• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
arkadaşlar, midenizle aranız nasıl? benim cumartesi yine çok kötüydü, ne yediysem hepsini çıkardım, dün ise çok rahattım (bebiş benle dalga geçiyor)
acaba böyle böyle tamamen bitermi çıkarmalarım (12+2 yim.)

konu sahibi devralmamızı istiyor ama ben alamam çünkü evimde internetim yok, anca işyerinden girebiliyorum, o da her an sınırlı yapabilirler korkusuyla devralamam malesef:(
gerçi teknolojidende çok anladığım söylenemez.

herkese hayırlı günler :9: ya konunun devralınmaması can sıkıcı gerçekten ... benim kaynanam her 2 3 günde bir yatılı geldiğinden onun yanında açamıyorum ... benim internet televizyona bağlı olduğu için oda burda uyuduğu için ve geç saatte yattığından açamiyorum ... hoş teknolajiden de anlamıyorumya :44: birde anne adayı ben olmadığımdan :30: inşaAllah bir an önce bir önüllü çıkar :34:

kızlar doktorum 3. ayı tamamladığım için artık folik asit alma zaten multivitaminin içinde var dedi. kesin olmamakla beraber fazlasının hiperaktiviteye sebep olduğu konusunda bazı görüşler varmış. 3 gündür folik asiti kestim, ilgisi var mı bilemiyorum ama şişkinliğim indi, gaz problemim bitti rahatladım.

arkadaşlar, midenizle aranız nasıl? benim cumartesi yine çok kötüydü, ne yediysem hepsini çıkardım, dün ise çok rahattım (bebiş benle dalga geçiyor)
acaba böyle böyle tamamen bitermi çıkarmalarım (12+2 yim.)

konu sahibi devralmamızı istiyor ama ben alamam çünkü evimde internetim yok, anca işyerinden girebiliyorum, o da her an sınırlı yapabilirler korkusuyla devralamam malesef:(
gerçi teknolojidende çok anladığım söylenemez.

merhaba canım valla ben 15 haftaya girdim hala midem bulanıyor hamile kaldım kalalı 9 kilo verdim çok korkuyordum bebeğe bir şey olacak diye ama çok şükür iyiymiş bebeişim doktor o gıdasını alıyor merak etme dedi. bi de mide bulantıları onun sağlıklı bir bebek olduğuna işaret dedi içim rahatladı biraz. sende rahat ol o çok iyi. :)

kızlar doktorum 3. ayı tamamladığım için artık folik asit alma zaten multivitaminin içinde var dedi. kesin olmamakla beraber fazlasının hiperaktiviteye sebep olduğu konusunda bazı görüşler varmış. 3 gündür folik asiti kestim, ilgisi var mı bilemiyorum ama şişkinliğim indi, gaz problemim bitti rahatladım.

bende çarşamba gideceğim doktora inşallah keser ilaçlarımı gazdan bomba gibi geziyorum karnım kocaman.

off ya bende bu ara acayip evhamlandım.kasık ağrılarım azaldı eee şimdide bebek iyimi diye dertleniyorum kasık ağrım olsa eyvah bebek düşecekmi diye endişeleniyorum.zaten normalde çok takıntılı bir yapım var zor geçiyor günlerim benimde.
oğlum bu hafta sonu çok hastaydı kuru bir öksürük sabahlara kadar öksürdü durdu.hep onunla uğraştım kucakladım aniden kalktım filan allah karnımdaki miniği korusun çokta kollayamıyorum maalesef kendimi.
Canim bizde ayni durumdaydik.Hamileligimi unuttum resmen oğlumun ateşi 2 gün surdu bugünde aynen devam.Geceleri cok tedirgin oluyorum.2.cocuga hamilelik daha zor bana göre naz yapicak vaktin bile olmuyor. 1.sinifdayiz biz stres sinir had safhada ogretmenimizle sorunlarimiz var.Okulda ogrenip evde tekrar edicegine evde ogrenip okulda tekrar ediyor. Ogretmen aşırı odev veriyor.Hem oglum hem ben hem miniğim cok etkileniyoruz.Allah bana sabır ogluma zihin açıklığı bebegimede güç kuvvet versin.Bazen cildiricak gibi oluyorum. :( Bu arada dedigin gibi benimde çok evhamli bir yapim var doktor tam 1 ay sonraya randevu verdi ama ben daha 2. haftaya girdim.Neden hareket hissetmiyorum diye kuskulanmaya basladim.Halbuki doktor dedi bana 18.haftadan sinra yavas yavas hissedersin diye ama gelde bana anlat.12.haftada sanki minik bir kayma hissetmistim simdi hissetmiyorum.Troidlerim icin kintrole gidicem baska bir hastahaneye belki baska bir kadin dogumada randevu alirim bilemiyorum.Ben bu evhamliligim yuzunden hic rahat olamicakmiyim bu:49:

merhaba canım. evet alakası var çünkü aynı sorunlar bende de folik asiti bırakınca geçti.

9 kilomu verdin çokmuş gerçekten inşallah bundan sonra kesilirde bulantıların rahatlarsın.ben ilk çocuğumdada şu anki hamileliğimdede ne bulantıo ne kusma nede tiksinme vs. yaşamadım.hamile olduğumu bile unuttuğum oluyor çoğu zaman.böyle okudukça halime şükediyorum gerçektende.

9 kilomu verdin çokmuş gerçekten inşallah bundan sonra kesilirde bulantıların rahatlarsın.ben ilk çocuğumdada şu anki hamileliğimdede ne bulantıo ne kusma nede tiksinme vs. yaşamadım.hamile olduğumu bile unuttuğum oluyor çoğu zaman.böyle okudukça halime şükediyorum gerçektende.

evet canım tam 9 kilo. çok zayıf biri değildim 67 ile hamile kaldım şu an 58 im. çok şükür bugün şu saate kadar hiç midem bulanmadı inşallah kesiliyordur. bide benim ilk bebeişim olacak nasip olursa.

evet canım tam 9 kilo. çok zayıf biri değildim 67 ile hamile kaldım şu an 58 im. çok şükür bugün şu saate kadar hiç midem bulanmadı inşallah kesiliyordur. bide benim ilk bebeişim olacak nasip olursa.

Birde iyi yönünden bak doğumdan sonra kilo problemin az olacak.:27:

canım ben az yesemde çok yesemde tat almıyorum mecburiyetten tiksinerek yiyorum ve sonrası mide ekşimesi ile sonuçlanıyor az az sık yemeye çalışıyorum elimden geldiği kadar.
Kızlar yemek yapmaya başlayan varmı aramızda ben hala yemek yaparkenki soğan kokusuna dayanamıyorum o yüzden hala yemek yapmıyorum .
Yemek bende hala yapamıyorum..soğanı görmek bile beni ogurtüyor:(
Evet cnm olabilir gerçi bebe yağı sürüyorum ama karnıma ve üst bölgeme sürüyordum tüm vücuda süreyim artık en iyisi:49::49:

Banyo kremleri var ya canım banyodan çıkmadan sürüp durulayip çıkınca bir derece nemlenmis oluyosun benimde cildim baya kurudu ama kaşıntı olmadı sanırım banyo kreminden..

merhaba canım valla ben 15 haftaya girdim hala midem bulanıyor hamile kaldım kalalı 9 kilo verdim çok korkuyordum bebeğe bir şey olacak diye ama çok şükür iyiymiş bebeişim doktor o gıdasını alıyor merak etme dedi. bi de mide bulantıları onun sağlıklı bir bebek olduğuna işaret dedi içim rahatladı biraz. sende rahat ol o çok iyi. :)

ewet benim DR da mide bulantıları iyidir diyor amma işte, çeken bilir:((

bende çarşamba gideceğim doktora inşallah keser ilaçlarımı gazdan bomba gibi geziyorum karnım kocaman.

Oferta, folik asiti bıraksak ne olacak ki elevit, kan ilacı vb. ilaçlar verecek. gebelik bitene kadar acaba hep ilaç mı içeceğiz?

Cok vermişsin hakkaten..uzun surmuş demekki benim 10. Haftadan sonra hafifledi cok sükür ama namazları bile oturarak kıldım yani o derece fenaydim..ben 53 le başladım 2 kilo verdim sadece 51 im hala..annem sagolsun sürekli yardımcı oldu..simdi sadece yedikten sonra hafif bulantı hazımsızlık devam ediyor ama cok önemsemiyorum eskiye gore cok iyiyim diye..

ewet benim DR da mide bulantıları iyidir diyor amma işte, çeken bilir:((

Oferta, folik asiti bıraksak ne olacak ki elevit, kan ilacı vb. ilaçlar verecek. gebelik bitene kadar acaba hep ilaç mı içeceğiz?

biraz öyle olacak galiba benimki bide tüp bebek içtiğim ilaçları bir görsen avuç dolusu resmen iğneleri hiç söylemeyeyim popom karnım mosmor. herşey bebeişler için ne yapalım katlanacağız.:49:

Arkadaşlar,
ben şöyle bir hisse kapılıyorum. sanki önümde seneleeeer var doğuma kadar zaman geçmiyor gibi, hergün gün sayıyorum. sizde de oluyor mu?
bir de tecrübeli annelere sormak isterim ki, bizi daha neler bekliyor doğuma kadar?
yani mesela 3-6 ay (2. trimester) hamileliğin balayı deniyor gerçekten öylemi oluyor, hiç bir sıkıntımız kalmıyor mu?
2 li , 3,lü, 4 lü testler dışında başka testler de oluyor mu, hepsini merak ediyorum. cevap verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar,
ben şöyle bir hisse kapılıyorum. sanki önümde seneleeeer var doğuma kadar zaman geçmiyor gibi, hergün gün sayıyorum. sizde de oluyor mu?
bir de tecrübeli annelere sormak isterim ki, bizi daha neler bekliyor doğuma kadar?
yani mesela 3-6 ay (2. trimester) hamileliğin balayı deniyor gerçekten öylemi oluyor, hiç bir sıkıntımız kalmıyor mu?
2 li , 3,lü, 4 lü testler dışında başka testler de oluyor mu, hepsini merak ediyorum. cevap verirseniz sevinirim.

Valla 3 ayım yeni bitti. 1 hafta oldu ilk trimestere gore su 1 haftam cok iyiydi en azından enerjim geri geldi:) tabi tam eskisi gibi degilim ama en azından düşük tehdidi geçmesi bile insanı rahatlatıyor..

Arkadaşlar,

ben 14+3 günlük hamileyim gerçekten ilk üç ay bitince bir rahatlama geldi. tabii yine çok çok enerjik olamıyorum ama kesinlikle ilk üç ay ki halimden çok daha iyiyim hatta ilk haftalarda kilo vermiştim hiçbir şey yiyemiyordum şimdi öyle iştahla yiyorum ki fazla kilo almaktan korkuyorum. şimdiye kadar sadece ikili testi yaptırdım.

Back
X