• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canım cinsiyetine 2 gün önce bakıldı ama belli değil ne yazıkki. Gerçi kendi doktorum bakmadı onada gidecek :) 3-4 gün sonra:27:

2 lı testte bana dr yuzde 95 kız dedi çok mutlu olduk. ıkılı testı yapan docent hersey normal dedi ben bu arada beni süreklı geren bayan dru degıştım bir profa basladım o da ıkılı sonucunu getır ıkı hafta sonrada 4 lu test yapcaz dedi ...4 lu testı yapmak zorunlu mu. sızede 4 lu test dedıler mı

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin inşallah...okula gidersende çok dikkat et cnm benim 12.haftaya kadar hiç bir sorun olmamisti düşük riskim bile yoktu .ama bugün böyleyimm:(

cnm ben 6. haftada yogun kanama yasadım 1,5 aydır yatıyorum raporluyum bıtınce heyet alcam ocak ayındada 2014 yılının 40 gunluk rapor hakkı kullanacagım. rıske atamam ... moralını hıc bozma benım yasadıklarımı anlatsam aglarsın kesın.. her dr olumsuz konustu gece kanamalar burnu kalkık bu işi tıcarete doken drların ınsanı germesi neler neler.... ınsallh bebeklerımız bızı bırakmaz bol bol dua et

kızlar sonunda yeni doktoruma karar verip gittim. bir hayli baktı döndürmeye çalıştı ama benim miniğim uyuyormuş, bir türlü yan dönmedi, o yüzden ense kalınlığını ölçemedi, yarın ense için bir daha bakıcaz. her şey yolunda sağlıklı görünüyor dedi doktor, 7. haftadan bu yana doktora gitmediğim için bir hayli endişeliydim, henüz ense kalınlığı ölçülmedi ama yine de biraz olsun rahatladım. ellerinin parmakları bile belliydi, dizleri ayakları göbeği, herşeyi var, çok değişik bir duyguymuş gerçekten. cinsiyet kınusunda bir tahmin beklemiyordum, sormadım da ama sormadan söyledi, büyük ihtimalle kız dedi. ama yani daha çok küçük kesin değil, değişebilir değil mi dedim, çok ufak bir ihtimal değişmesi, çünkü net görüyorum dedi. böylelikle sanırım topic'in ilk kızı belli oldu :D
ha birde az su içiyorsun belli oluyor çok iç dedi. siz de için :)

Dün okulda koridorda yürürken bir öğrenci karnima çarptı ama ben önemsemedim.bugün sabah kalktığımda kanamam olmuştu.hemen eşimle dr gittik ,kese içi kanla dolmuş ve kese tutugundu yerden ayrılmış ve o alanda kanla dolmuş :( hemen serum verdiler igne yaptılar ve rapor verdi yarın tekrar çağırdı benim için dua edinarkadaslar bu cuma gününde:((

çok geçmiş olsun inşallah hemen normale dönersin.

Selam KIZLAR ikili test sonucumu öğrendim iyi çıktı çok şükür bir sıkıntı yokmuş değerlerim iyiymiş. Şükürler olsun:49:

gözün aydın

2 lı testte bana dr yuzde 95 kız dedi çok mutlu olduk. ıkılı testı yapan docent hersey normal dedi ben bu arada beni süreklı geren bayan dru degıştım bir profa basladım o da ıkılı sonucunu getır ıkı hafta sonrada 4 lu test yapcaz dedi ...4 lu testı yapmak zorunlu mu. sızede 4 lu test dedıler mı

Benide 16. Haftada çağırdı canım 3 lü test için sanırım öyle demişti. Iyi olmuş doktorun seni tatmin edemiyorsa için sinmiyorsun değiştirmen daha iyi olmuş. Ben şuanlık memnunum doktorumdan umarım bi sorun yaşamayız. Bence yaptırabilirsin sadece kan alıyorlar sonuçta bi sorun olmaz

Dün okulda koridorda yürürken bir öğrenci karnima çarptı ama ben önemsemedim.bugün sabah kalktığımda kanamam olmuştu.hemen eşimle dr gittik ,kese içi kanla dolmuş ve kese tutugundu yerden ayrılmış ve o alanda kanla dolmuş :( hemen serum verdiler igne yaptılar ve rapor verdi yarın tekrar çağırdı benim için dua edinarkadaslar bu cuma gününde:((

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir sorun çıkmaz. Rabbim acil şifalar versin sana.

kızlar sonunda yeni doktoruma karar verip gittim. bir hayli baktı döndürmeye çalıştı ama benim miniğim uyuyormuş, bir türlü yan dönmedi, o yüzden ense kalınlığını ölçemedi, yarın ense için bir daha bakıcaz. her şey yolunda sağlıklı görünüyor dedi doktor, 7. haftadan bu yana doktora gitmediğim için bir hayli endişeliydim, henüz ense kalınlığı ölçülmedi ama yine de biraz olsun rahatladım. ellerinin parmakları bile belliydi, dizleri ayakları göbeği, herşeyi var, çok değişik bir duyguymuş gerçekten. cinsiyet kınusunda bir tahmin beklemiyordum, sormadım da ama sormadan söyledi, büyük ihtimalle kız dedi. ama yani daha çok küçük kesin değil, değişebilir değil mi dedim, çok ufak bir ihtimal değişmesi, çünkü net görüyorum dedi. böylelikle sanırım topic'in ilk kızı belli oldu :D

Hayırlı olsun kız bebeğin :) Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..

Arkadaşım çok geçmiş olsun .İçini ferah tut. Dua et bol bol.Cocuk nasil carptiki öyle okadar kanama oldu asiri hizla falanmi carpti? ? Çünkü hamuleyken kaza geçiren tanidiklarim var bu kadar kanama yasamadilar.Insallah bebisin simsiki tutunur annesine canim dualarimiz seninle.

slm kızlar maşallah ne kadar artmışız Allah hepinize sağlık sıhhat versin :) bizde artık 13+5 olduk 2li tarama testimizi verdik, henüz sonuç almadık. doktorum emin olmamakla birlikte erkek olabilir dedi bebişimize :)
cinsiyet tahmini yanlış çıkan varmı aranızda ?

Gecmis olsun canim.yat dinlen moralini yuksek tut.dualarim seninle...

Gözün Aydın prenses annesi :)) benim de 15 Kasım da randevum var o zaman söylerim dedi
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Arkadaşım çok geçmiş olsun .İçini ferah tut. Dua et bol bol.Cocuk nasil carptiki öyle okadar kanama oldu asiri hizla falanmi carpti? ? Çünkü hamuleyken kaza geçiren tanidiklarim var bu kadar kanama yasamadilar.Insallah bebisin simsiki tutunur annesine canim dualarimiz seninle.

Koşarak çarptı ama canım yanmamisti bende onemsemedim ama dr çok ciddi bir düşük tehdidi oluşmuş dedi aglamaktan dr sorularına bile cevap vermedim ...bundan önce bir düşük daha yapmıştım:( güzel dileklerin için teşekkürler rabbim bütün Bebisleri korusun ...

Canım çok geçmiş olsun öncelikle moralini yüksek tut bebeğinin sana ihtiyacı olduğunu unutma, sonra da bol bol dinlen. Rabbim şifasını verir inşallah...

Koşarak çarptı ama canım yanmamisti bende onemsemedim ama dr çok ciddi bir düşük tehdidi oluşmuş dedi aglamaktan dr sorularına bile cevap vermedim ...bundan önce bir düşük daha yapmıştım:( güzel dileklerin için teşekkürler rabbim bütün Bebisleri korusun ...
Terslalecim çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini Korusun. Acil şifalar diliyorum. Okul çok tehlikeli oluyor ben duvar kenarından gidiyorum ya da kalabalık azalınca ortaya çıkıyorum

göbüşleriniz çıktımı kızlar:49::49::49:

benim ciddi belli olmaya başladı şişkinlik filan diyodum ama doktorum bak karnın belli olmaya başlamış deyince artık emin oldum :) dün arkadaşımın bebek mevlüdü vardı ona gittim ordaki kadınlarda hep aa hamilemisin sen falan dediler çok mutlu oldum :D

ayrıca sizede oluyomu bilmiyorum ama sağ alt karın bölgemde 2 gündür ufak ufak seyirme gibi bi his oluyo bende.. gaz olduğunu sanmıyorum çünkü ömrüm boyunca hep gaz sıkıntısı çektiğim için gazın her halini bilirim :) bazen orta bölgede bazen sağ bölgede bu hareketi hissediyorum acaba bebişimin hareketlerimi :53:

Kızlar bugün bende doktora gittim bebeğim 12 haftalık olmuş herşeyi gayet normal çıktı yanlız biraz hareketsizdi doktorum emin olmamakla beraber erkeğe benziyor dedi

Back
X