- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
ben hep sıkıntılı hamılelık gecırdıgım ıcın daha normal hamıleye dönemedım hala ara ara lekeler oluyor herkesınkı rahat olmuyor..zaten abartmamayı basarabılsem sorun olmayacak .. en ıyısı hıc yememek..sekerın hamurısının bebege hıc faydası yok ..zaten bu durum ıkı hftaya bıter
Allah yardımcınız olsun.Bebeğe hiç faydası yok diye bazı şeyleri yememekte gerekmez diye düşünüyorum.Herşeyde birazda olsa vücudumuza yarayan birşeyler vardır.Canın çekiyorsada bu vücudunda eksik olduğundan vücudunun sana bir sinyali olabilir :) Hamilelikte sürekli hormonlarımız değiştiği için eksikliklerimizi aşeriyoruz.Ucundanda olsa az yemek sana da iyi gelecektir :)
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kizlar doktordan güzel haberlerle döndük çok şükür herşey yolunda :) Darisi basiniza insallah bir oğlum vardi simdi bir kızım oluyormuş Allah izin verirse :) Tarifsiz mutluyum.Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder inşallah :) ♥
Gözünüzaydıın :) Kızlar gün geçtikçe çoğalıyorr
bugün bebeklerimi cok şükür gördüm dahada büyümşler :)biri yine uyuşuktu ama ikisininde büyümeleri güzel cok şükür ense kalınlığı için pzt radyologtan randevu aldık hayırlı haberler olur inşallah bizim için
cinsiyet için tahmin yürüteyim sadece dedi tam kesin değil ama biri erkek biri kız gibi dedi zaten biri bize bakarken arkasını döndü çok güzeldi :)videoya çekme olayını bende kesinlikle tavsiye ediyorum izliyorum özledikçe
ani kramplarım oluyodu bazende sancılarım son 2 gündür ama sık değil progestan kullan o zaman dedi ama ultrosonda herşey yolunda cok güzel demişti ilacı internetten araştırdım fazlaca yan etkisi var benim hiç kanamam yada tehdit oluşturack bi durumum olmadı ki anlam veremedim sanırım kullanmıyacağım.
son zamanlarda vitaminlerle ilgili bir sürü soru alıyorum domuz jelatini felan gibi dedi ama previt positive kullan gönül rahatlığı ile tavsiye ederim dedi.ama devlet karşılamıyor içerisinde 90 adet var 65 tl civarı alıcam artık
benden bu kadar dualarnızı eksik etmeyin
Cinsiyetler öğrenildikçe bende çok seviniyorum :) Sizin ayrıca farklı bir heyecan :) İnşallah doktorun tahminini kesin olarakta aynı şekilde duyarsınız :) Ne güzel ikiiizzz