ah kuzum ben de kendimi çok çirkin hissediyordum. normal galiba bu zamanlarda... hatta çarşamba günü iş arkadaşım dedi ki sen kesin kız annesisin kızlar annelerinin güzelliğini alırmış, sende de güzellik kalmadı dedi. insanlar ne kadar patavatsız şaşıyorum bazen. ama ertesi gün gün boyunca nereye gitsem herkes hamilelik çok yakışmış, kat kat güzelleşmişsin dedi. ya iş arkadaşım art niyetli ya da o gün çirkindim ertesi gün güzelleştim.öf öyle de böyle de çok da umurumda değil. vücudumda bu kadar büyük değişiklikler olurken, mide bulantılarım henüz geçmemişken üzüleceğim son şey herhalde güzellik. çirkinsem de çirkinim ne yapayım arkadaş.
bu arada benim de kızım oluyor. kime benzeyecek nasıl olacak çok merak ediyorum. allah isteyenin gönlüne göre versin.
BEN KIZ HİSSEDERKEN ERKEK SEN ERKEK HİSSEDERKEN kız dediler kuzum aman sağlıklı olsunlar da ...:) çok sevindim hayırlı olsun
bana da bı tanıdık noldu sana kaymak gıbı kızdın yuzune ne olmus dedı bazı kısıler gercekten dusunmeden konsuuyor ustelık hamıleyım hassasım bu gercekse bıle soylenır mı ....o gece cok aglamıstım