Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada sen Bursadamisin? Gecmis yazilarinda gordum sanki.Bende Bursadayim hangi doktora gidiyorsun?Doktorum 12. Haftada gittigimde sanirm erkek demisti.... 15. Haftamdayim bugun cinsiyeti kiz dedi.... hayirlisiii.., butun gece uyuyamamistim.. artik tatli kizim diye sevebilirim....
Arkadaşlar kuyruk sokumum inanılmaz agrıyor ayaga kalkıp yurumekte zorlanıyorum böyle şikayeti olan varmı?
benim 9. haftadan beri var cnm.
ozellikle ayakta kalirsam; cok oturursam daha fazla oluyor. hatta agrisindan sabaha kadar uyuyamadigim oluyor.
kızlar 2li testini özel hastanede yaptıranlar kaç para ücret ödediniz.
Evet canim benimkide tup bebek.benimde 5 yil oldu evleneli.bu ucuncu deneme
canım desene kaderlerimiz aynı Allah sağlıkla bebeklerımızı hepımıze versın de gec olun güç olmasın..benım ılk deneme...3 yıl kendım ıstemedım kendıme çok kızıyorum şimdi.... sonrada zaten olmadı...aşılamanın sansı dusuk dıye dırek tup bebek yaptık ama 6. hftmdn beri yatıyorum. düşük rıskım var..allh bebişlerımızı korusun. benım tek bebek senın ıkız mı cnm
bende senin gibi uc yıl yapmadım canım sonra bir yıl denedik olmadı.ben iki asılama yaptım tutmadı.sonra iki tup bebek ikiside tuttu ama düştüler. bunda iğne kullanıyorum hergün çok şükür herşey yolunda gidiyor.tek bebek benimde.yat dinlen sürekli canım bizim biraz daha narin oluyo gebeliklerimiz.inşallah sorun sıkıntı olmazda alırız bebişlerimizi kucağımıza
Benimde oluyor. Sınıfta çok ayakta kalırsam ders anlatırken çok ağrıyor.benim 9. haftadan beri var cnm.ozellikle ayakta kalirsam; cok oturursam daha fazla oluyor. hatta agrisindan sabaha kadar uyuyamadigim oluyor.
ınsallh cnm ben uc gunde bır prolton depot vuruluyorum hergun 1200 progestan vajınadan kapsül...ınsallh şu kasım ayıda bıtse zaman hıc gecmıyor raporumda az kaldı..sen çalışıyor musun. psıkılojım cok bozuldu yurumeyı unuttum.allhtan sımdıkı drum ıyı rahatlatıyor ama gene kanama olcak dıye korkuyorumm
kanama için vermişlerdir o iğneyi canım biliyorum düşük yapmayı engelliyo bi sıkıntı olmaz korkma sakın.içini ferah tut iyi seyler düşün. ben ameliyattan bu yana kullanıyorum kan sulandırıcı hergün kendim vuruyorum evde,doğuma kadar kullanacakmışım.benimde vajinal jelim var.günde 3 tane horman hapım var.allahtan iğne hariç diğerlerini bir hafta sonra kesicem.ben özel işte çalışıyordum ayrıldım evdeyim yani.
sağol cnm fiyat uygunmuş ama heryerde aynı mı acabamuayene ücreti hariç ikili test için 20 lira ödedik cnm biz
Ense kalinligina muayenede bakiyor. kan testi ise 28 tl arti muayene ucreti var tabi
Aynı sorun bende de var, Kuyruk sokumum ağrıyor diyorum da tuhaf oluyor.![]()
Ben Central Hospital da yaptırracağım. 180 Tl dediler.
ben öğretmenım aspirını kanamadan sonra kestıler benımkı aspırınden oldu ve işe gıdebılırsın dedı merkez keske dınlemeseydım okulda yasadım lk kanamayı sonra ara ara lekeler kanamalar devam ettı..tam 45 gundur evdeyım yatıyorum eskı dr sade tuvalete gıtcen dedı ve cok olumsuzdu sonrada baska dra basladım cok hareketsızlık kotu dedı dolasm ıcın ... yuruyusum bıle degıstı dık yuruyremıyorum hemen yoruluyorum sımdı evde yuruyebılıyorum.. hormon hapı ne alıyorsun.. estrofemı bebek tuttuktan snra bıraktırdı gebelıkn olusunca zararlı bebege ..
Evet estrofem aliyorum ama bana biraktirmadi.iste haftaya birakcam.bencede ufak ufak evde yuru iyi gelir.
başka arkadaşlar 20 ve 28 tl ödemişler size neden o kadar yüksek dediler ki acaba içinde başka teste mi var
anlıyorum cnm ama bu arkadaşlar da devlette değil özel de yaptırmımışlar bende merak ediyorum 10 gün sonra gideceğim inşş sorunsuz atlatırızcnm ben bır suru özelden fıyat almıstım 100 den asagı yapan yok drda ıyı ölçum yapan bırıne yaptır dedı mm bıle farkedıyormuş. devlet hastannelerı uygun ama yapan hoca önemli.. o yuzden fıyatlar ucuyor...dusuk tehdıtı yoksa rahat dısarı cıkıyorsan rahatca araba yolculugu yapıyorsan ucuz yere yaptırın ben hep yattıgım ıcın eve yakın özel hastanede 200 e yptırdım mecburıyet ıste
anlıyorum cnm ama bu arkadaşlar da devlette değil özel de yaptırmımışlar bende merak ediyorum 10 gün sonra gideceğim inşş sorunsuz atlatırız
bana gebelık olusunca bıraktırdı kanamadan sonra bır suru dra gıttım. estrofemın bırakılması dogru bebege zararlı bunu hepsı dedı cunku ben sandımkı estrofemı bıraktık kanama oldu alakası yokmuş..ıcındede yazıyor dıye hatırlıyorum ama drunun br bıldıgı vardır. ben merkeze dvm etmıyorumm takıp ıcın