• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
arkadaşlar malum 200 kişi olmuşuz ama solanin gittiğinden beri başlığın başı boş kaldı yağmurdamlası arkadaşımız neti kapanacak olmasına rağmen kimse konuyu devralmadığı için konuya sahip çıktı.ben dersane öğretmeniyim yoğun çalışıyorum buradaki birçok arkadaş da çalışıyor bunun farkındayım ama en azından çalışmayan bir arkadaşımız konuyu alabilirse topic adına iyi bir adım olur zira böyle giderse bir süre sonra kapanır başlığımız. o zaman biri kalkıp yeni başlık açma işine girişir falan filan.ben gerçekten 2014 mayıs anneleri ve 2014 mayıs anneleri kilo takibi konularını almak isterdim ama maalesef çoğu zaman giremiyorum bile topiğe

özetle diyeceğim şu 200 anneden 200 ü de çalışmıyordur hatta topikde canım sıkılıyor diye yazanlar oluyo sizlerden ricam bir arkadaşımız konumuza sahip çıksın.

kızlar daha öncede sormuuştum ama gözden kaçtı galiba .. ben artık bebek yağı kullanayım diyorum da sorum şu ki sadece duştan çıkınca mı sürmeliyim yoksa hergün mü, ayrıca bebek yağı yeterli olur mu sizler neler yapıosunuz

arkadaşlar malum 200 kişi olmuşuz ama solanin gittiğinden beri başlığın başı boş kaldı yağmurdamlası arkadaşımız neti kapanacak olmasına rağmen kimse konuyu devralmadığı için konuya sahip çıktı.ben dersane öğretmeniyim yoğun çalışıyorum buradaki birçok arkadaş da çalışıyor bunun farkındayım ama en azından çalışmayan bir arkadaşımız konuyu alabilirse topic adına iyi bir adım olur zira böyle giderse bir süre sonra kapanır başlığımız. o zaman biri kalkıp yeni başlık açma işine girişir falan filan.ben gerçekten 2014 mayıs anneleri ve 2014 mayıs anneleri kilo takibi konularını almak isterdim ama maalesef çoğu zaman giremiyorum bile topiğe

özetle diyeceğim şu 200 anneden 200 ü de çalışmıyordur hatta topikde canım sıkılıyor diye yazanlar oluyo sizlerden ricam bir arkadaşımız konumuza sahip çıksın.
canım bu topiği devralma işi nedir ben pek bilmediğimden soruyorum ...yani yağmur damlası arkadaşımız kouyu devralmış nete grmese noluyo neden kapanıyoki topic, devrealan kişiler kapanmaması için günlük bişey mi yapıo

kızlar daha öncede sormuuştum ama gözden kaçtı galiba .. ben artık bebek yağı kullanayım diyorum da sorum şu ki sadece duştan çıkınca mı sürmeliyim yoksa hergün mü, ayrıca bebek yağı yeterli olur mu sizler neler yapıosunuz

canım ben de yazmıştım topiğe ama görmedin sanırım ben kullanıyorum bebeyağını her duştan sonra ıslak vücuda uyguluyorum yumuşacık oluyor her yanım 4. aya kadar böyle devam etmeyi planlıyorum göbek iyice çıkmaya başlayınca hamilelere özel kremlerden almayı planlıyorum...kakao badem kayısı yağlarını da öneriyorlar ben badem almıştım ama kullanamıyorum zira hamilelik hormonlarından kaynaklanan bir kıllanma mevcut iyice azdırır diye bebe yağıyla yetiniyorum... arada ihtiyaç duydukça normal nemlendirici de kullanabilirsin bence.. çatlakları önlemenin en iyi yolu bol su tüketimi vücudü iyi nemlendirme ve yavaş yavaş kilo alma imiş

canım bu topiği devralma işi nedir ben pek bilmediğimden soruyorum ...yani yağmur damlası arkadaşımız kouyu devralmış nete grmese noluyo neden kapanıyoki topic, devrealan kişiler kapanmaması için günlük bişey mi yapıo

canım başta topikle ilgilenen arkadaş bebeğini kaybetti ve artık ilgilenemiyor konuyla... hergün girme gibi bir zorunluluk tabiki yok ama konu hızlı ilerliyor e konuyu alacak arkadaşın da takip edebilmesi lazım.eğer bir baş olmazsa curcuna çıkabilir bazen tatsız atışmalar oluyor nitekim ilk zamanlarda olmuştu da e şimdi 200 kişi olmuşuz nerde kalabalık orada karışıuklık misali bir sorumlu olmalı...topicde tartışmalar şikayetler olursa konu kapatılıyor editör tarafından

o canı sıkılanlardan biride benim ama almama niyetim şubatta gidicek olmamdan da bu cümlenize bi anlam veremedim ?

canım başta topikle ilgilenen arkadaş bebeğini kaybetti ve artık ilgilenemiyor konuyla... hergün girme gibi bir zorunluluk tabiki yok ama konu hızlı ilerliyor e konuyu alacak arkadaşın da takip edebilmesi lazım.eğer bir baş olmazsa curcuna çıkabilir bazen tatsız atışmalar oluyor nitekim ilk zamanlarda olmuştu da e şimdi 200 kişi olmuşuz nerde kalabalık orada karışıuklık misali bir sorumlu olmalı...topicde tartışmalar şikayetler olursa konu kapatılıyor editör tarafından
yan sorun çıkaran biri olunca o kişiyi engelleyecek
canım ben de yazmıştım topiğe ama görmedin sanırım ben kullanıyorum bebeyağını her duştan sonra ıslak vücuda uyguluyorum yumuşacık oluyor her yanım 4. aya kadar böyle devam etmeyi planlıyorum göbek iyice çıkmaya başlayınca hamilelere özel kremlerden almayı planlıyorum...kakao badem kayısı yağlarını da öneriyorlar ben badem almıştım ama kullanamıyorum zira hamilelik hormonlarından kaynaklanan bir kıllanma mevcut iyice azdırır diye bebe yağıyla yetiniyorum... arada ihtiyaç duydukça normal nemlendirici de kullanabilirsin bence.. çatlakları önlemenin en iyi yolu bol su tüketimi vücudü iyi nemlendirme ve yavaş yavaş kilo alma imiş
su pek tüketmiyorum badem yağı tüylenme yapomuş dediği gibi, krem de bakacaz artık buayı takip eder kullanırım bişiiler sağol cnm

Kızlar ben nezle oldum. bugün saat 17:00den sonra yoğun hapşırık başladı, hafif boğaz ağrım var. Ateşim ağrım falan yok.
Greyfurt mandalina yedim, sıcak suya pekmez katıp içtim. Başka ne yapayım? Bebeğe bi zararı olur mu nezlenin?

Kızlar ben nezle oldum. bugün saat 17:00den sonra yoğun hapşırık başladı, hafif boğaz ağrım var. Ateşim ağrım falan yok.
Greyfurt mandalina yedim, sıcak suya pekmez katıp içtim. Başka ne yapayım? Bebeğe bi zararı olur mu nezlenin?

Soğuk algınlıklarının miniklere zararı yok sadece ilaç alırsan ona dikkat etmelisin ki ilaca da gerek yok bence istirahat et,taze sıkılmış meyve sularıyla destekle vücudunu..Soğuk algınlığı ilerler Allah korusun daha ciddi bi hal alırsa zatürre gb onlar zararı olabiliyormuş.Geçmiş olsun.
Buarada meyveler ve taze sıkarsan meyve sularını çok geç saatte tüketmemeye çalış,gazdan şikayet edebilirsin sonrada :)

Son düzenleme:
Cok vermişsin hakkaten..uzun surmuş demekki benim 10. Haftadan sonra hafifledi cok sükür ama namazları bile oturarak kıldım yani o derece fenaydim..ben 53 le başladım 2 kilo verdim sadece 51 im hala..annem sagolsun sürekli yardımcı oldu..simdi sadece yedikten sonra hafif bulantı hazımsızlık devam ediyor ama cok önemsemiyorum eskiye gore cok iyiyim diye..

doğrudur canım. yok ben su içsem çıkarıyorum hala da devam ediyor son iki gündğr sadece bulantı var çıkarma yok. geçiyordur inşallah.

2014 mayis anneleri basligini ben aldim ama gonullu olarak degil,sadece 200 kisinin duyarsizligina karsin aldim,netimin kapancagini dile getirerek aldim,suanda telden girdim,Lutfen kimse bahane uretip geri cekilmesin 3 5 kisiden bahsetmiyoruz 200 kisiden bahsediyoruz,yarin obur gun netim kapaninca hic gelmiycem bakalim o zaman ne olcak,200 kisiden bir kisi konu sahipligi yapamiyorsa kapansin konu yani

oyy oyy :) sıkıldın mı sen bu kadar? Aldığın için kimseyi suçlama ama 200 kişinin hepsi buraya zaten giremiyor ki hep.Bahane üretip geri çekilen olabileceğinide düşünmüyorum birinin sorunu vardır birinin eşi istemiyordur.Olsun kalpler kırılmadan halledelim zaten herkes dokunsan ağlayacak vaziyette :9: Ağlayıpta gelmiş biri olarak şuan kendimden pay biçiyorum :85::1:
Ben yardım edebileceğimi ama şimdilik alamadığımı söylemiştim bizzat sana.Netinin kapanma durumunda ben alabilirim,sadece şuan çok işler karışık en azından 15 gün daha beklemem lazım,kayınvalidem hasta ve hastaneye yatma durumunda diğer evde kalma durumum olabilir 1 aya yakın bir süre orada internet yok arada bir girebilirsem telefondan girebileceğim.İyice sıkışmasını istemem devralma konusunun..

Buarada paylaşımı buraya aktarmışım :44: Karışıklık oldu,gözler yaşlı olunca :37:

Son düzenleme:
canım magnezyum eksikliğinden mi kaynaklanıyor onu tam bilmiyorum ama bana da oluyor sağ bacağımı rahat kullanamıyorm adım atarken ağrıyor tam kalçadan başlayan bir ağrı, bu haftalarda olabilir diyor bazı kaynaklar
..

Benimde sağ tarafımda oluyor. Belimden kalçama ve sağ bacağıma bir ağrı giriyor sürekli. Bazen çok ağrıyor seke seke yürüyorum. Cumartesi gidince doktoruma sorucam. Ama benimki yeni değil. Hamileliğimin başından beri var bu ağrılar.

Sürekli konu için yeni bir kişi aranıyor duyurusu yapılıyor.

1 Ay önce işe başladığım için kendi açtığım başlıklarla bile ilgilenemez oldum. Çalıştığım için şuanda başlığı devralma gibi bir durumum yok maalesef. Kusura bakmayın.

Sayfada uzun saatler online olan yazışan arkadaşlar var. Onlardan biri sahip çıkabilir bence.

merhaba kızlar..

banyodan sonra kaşıntı bende de var maalesef. her yerim kaşınıyor.

vitamin kullanmıyorum bende kullanmayacağımda. hiperaktivitenin artmasının nedeni olacak multivitaminleri görüyor bazı uzmanlar.

benim kaç gündür kuyruk sokumu ve kalça içine uznan bir ağrım var. bacağım kilitleniyor yürüyemiyorum. sizde oldu mu? magnezyum eksikliğinden diyorlar ama daha erken değil mi kızlar yaa

evet canım bende çok yaşıyorum o durumu ayağımı yere basamıyorum bile. yarın dr a gitcem ikili test için aklıma gelirse inşallah sormayı düşünüyorum:)

kızlar konuyu kimse devralamıyor sanırım kendimi suçlu hissediyorum. ben çalışıyorum sabah 8 akşam 5 hatta iki hafta gece mesaisiyle ama pc başında çalışıyorum. konuyu alabilirim fakat ne yapılıyo listeler nasıl oluşuyo bu konu hakkında bir fikrim yok öğretebilirseniz alırım. fakat çok ilgilenemediğim zamanlar kızmayın bana:)
bu arada dün geceden beri göğüs uçlarımda yanma ve sızlama var kızlar okadar fenaki dayanamıyorum. böyle bi durumla karşılaşan varmı? ne yapcam ben uykumdan uyandırıyor resmen:(

kızlar konuyu kimse devralamıyor sanırım kendimi suçlu hissediyorum. ben çalışıyorum sabah 8 akşam 5 hatta iki hafta gece mesaisiyle ama pc başında çalışıyorum. konuyu alabilirim fakat ne yapılıyo listeler nasıl oluşuyo bu konu hakkında bir fikrim yok öğretebilirseniz alırım. fakat çok ilgilenemediğim zamanlar kızmayın bana:)
bu arada dün geceden beri göğüs uçlarımda yanma ve sızlama var kızlar okadar fenaki dayanamıyorum. böyle bi durumla karşılaşan varmı? ne yapcam ben uykumdan uyandırıyor resmen:(

valla cnm aynı dert bende de var goguslerımın agrısı gecmıstı hıc agrı falan yoktu ama dun gene basladı :18:

Back
X