ben de 5 yıllık evlıyım ben de zor kavustum hala rısk devam edıyor benımkı tup bebek senınkıde mı tup bebek
Evet canim benimkide tup bebek.benimde 5 yil oldu evleneli.bu ucuncu deneme
ben öğretmenım aspirını kanamadan sonra kestıler benımkı aspırınden oldu ve işe gıdebılırsın dedı merkez keske dınlemeseydım okulda yasadım lk kanamayı sonra ara ara lekeler kanamalar devam ettı..tam 45 gundur evdeyım yatıyorum eskı dr sade tuvalete gıtcen dedı ve cok olumsuzdu sonrada baska dra basladım cok hareketsızlık kotu dedı dolasm ıcın ... yuruyusum bıle degıstı dık yuruyremıyorum hemen yoruluyorum sımdı evde yuruyebılıyorum.. hormon hapı ne alıyorsun.. estrofemı bebek tuttuktan snra bıraktırdı gebelıkn olusunca zararlı bebege ..
kızlar benimkide tüp bebek 4 yaşına girecek birde oğlum var oda tüp bebek.şimdi karnımdaki minikte oğlumla beraber dondurulmuş embriyolar yani 5 yıl önceki. 2 embriyo transferim olmuştu 9. haftada birini kaybettim kanamam oldu.tek bebekle yola devam ediyoruz .bende transferden bu yana progestan,kan sulandırıcı iğne estrofem folbiol ve vitaminler kullanıyorum.çarşamba günü kontrolümüz var sanırım ilaçları keseceğiz. mayıs annelerinde epey tüp bebek varmış bu arada.daha önce benzer tecrübeleri yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim bebek tutunduktan sonra normal bir gebeden hiç farkımız kalmıyor.tüp bebek diye illaki çok dikkat edilecek bir durum yok aslında.doktorumun bana hep tavsiyesi tüp bebek yaptığını unut sen normal bir hamilesin şeklinde.kendinizi ne kadar rahat hissederseniz herşeyde o kadar yolunda gidiyor bence.inşallah hepimiz sağlıkla alacağız bebişlerimizi kucağımıza.