Kızlar benimde sat 8 ağustos,ilk zamanlarda tahmini doğum 19 Mayıs çıkıyordu son 2 kontrolümüzde 12 Mayıs çıktı hep.İlk zamanlar çok kafam karışmıştı
Burnumun direği sızladı,ne olağanüstü bi sorumluluk anne olmak.Hayırlı olsun öncelikle.Bence miniğin iyidir,senin depolardan ilacı değil iyi şeyleri almıştır o kendine,onlar işini biliyorlar :) Kendini üzme,senin yüzünden değil ki hem sende hastalığın nedeniyle kullanmışsınRabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim ilk zamanlarda kuzenimin nişanı vardı,çok oynadım,zaten çok severimde oynamayı :) Eşim az dinlen diye diye bir hal olmuştu,arada bir onun hatrına oturuyordum
Adet tarihinde hamile kalınmaz ama yumurtalık kendini yenilemeye ilk adet gününden itibaren başlıyor.Doktorların sormasının sebebide tahmini gelişim için.Zaten ilerleyen haftalarda minikler gelişimleriyle son adet tarihini gölgede bırakıyor,çok önemi kalmıyor sonradanDoğum için karar almaya başladığınızda yine bebeğin organ gelişimlerini ne kadar tamamladığını gözönünde bulundurcaktır doktor.Hiç günün boşa gitmez merak etme :) Minikler işini biliyor
![]()
Allah razı olsun birinin bana böyle birşey söylemesine o kadar ihtiyacım varmıs ki, ben de bir anda ağlamaya başladım. Kimseye bu endişemi söyleyemiyorum eşime bile, kimse anlamıyor sanırım oysa benim gece gunduz dusuncem sadece bu. Belki biri ben de kullanmak zorunda kaldım ama sağlıkla doğurdum yazar diye gece gunduz takip ediyorum burayı:) İnşallah dediğin gibi olmuştur, cok tesekkur ederim yorumun için...