• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
merhaba arkadaşlar nasılsınız ??? bayadır yazamıyorum .. 3 gündür kahverengi lekelenmelerim başladı dr düşük tehliken var dedi dinlenmeye çalısıyorum ama çoook korkuyorum ne zman bitecek bu korkular :(:(:(

canım benimde 2 hafta önce vardı ama şimdi allaha şükür azaldı iğne vuruldum birde düşük hapı kullandım...
Seninde düzelir inş doktora git ve bol bol yat

canım benimde 2 hafta önce vardı ama şimdi allaha şükür azaldı iğne vuruldum birde düşük hapı kullandım...
Seninde düzelir inş doktora git ve bol bol yat

inşallah canım ya progestan kullanıyorum bırakmıstım yine basladım ignesini gecen ay vuruldum yan etki yaptı bıraktık ... inşallah bırakmaz bebegim beni

Kızlar Merhaba
Ben 11 haftalık oldum bugün ama karnım acayip şişkin birde işyerinde otrduğum için ağrıyor ya ne yapacam ben neden bu kadar şişkinlik oluyor anlamıyorum :(
birde karnımın sağ tarafı sanki bebek değiyormuş gibi acıyor ara ara

aynen canım benim karnım da davul gibi oldu, hamile kaldıgımdan beri çok hareketsizim önceden pilates yapıyordum şimdi sıfır hareket, masabaşı iş, bir de iştahım açıldı hamur işi ekmek fln yiyorum canım istiyo

pantolonların düğmesini iliklemiyorum ama böyle olmayacak bu akşam bi hamile pantolonu almayı düşünüyorum

aynen canım benim karnım da davul gibi oldu, hamile kaldıgımdan beri çok hareketsizim önceden pilates yapıyordum şimdi sıfır hareket, masabaşı iş, bir de iştahım açıldı hamur işi ekmek fln yiyorum canım istiyo

pantolonların düğmesini iliklemiyorum ama böyle olmayacak bu akşam bi hamile pantolonu almayı düşünüyorum

aynen bende iliklemiyorum alıcam ama genede oturduğumuzdan heralde eve gider gitmez ayaklarımı uzatıyorum yatış o yatış yani hiçbir iş yapamıyorum :)

Kizlar doktordan güzel haberlerle döndük çok şükür herşey yolunda :) Darisi basiniza insallah bir oğlum vardi simdi bir kızım oluyormuş Allah izin verirse :) Tarifsiz mutluyum.Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder inşallah :) ♥

Kizlar doktordan güzel haberlerle döndük çok şükür herşey yolunda :) Darisi basiniza insallah bir oğlum vardi simdi bir kızım oluyormuş Allah izin verirse :) Tarifsiz mutluyum.Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder inşallah :) ♥

Allah bağışlasın ve evladını kucağına almayı nasip etsin mevlam...

bugün kontrolüm vardı bu kasılmaları sancıları anlattım magnezyum eksikliği dedi ve bana magnezyum başladı.çok mu erkenmiş alla alla

cnm ne verd, magnezyum birde günde ne kadar ne zaman alıyorsun? ben kızımda hiç kullanmamıştım hiçde olmadı bir sıkıntım.

bu arada senin kanamalar geçti değil mi?

canım nedendir bilmem ama benimde 11.haftadan sonra arttı.şuanda devam ediyor hiç bulantım yoktu umarım uzun sürmez.heleki sabahları:52:

ccnnm sen şuan 15. haftandasın yani benm de böle devam edecek o zmn desene , gözlerim yaşarıyo öğürürken , hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda

ben buraya ilk geliyorum 13 haftalık hamileyim bissürü problemim var Allah yardımcımız olsun
clexan kulanıyorum servikal yetmezlik var dikiş atılacak( serklaj ) ayrıca crp yükseliyor antibiyotik kullandım kasılma var daha doğrusu eskiden olmuştu prolüton depot kullanıyorum

Hayırlısı olsun,bizede erkek olabilir dedi,kızda olabilir dedi..:)))

Günaydın...

Benim kabızlık dışında bir şikayetim kalmadı arkadaşlar..Bazen ağlıyorum bile..4-5 gün çıkmadığım oluyor,şaşırmış vaziyetteyim.
Dr.ilk önce duphalac verdi ,işe yaramadı.Geçen hafta gittiğimde bebeklere bile kullanılabilen meyve-sebze prebiyotik lif takviyesi verdi yok fayda etmiyor..Bir ara sinameki çayı yapıcaktım o dereceye geldim ama yapmadım sabah çıktım evden..Dr.az yiyorsun ondan olabilir dedi.Sabahları gün kurusu kayısısı yiyorum.Bol su içiyorum..Ben nerde hata yapıyorum anlamadım :((((((

Sizler nasıl bi önlem alıyorsunuz arkadaşlar,dayanamayacak durumlara geldim artık :(((

canım bu cümleyi cok fazla tekrarladım forumda ama yine söylüyorum salep salep salep!!!bir kaç içimden sonra düzene girdim ben hem de süt içmiş olursun.kayısı incir falan banada fayda etmedi.10 gün cıkmadığım oluyordu bana cok iyi geldi.duphalac bana da verdi sadece gaz yaptı :50:

ben hep sıkıntılı hamılelık gecırdıgım ıcın daha normal hamıleye dönemedım hala ara ara lekeler oluyor herkesınkı rahat olmuyor..zaten abartmamayı basarabılsem sorun olmayacak .. en ıyısı hıc yememek..sekerın hamurısının bebege hıc faydası yok ..zaten bu durum ıkı hftaya bıter

söylediklerimi yanlış anlama defalarca kanama yaşamış bebeğimin birini 9. haftada kaybetmiş biri olarak konuşuyorum.ben hala şeker tatlı olayını anlayamadım.şeker yediğin içinmi bişey olurmuş bunu kaçırdım galiba.en iyisini sen bilirsin tabi ama ilk çocuğunuda tüp bebek yapmış biriyim ve bu deneyimlerimden öğrendiğim tek şey bebeğimiz sadece dışarda dölleniyor anne rahmine düştükten sonra diğer hamile lerden hiç farkımız yok.bunu abartırsan strese girersen daha zor.allah kolaylık versin.inşallah herşey gönlünce olsun.

cnm ne verd, magnezyum birde günde ne kadar ne zaman alıyorsun? ben kızımda hiç kullanmamıştım hiçde olmadı bir sıkıntım.

bu arada senin kanamalar geçti değil mi?

kanamalar çok şükür geçti.çok iyiyim bebeğimde çok iyi dün gördüm kıpır kıpırdı.magnezyum günde bir defa suda eriyet haplardan verdi doktorum ilacı bugün aldım yarından itibaren başlarım.benim sıkıntım ani kramplar ,kasık ağrılarımdı bunları söyleyince doktorum magnezyum önerdi.

Kizlar cinsiyeti cok merak ediyorum öğreneniniz var mı ikili testte hcg degeri 50 nin altında olan erkek üstünde olan kiz diyorlar dogrumu yoksa Buda bı hurafemi tutan varsa lutfen paylaşsın meraktan çatlıyorum :)

bugün bebeklerimi cok şükür gördüm dahada büyümşler :)biri yine uyuşuktu ama ikisininde büyümeleri güzel cok şükür ense kalınlığı için pzt radyologtan randevu aldık hayırlı haberler olur inşallah bizim için
cinsiyet için tahmin yürüteyim sadece dedi tam kesin değil ama biri erkek biri kız gibi dedi zaten biri bize bakarken arkasını döndü çok güzeldi :)videoya çekme olayını bende kesinlikle tavsiye ediyorum izliyorum özledikçe
ani kramplarım oluyodu bazende sancılarım son 2 gündür ama sık değil progestan kullan o zaman dedi ama ultrosonda herşey yolunda cok güzel demişti ilacı internetten araştırdım fazlaca yan etkisi var benim hiç kanamam yada tehdit oluşturack bi durumum olmadı ki anlam veremedim sanırım kullanmıyacağım.
son zamanlarda vitaminlerle ilgili bir sürü soru alıyorum domuz jelatini felan gibi dedi ama previt positive kullan gönül rahatlığı ile tavsiye ederim dedi.ama devlet karşılamıyor içerisinde 90 adet var 65 tl civarı alıcam artık

benden bu kadar dualarnızı eksik etmeyin

Kızlar merhaba;
Zaten minnoş olmayan top burnum hızla büyüyor :) Sebebini anlayamıyorum,aynı sorunu çeken var mı? Allahım son aylarda tahmin bile edemiyorum.Sanırım burnumdan doğurucam :))))))

Benimde burnum ve yüzüm şişti biraz komşumuz ilk demişti ki aa senin burnun tokmak gibi olmuş erkek bebeğin olacak senin demişti taa 7-8 haftalıkken :))

siz çok yaşayın emi bu saatte güldüm hiç duymamıştım böyle biişi:)

bugün bebeklerimi cok şükür gördüm dahada büyümşler :)biri yine uyuşuktu ama ikisininde büyümeleri güzel cok şükür ense kalınlığı için pzt radyologtan randevu aldık hayırlı haberler olur inşallah bizim için
cinsiyet için tahmin yürüteyim sadece dedi tam kesin değil ama biri erkek biri kız gibi dedi zaten biri bize bakarken arkasını döndü çok güzeldi :)videoya çekme olayını bende kesinlikle tavsiye ediyorum izliyorum özledikçe
ani kramplarım oluyodu bazende sancılarım son 2 gündür ama sık değil progestan kullan o zaman dedi ama ultrosonda herşey yolunda cok güzel demişti ilacı internetten araştırdım fazlaca yan etkisi var benim hiç kanamam yada tehdit oluşturack bi durumum olmadı ki anlam veremedim sanırım kullanmıyacağım.
son zamanlarda vitaminlerle ilgili bir sürü soru alıyorum domuz jelatini felan gibi dedi ama previt positive kullan gönül rahatlığı ile tavsiye ederim dedi.ama devlet karşılamıyor içerisinde 90 adet var 65 tl civarı alıcam artık

benden bu kadar dualarnızı eksik etmeyin

Gözün Aydın canım herkesi istediği bişey ikiz ve biri kız biri erkek olması çok şanslısın :))

Back
X