çevredekilere bende hiçbirşeyi hissetmiyorum çünkü normal olan bu. Bebeğin hareketini hissettiğini düşünenlerde ya gaz sancısı yada bağırsak hareketlerini öyle sanıyor. Çok şükür benim etraffımdaki insanlar çok fazla bilinçli ben belki hissederim desende daha çok erken diyorlar. Uzmanlara göre 20. Haftada bebeğin hareketlerini hissetmeye başlarsın. Az kaldı sonra 4 ay boyunca bazen seni uyutmayacak şekilde hissedeceksin ne güzel. Bu arada ilk hareket hissettiğinde güzel birine bak. Kimse yoksa aynaya bak sana benzesin. Batıl ama öyle diyorlar olsun. Yaşadığımız şeyin her dk sı hergünü her ayı çok değerli Allah'ın bize bahşettîği bi mucize bu.dilerimki herkes bu zamanı çok mutlu ve iyi geçirir. Benim şimdiden yaşama sebebim oldu sanki. Rabbim korusun inşallah.:40:

Dün okulda koridorda yürürken bir öğrenci karnima çarptı ama ben önemsemedim.bugün sabah kalktığımda kanamam olmuştu.hemen eşimle dr gittik ,kese içi kanla dolmuş ve kese tutugundu yerden ayrılmış ve o alanda kanla dolmuş :( hemen serum verdiler igne yaptılar ve rapor verdi yarın tekrar çağırdı benim için dua edinarkadaslar bu cuma gününde:((

Canım umarım birşey olmaz atlatırsın Allah yardımcın olsun

çok geçmiş olsun:(

Günaydın arkadaşlar,

İkili testimizi bugün olduk,çok şükür herşeyi normal ..Erkeğe benziyor ama klitoriste olabilir dedi..Hiç takılmadım evlat evlattır,sağlıklı olsunda ..aklımda rüyamda hep kız vardı ama olsun,gerçi henüz belli değil ama Allahım bana hayırlısını nasip edicek,hep öyle dua ediyorum.

Balık yemediğim içim omega-3 yazdı,demir ilacı,multivitamin ve mineral kombinasyonu verdi,bebeğimin gelişimi iyi ,ama ben kilo almam lazımmış,biraz kilo al dedi..Herşey yolunda çok şükür...

hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin. erkek deyipte kıza dönen çok oluyo. rabbim önce sağlıklı sonra gönlüne göre versin inşallah. ben cinsiyet konusnda hiç bişey düşünmüyorum ama çevremdeki herkes erkek bekliyo:)

Selam KIZLAR ikili test sonucumu öğrendim iyi çıktı çok şükür bir sıkıntı yokmuş değerlerim iyiymiş. Şükürler olsun:49:

Sen böyle dediğinde aklıma direk taze anneler ve gebeliği bizden önde anneler geldi aklıma,genellemiyorum ama biraz bilmişlik hitap şekli ile çok itici bi hale gelebiliyor.İnşallah öyle olmamak dileğiyle öncelikle :)
Ben sürekli gaz sorunu yaşardım öncedende,şuan da yaşıyorum geceleri özellikle fakat nadir zamanlarda günde 2 kere fln farkedebildiğim farklı bir hareket var çok az parmak dokundurur gb,gaz hareketlerinden farklı yani tam alt karnımda.Kendim hareket halinde olmayınca hissettim hep.Tuhaflık olarak düşünme hemencik üzme kendini :)
En erken 15. haftalarda en geç 20. haftalarda hissedilirmiş.

Rabbim güzel haberler duymanızı nasip etsin,geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun ben de öğretmenim kanama sorunu yuzunden yatıyorum ve okula gitmeyi de hiç düşünmüyorum çocuklar çok hareketli insallah bebegın saglıklıdır ve kanama sona erer.

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin inşallah...okula gidersende çok dikkat et cnm benim 12.haftaya kadar hiç bir sorun olmamisti düşük riskim bile yoktu .ama bugün böyleyimm:(

Back
X