Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha söyleyemedim, sadece müdürlerim biliyor ama İK ya sölemedim.
benim işim rahat ama otobüsle gidip geldiğim için akşamları çok kalabalık oluyor, bazan nefes alamıyorum.
kimsede yer vermiyor (bir an önce karnımız çıksın :))
kızlar sizde de rahimde ağrı ve sızı var mı beni rahatsız ediyor ve korkutuyor. idrar yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorum ondan olabilir bilgisi olan var mı
biraz öyle olacak galiba benimki bide tüp bebek içtiğim ilaçları bir görsen avuç dolusu resmen iğneleri hiç söylemeyeyim popom karnım mosmor. herşey bebeişler için ne yapalım katlanacağız.![]()
2 li test sonucum için az önce doktordan geldim.iyi gibi dedi. iyi mi gibi mi oldum.3 değer var 2 si risk sınırından düşük biri sınırın hafif üstünde dedi ve çizelgeyi gösterdi.belki anlayan arkadaşlar vardır. 1:2470 , 1:6579 ve sınırdan yüksek olan 1:864 bu sonuca göre 16ıncı haftada 3 lü teste gel dedi.elevit ve kan ilacını bu hafta itibari ile verdi.sonuçlar aslında çok da kötü değil ama durgunlaştım işte allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin
canım magnezyum eksikliğinden mi kaynaklanıyor onu tam bilmiyorum ama bana da oluyor sağ bacağımı rahat kullanamıyorm adım atarken ağrıyor tam kalçadan başlayan bir ağrı, bu haftalarda olabilir diyor bazı kaynaklarmerhaba kızlar..
banyodan sonra kaşıntı bende de var maalesef. her yerim kaşınıyor.
vitamin kullanmıyorum bende kullanmayacağımda. hiperaktivitenin artmasının nedeni olacak multivitaminleri görüyor bazı uzmanlar.
benim kaç gündür kuyruk sokumu ve kalça içine uznan bir ağrım var. bacağım kilitleniyor yürüyemiyorum. sizde oldu mu? magnezyum eksikliğinden diyorlar ama daha erken değil mi kızlar yaa
2 li test sonucum için az önce doktordan geldim.iyi gibi dedi. iyi mi gibi mi oldum.3 değer var 2 si risk sınırından düşük biri sınırın hafif üstünde dedi ve çizelgeyi gösterdi.belki anlayan arkadaşlar vardır. 1:2470 , 1:6579 ve sınırdan yüksek olan 1:864 bu sonuca göre 16ıncı haftada 3 lü teste gel dedi.elevit ve kan ilacını bu hafta itibari ile verdi.sonuçlar aslında çok da kötü değil ama durgunlaştım işte allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin
kızlar az önce araştırma yaptım. risk olduğunu düşündüğüm değer benim yaşımın değeri. benim gibi 31 yaşında olan herkesin değeri buymuş.ve down sendromunun en önemli nedeni yaş zaten diğer sonuçlarım iyi. rahatladım. benim doktorum çok detaycı anlaşılan
o sızıyı en çok idrarını yaparken hissediyorsan ve sık sık idrara çıkmak istiyorsan olabilir. zararsız ilaçlar var. ürolojiye görün istersen
canım peki doktorun ikili testi yaparken bebişin ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıp ölçüm yaptımı ben de kısmet olursa yarın gideceğim ikili teste