• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Arkadaslar merhaba, hafta sonu malum cok fazla cevap veremedim ama her yazilani okudum. Benim esimde vardiyali calisiyor bir hafta gormedigim oluyor bazen, cani sagolsun bekliyorum.

Iki gundur gobek deligimden asagiya dogru ya da aksi yonde agri hissediyorum. Bir de kokusuz kivamli sari renkte akintim var,kasintim yok. baska yasayan var mi? Normal mi? bilemedim..

Bebegimi gormeme daha 2 hafta vsr, meraktan biraz evham yaptim ama... hayirlisi..

Bebegin hareketini hissetmek icin erken mi? bazen karimda pitpit bir sey hissediyorum..

bu haftada normal herhalde bende de var benzer şikayetler

kızlar herkese merhaba nasılsınız görüşmeyeli bayadır forma giremedim hamileliğim şu bir kaç güne kadar çok kötü gidiyordu bulantılar tiksintiler neyseki ilk haftalardaki gibi değilim yavaş yavaş bazı yemekleri yiyebiliyorum..ama şimdide baş ağrısı ve baş dönmesi yaşıyorum 12. haftaya giriyoruz yarın yani 3 aylık oluyoruz zaman ne çabuk geçiyormuş kızlar...belki güleceksiniz ama bebeğime özel ajanda tutuyorum hergün notlarımı ve hamilelik günlerimi sıkılmadan tek tek yazıyorum..şuanlık iyiyiz salı günü doktoa gideceğiz ikili tarama testi için bakalım gelişmeler nasıl doktorumuzdan dinleyeceğiz..sayfaları çok okuyamadım ama bebeğini kaybedenler olmuş çok üzgünüm allahım sabır versin o duyguyu geçen sene bende yaşadım çok kötü bir durum inşallah yakın zamanda sağlıkla tekrardan hamile kalırsınız arkadaşlar.. birde aramıza gelenler olmuş o arkadaşlarada hoşgelmişler diyorum herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum..:49:

kızlar kanattım heryerimi kaşırken çok kaşınıyorum,duş aldım rahatlayayım diye yok...alerjik bir bünyem var ama değişik birşey yemedim bugün aynı şeyler yani...ne yapsam ki avil tablet kullanamam değil mi?göbüşüm çıkınca kaşımaktan kendi kendimi çatlatacağım anlaşılan:26:niye böyle uyuzlu gibiyim ki sanki offf ooff

karaciğer fonksiyon testlerine bir baktır istersen canım

Merhaba kızlar bende Mayıs annesiyim Allah izin verirse. ilk turşu aş erdim daha sonra kazan dibi :) dr.um şekerli herseyi yasakladı malesef bebeğe cok zararli oldugu için 3. Bebegim olacak 26 mayis olarak hesapladi dogumumu doktorum hayırlısı 2 kızım var buda öncelikle sağlıklı bir bebek olsun ama erkek olsun istiyorum inşallah Allah hepimizin kalbine göre verir.

hoşgeldin canım :) bende birkaç gün önce kazandibiye inanılmaz aş erdim car door yeni çıkanından aldım bi güzel yaptım mükkemmel olmuştu canı çekenlere tavsiye ediyorum bende şeker düşüklüğü var yemek yiyemediğim için doktorum az yememde sakınca bulmuyor şimdilik cnm

Merhaba kızlar bende Mayıs annesiyim Allah izin verirse. ilk turşu aş erdim daha sonra kazan dibi :) dr.um şekerli herseyi yasakladı malesef bebeğe cok zararli oldugu için 3. Bebegim olacak 26 mayis olarak hesapladi dogumumu doktorum hayırlısı 2 kızım var buda öncelikle sağlıklı bir bebek olsun ama erkek olsun istiyorum inşallah Allah hepimizin kalbine göre verir.

MERHABA KIZLAR BENDE MAYIS ANNESİYİM ALLAH NASİP EDERSE ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP ETSİN....:nazar:

hayırlı olsun kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:49:

sağol canım yorumun için.ben hep rahat olmaya çalıştım zaten ama tabi iki düşüğüm var ondan başta korktum ama artık rahatım çok şükür herşeyde yolunda.arkadaş kanamasından dolayı çok doktora gitmiş ona estrofemi kes zararlı demişler bebek için.sende kullanıyormuşsun hala bende kullanıyorum haftaya pazartesi kesicem ama.sen ilkinde kullandınmı böyle.bende iğne yapıyorum claxene diye yazılıyordu adı sanırım.

evet bende claxene yapıyorum hergün.bu çarşamba kontrolüm var ilaçların büyük çoğunluğunu kesecek sanırım.estrofem ilk bebeğimdede 12. haftaya kadar kullanmıştım ben zararlı diye hiç duymamıştım.

Tüp bebek olan arkadaşlara gözünüz Aydın diyorum inş bebekleriniz sıkıca tutunup annelerini bırakmazlar bende iki aşılama bir tüp bebek yaptırdım sonuç negatif ve ikinci tüp bebek için regl olmayı beklerken kendiliğimden hamile kaldım bebeğim mucize bir şekilde geldi bana benimde düşük tehlikem vardı çok şükür atlattık tüp bebek döneminin çok stresli olduğunu negatif sonuç alıp yıkıldığım günleri unutmadığım için burdaki tüp bebekle hamile kalan arkadaşlara ne mutlu sizeki emeklerinizin karşılığını aldınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

ne güzel bir mucize olmuş :)

Günaydın Hanimlar berbat bir gece gecirdik.Ama bunada şükür ditelim.Oglumun ateşi 39 lara kadar çıktı. Birazdan doktora gidicez.Hicbiryerinde ağrı yok.Korkuyorum.Hamilelerin duası kabul olur derler Dua edin kötü birşey olmasin :(

çok geçmiş olsun benimde oğlum iki gündür çok öksürüyor salgın var sanırım

Dün doktara gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 1-2 gün olmuş hamilelik belirtileri dışında hiç bir şikayetim yoktu halada yok kendimi bomboş hissediyorum 12. Haftamız nitmişti bu hafta bebeğim 11. Haftasında kalmış yarın gidip aldıracam berbat bir gece geçirdim Rabbim hepinize sağlık versin...

çok üzüldüm allah sabır versin

Amiin :) Bana kız diyen çok az oldu yahu :) Kuzenimin 2 oğlu var ilkinde tuzlu ekşi yemiş diğerinde tepsi tepsi baklava yiyordum dedi :) Hiç yediğime adapte olmuyorum bende :) Bizim kontrol 21 Kasım bakalım senin miniğin cinsiyetini merakla bekleyeceğim :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:16:

amin.. :) geçen hafta gittim doktorumda merak ediyo cinsiyeti baktık miniğim bacak bacak üstüne atmış göstermedi.. perşembe inşallah görünür bende çok merak ediyorum :)

dün gece ilk defa bebeğimle ilgili rüyalar gördüm kızlar:) önce birisi geliyo diyoki oğlun olacakmış hayırlıuğurlu olsun falan diyo. sonra karnımda derimin üstünde böyle minnacık bi bebek resmi görüyorum ama bayağı yukarda mideme yakın. görümcem geliyo diyoki aa bak bebeğinin resmi çıkmış burda ama bu yukarda bide aşağıda olması lazım. ikiz senin bebeklerin diyor:) bir anda o resim uzun saçlı bi genç kıza dönüyor. görümcem dio aa kızmış bak bu aşağıdakide erkektir falan diyo. ayy uyandım kafayı yicektim kızmı erkekmi diye:) ikiz olsa dicem biri kız diğeri erkek ama ikizde değilki :)

günaydın güzel anneler,

Bugün nasılsınız ? Çok şükür akıntım azaldı, ama beni korkutmadı değil, tabii uzun süredir ( 3 hafta oldu görmeyeli :5: ) bebeğimi görmeyince evhamlanıyorum, nasıl geçecek bu 2 hafta...

Bir şey olmamıştır değil mi kızlar? Herhangi bir sıkıntı yaşamadım, kanamam da olmadı çok şükür..

günaydın güzel anneler,

Bugün nasılsınız ? Çok şükür akıntım azaldı, ama beni korkutmadı değil, tabii uzun süredir ( 3 hafta oldu görmeyeli :5: ) bebeğimi görmeyince evhamlanıyorum, nasıl geçecek bu 2 hafta...

Bir şey olmamıştır değil mi kızlar? Herhangi bir sıkıntı yaşamadım, kanamam da olmadı çok şükür..

günaydın canımcım,
bak akıntın azalmış, kanama olmamış neden kötü düşünüp de üzüyorsun kendini. her şey yolundadır ve bebiş büyüyordur ne güzel.

günaydın güzel anneler,

merak etme canım bişey olmamıştır benimde yoğun akıntılarım var yürüdüğüm zamanlarda daha çok oluyor. şu 3 ayı doldursaydık biraz daha rahat geçecek sonrası en azından hareketlerini hissedince bisey olmadığını anlıcaz:)

merak etme canım bişey olmamıştır benimde yoğun akıntılarım var yürüdüğüm zamanlarda daha çok oluyor. şu 3 ayı doldursaydık biraz daha rahat geçecek sonrası en azından hareketlerini hissedince bisey olmadığını anlıcaz:)

günaydın canımcım,
bak akıntın azalmış, kanama olmamış neden kötü düşünüp de üzüyorsun kendini. her şey yolundadır ve bebiş büyüyordur ne güzel.

teşekkür ederim arkadaşlar, okuduklarımdan etkileniyorum herhalde.. dediğiniz gibi şu 3 ayı atlatsak, en azından hareketinden anlayacaz, şimdi bir şey de olmuyor. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.. :49:

Doktorum 12. Haftada gittigimde sanirm erkek demisti.... 15. Haftamdayim bugun cinsiyeti kiz dedi.... hayirlisiii.., butun gece uyuyamamistim.. artik tatli kizim diye sevebilirim....

Günaydın...

Hayırlısı olsun canım,banada erkeğe benziyor dedi,ama klitoriste olabilir dedi,heyecanla 15.haftamı bekliyorum..

günaydın güzel anneler,

Canım,akıntılar bu haftalarda azalıyor ve gelmiyor bile,ben de bıkmıştım ama şimdi çamaşırımı kuru görmek beni çok mutlu ediyor,geçiyor canım hepsi geçiyor..

kızlar kanattım heryerimi kaşırken çok kaşınıyorum,duş aldım rahatlayayım diye yok...alerjik bir bünyem var ama değişik birşey yemedim bugün aynı şeyler yani...ne yapsam ki avil tablet kullanamam değil mi?göbüşüm çıkınca kaşımaktan kendi kendimi çatlatacağım anlaşılan:26:niye böyle uyuzlu gibiyim ki sanki offf ooff

Canım aynı şeyi dünde ben eşime söyledim uyuz mu oldum ben diye.bende çok kaşınıyorum nedeni acaba banyodan çıkıncada yarım saat sonra başlıyor. Geçen bacaklarımı kaşıdım kıpkırmızı olmuş kabarmıştı :S

günaydın güzel anneler,

Günaydın canım
Ben bahar çelik'in sevgili bebek hoşgeldin kitabını okuyorum hamilelğin ilk trimesterın akıntılar olabiliyormuş hormonlardan kaynaklanıyormuş

Canım aynı şeyi dünde ben eşime söyledim uyuz mu oldum ben diye.bende çok kaşınıyorum nedeni acaba banyodan çıkıncada yarım saat sonra başlıyor. Geçen bacaklarımı kaşıdım kıpkırmızı olmuş kabarmıştı :S

kızlar cildiniz gerildiği için kaşınıyodur. bol nemlendiri sürün banyodan çıkınca;)

günaydın güzel anneler,

off ya bende bu ara acayip evhamlandım.kasık ağrılarım azaldı eee şimdide bebek iyimi diye dertleniyorum kasık ağrım olsa eyvah bebek düşecekmi diye endişeleniyorum.zaten normalde çok takıntılı bir yapım var zor geçiyor günlerim benimde.
oğlum bu hafta sonu çok hastaydı kuru bir öksürük sabahlara kadar öksürdü durdu.hep onunla uğraştım kucakladım aniden kalktım filan allah karnımdaki miniği korusun çokta kollayamıyorum maalesef kendimi.

evde yalnız kalmak sürekli bana iyi gelmiyor komşuya,annemlere ,kvlere gitmeye çalışıyorum arkadaslarıma tlf edip dertleşmeye çalışıyorum kısa süreliğine rahatlıyorum ama eşim bugünki gibi geç geldiği günlerde daha kötü hissediyorum kendimi napıyosun kızım oğlun var yalnız değilsin diyorum ama yinede yalnız hissediyorum iştee ne zamana kadar bu duygular sürermiş arkadaslar bilgisi olan varmı hiç?

Canım, ne güzel annen yakın, ahh ah benim anamda yanımda olaydı da bana bakaydı.
bende cumartesi pazar evde kalmayı seviyorum ama belli bir süreden sonra ben duvarlara duvarlar bana bakıyor.
dün ablamlara gittim (1 saatlik uzaklıkta) onlar kalabalık sohbet falan derken bir kendime geldim Allah'a şükür ettim. rahatladım.
benim eşimde yurt dışına gidebilir. benim için çok zor olacak. nasıl dayanacam bilmiyorum

Back
X