• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba Melissanurum, beni en çok endişelendiren organ gelişimi döneminde antibiyotik kullanmak zorunda kalmam... Oysa oğlumda hele ki ilk üç ayda oje bile sürmemiştim. Benim yüzümden bir zarar gördüyse ben ne yaparım?

antibiyoktikleri doktor kontrolünde aldıysan sıkıntı omaz inşl. canım zaten doktorun her kontrolünde seni bilgilendirir olumsuz bişey olsa paylaşır inşl sağsağlim bebişlerimize hepimiz kavuşuruz sen kendine stres yapma hamilelikte bebeği etkileyen en önemli faktör üzüntü,stres...

BEN KIZ HİSSEDERKEN ERKEK SEN ERKEK HİSSEDERKEN kız dediler kuzum aman sağlıklı olsunlar da ...:) çok sevindim hayırlı olsun

bana da bı tanıdık noldu sana kaymak gıbı kızdın yuzune ne olmus dedı bazı kısıler gercekten dusunmeden konsuuyor ustelık hamıleyım hassasım bu gercekse bıle soylenır mı ....o gece cok aglamıstım

aman çirkinliğimiz bundan olsun canım. doğurunca geçer ne yapalım. :37:

Canım iş arkadaşında gerçekten çok patavatsızmış. Bana bişey demediler ama insan kendini çirkin hissediyor. Mesela benim tam gıdıkta 10 tane falan tüy uzamış birde kalınlaşmış. Geçen gün farkettim ağladım ağladım eşime kıZdım. Resmen sakal gibi çıkmış niye söylemedin hiç diye. Oda takma ona kafayı ben seni hertürlü seviyorum falan dedi sağolsun. Annemde sakın aldırma dökülür onlar sonra dedi öyle geziyorum. Kendime bakmıyorum bile. Şuan önceliklerimiz farklı boşver

yaaa ben de acaba önceden keçi sakalım mı vardı benim diyorum. her yerimde bir tüylenme aldı başını gitti. lazere gidiyordum ben yıllardır hiç ağda yapmadım. şimdi lazere de gidemiyorum. şampuan kokuyor diye banyoyu da 4-5 günde bir yapıyorum. saç sakal birbirine karıştı. :1:
azıcık katlanıversinler bu halimize. ben şimdiye kadar her gün duş alıp giyinip, süslenip sofrayı hazır edip eşimi beklerdim. şimdi pijamalarla yerlerde sürüne sürüne kapı açıyorum. mutfak almış başını gidiyor. evde yemek yok. :1: gerçi şimdi düzeldim. yemek yapıyorum ama eski halime dönmem zaman alacak. :31:
bu arada ilk çatlağımla tanıştım. popom çatlamış. :18: dün gördüm. baştan aşağı her yerimi yağladım. bundan sonra her gün yağlanıcam ama faydası olur mu bilmiyorum. hayatımda ilk defa 53 kilo oldum. daha önce tartıda hiç 53 kiloyu görmemiştim. :53: 50 ye sabitlemiştim son 10 yıldır.

kızlar yaaa rüyamda kızarmış patatesleri tek tek çamaşır askılığına asıyordum. bir de dağda yerden borcam topluyordum. bu kadar saçma sapan rüyayı nasıl görüyorum bilmiyorum. :44:zaten hep saçma sapan şeyler görürdüm ama bu da artık zirve herhalde. :27:

selam güzel anneler, bugün resmen uyanamıyorum kasığımda ve karnımda ciddi ağrılar var dün doktordayken hiç birşeyim yoktu ama bugün bir fena oldum. doktor kontrolunden sonra bu durumu yaşayanınız var mı ?

Cİnsiyeti belli olan anneler 2 li testteki hcg değerlerinizi ve cinsiyetlerinizi yazarmısınız?

Merhabalar.. Ben de bir anne adayıyım, çok istediğimiz yavrumuza inşallah mayısta kavuşacağız. Dün nette araştırırken mayıs annelerini görünce dayanamayıp katıldım :)

slm kızlar,salı günü cinsiyet için doktora gitcektim ama dayanamıyorum pazartesi gitcem:9: çatlıcam meraktan bi öğrenseydim cinsiyeti rahatlıycam:52:

kızlar yaaa rüyamda kızarmış patatesleri tek tek çamaşır askılığına asıyordum. bir de dağda yerden borcam topluyordum. bu kadar saçma sapan rüyayı nasıl görüyorum bilmiyorum. :44:zaten hep saçma sapan şeyler görürdüm ama bu da artık zirve herhalde. :27:

Ya hasta hasta beni güldürdün ya Allah ta seni güldürsün. Koptum valla. Hiçte böyle bir rüya duymamıştım. Demek patatesleri çamaşır askılığına asıyordun yerden Borcam topluyordun ay çok güldüm ya :):):):) :D

Ya hasta hasta beni güldürdün ya Allah ta seni güldürsün. Koptum valla. Hiçte böyle bir rüya duymamıştım. Demek patatesleri çamaşır askılığına asıyordun yerden Borcam topluyordun ay çok güldüm ya :):):):) :D

geçmiş olsun canım. ben de çok korkuyorum hasta olacağım diye. midem daha tam düzelmeden bir de hastalık çok zor olur. :31: ah ah o rüyalar beni öldürecek. gündüz oturup hayatımda görebileceğim en saçma rüya ne olabilir diye düşünsem bile böylesini bulamazdım. :31:

geçmiş olsun canım. ben de çok korkuyorum hasta olacağım diye. midem daha tam düzelmeden bir de hastalık çok zor olur. :31: ah ah o rüyalar beni öldürecek. gündüz oturup hayatımda görebileceğim en saçma rüya ne olabilir diye düşünsem bile böylesini bulamazdım. :31:

Bencede bulamazsın herhalde. :)) rüya hayal dünyan çok geniş maşallah :))

KIZLAR size grip olduğumu söylemiştim ya. Burnum çok tıkanık. Nefes almakta zorluk çekiyorum. Geceleri hiç uyuyamıyorum bana öneriniz varmı? Okyanus suyu açmıyor. Buhar denedim olmuyor. Burun bandının çok az faydası oluyor viks zararlı diyorlar. Denemediğim sadece viks kaldı. Zor durumdayım:43::50:

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler bende 2013 mayıs annesiydim yanlışlıkla girdim sayfanıza ve bakamadan çıkamadım bir anda kendi heycanlarım merklarım korkularım geldi aklıma yazılarınızı okuyunca çok duygulandım kendi hamileliğim geldi aklıma Allah sağlıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin cennet kokusunu size de koklatsın benim kızım da 6 aylık şuan ben doğarmı büyür mü diye düşünürken şuan kızıma çorbalar yoğurtlar yediriyorum sizde o günleri görün inş çok güzel hamilelikler geçrmeniz dileğiyle. Allah kurtarsın hepinizi bir nefeste çıkarıverin :))))

merhaba mayis anneleri.
cok fazla takip edemiyorum ozur dilerim.
ben de bugun ogrendim bebegimin erkek olacagini.
buarada dr ense kalinligini normal gorunce ikili taramaya gerek duymadi. direk diger ay uclu tarama yapalim dedi.

kızalar misafiriniz geliyomu benim bugün misafirim vardı baya yoruldum, belim baya ağrıyo kuyruksokumuma doğru güzel bi gündü ama yorucu

kızalar misafiriniz geliyomu benim bugün misafirim vardı baya yoruldum, belim baya ağrıyo kuyruksokumuma doğru güzel bi gündü ama yorucu[/QUOTE bu arala

benim kendime hayrım olmuyor canım o yüzden hiç misafirim gelmedi normalde misafiri çok severim ama bu aralar gelmesin istemem çünkü ne yaparım ,nasıl hizmet eederim .

Back
X