• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar benım ıkılı test iyi çıktı... drum 4 lü tarama istedi. ben özellıkle 2 lı test ıyı çıkarsa gerek olmuyor dedım kımse yaptırmıyor dedım. ben hastalarıma ıkılı ve dörtluyu zorunlu tutuyorum.4 lü en kesın sonucu verıyor dedı. arkadaslarımdan bır kısmı yaptırmış bır kısmı yaptırmamış. kafam karıştı. burda kımse 4 lu yaptırmıyor herlalde..yaptırcak var mı

bende 2009da geldim mersine 2 yaşında bir oğlum var ben forum yaşam hastanesinde dr AHMET IŞIKTANa gidiyorum sen hangi hastaneye gidiysun

bende 2 yıldır kuşadasında yaşıyorum ama mersine gdip geliyorum ailem orda. kuşadasında benm doktorum canım. ama mersinde gittiğin hastanede haldun canova vardı ablam ona gidiyordu iyi bir doktordu gittign hast. mersinn güzel hast biri.. ne kadarlk hamilesin

Kızlar lütfen tahminde bulunun 13 haftalıkken kontrolüm vardı doltorum bacak arasını net görmedi ama kemik yapısına göre%80 kız dedi halen net birşey yok iki hafta sonra net belli olur demiş bu doktor kızkardeşiminde doktoru bunu kız kardeşime söylemiş ben giderken bana söylemedi sadece göremedim birşey bana demişti kafam karma karışık oldu kendimi kızım olacağına alıştırsammı acaba :)

iyi akşamlar arkadaşlar :) cinsiyet tahmnleri epey bi artmış sanki kız bebekler çoğunlukta bende merakla bekliorum hala doktorum bişi sölemio :( tahmnde bulunursam yanılma payı çok olur dio :( bu arada hastalıkla uğraştm bide yeni yeni kendime geldm..2li testimiz perşembe çıkıcak ense kalınlığı normal inş herkesin bebişi sağlıklı sıhhatlidir..

Kızlar lütfen tahminde bulunun 13 haftalıkken kontrolüm vardı doltorum bacak arasını net görmedi ama kemik yapısına göre%80 kız dedi halen net birşey yok iki hafta sonra net belli olur demiş bu doktor kızkardeşiminde doktoru bunu kız kardeşime söylemiş ben giderken bana söylemedi sadece göremedim birşey bana demişti kafam karma karışık oldu kendimi kızım olacağına alıştırsammı acaba :)

Hayırlı olsun Melisa, bana ıkılı testten once doktorum kemık yapısına gore %80-90 erkek dedi. Ben kızz dıyordum....Ikılı taramada baska dr bu sefer kızı bulmussunuz dedı. Bugun de ılk dr %100 kız dedi. Doktorum samımıyetimizden oturu cok erken yorum yapmıstı basta, normalde erkenden yapılan yorumlar hatalı olabılıyor. Bu kdr erkenden kendı hıslerınız dısında bırseye guvenmeyın:)

Hayırlı olsun Melisa, bana ıkılı testten once doktorum kemık yapısına gore %80-90 erkek dedi. Ben kızz dıyordum....Ikılı taramada baska dr bu sefer kızı bulmussunuz dedı. Bugun de ılk dr %100 kız dedi. Doktorum samımıyetimizden oturu cok erken yorum yapmıstı basta, normalde erkenden yapılan yorumlar hatalı olabılıyor. Bu kdr erkenden kendı hıslerınız dısında bırseye guvenmeyın:)

Sen kaç haftalıkken öğrendin kız olduğunu canım ben çok kaptırdım kendimi kız olacağına 13 hafta çokmu erken sence ismini dahi koydum :) ama ben bacak arasını görmeyene kadar rahatlıyamıyacam galiba:) Allah sanada sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Kizlarr cirkinler kervanina ben de katildim.bugun bir arkadasim kizim olacagini cirkinlestigimi soyledi.yuzumde leke cikmis.zaten sismanim diye kafama takiyorum (62 kg) .beyzlarim da cikti.hamilelikten once boyle kafama takacagimi dusunmemistim. Ne gucsuz olmusum.
Mide bulantilarim gecti cok sukur.allah devam edenlere sabir versin.oh be istifrasiz hayat ne guzelmis :)

bencede kafana takman çok gereksiz geçici bir durum bu sen stres yaparsan bebeğinde huzursuz olur bu arada içini rahatlatacaksa şöyle söyleyeyim ben 90 kiloyum şuanda.85 ile hamile kalmıştım. ama bebeğim benden daha önemli 2 senedir bekliyorum onu :49:

Sen kaç haftalıkken öğrendin kız olduğunu canım ben çok kaptırdım kendimi kız olacağına 13 hafta çokmu erken sence ismini dahi koydum :) ama ben bacak arasını görmeyene kadar rahatlıyamıyacam galiba:) Allah sanada sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Sagol cok tesekkur ederım. Ben 14 haftalık ogrendım. 10-11.haftada doktorum bu kadar kucukken kız ve erkek organları cok benzıyor ama bır kemık açısı %si var oradan tahmın edıyoruz ama tutmayabılır demıstı...Sizin de cok erken degılmıs ama kesın olarak gorulmeden yapılan tahmın yanıltabılıyor.
Burada bır arkadas ıkılı testte beta hcg 50ve uzerıyse kız demıstı, benım ellı ve kız... ama Oğlumda daha da yuksektı.

kızlar benım ıkılı test iyi çıktı... drum 4 lü tarama istedi. ben özellıkle 2 lı test ıyı çıkarsa gerek olmuyor dedım kımse yaptırmıyor dedım. ben hastalarıma ıkılı ve dörtluyu zorunlu tutuyorum.4 lü en kesın sonucu verıyor dedı. arkadaslarımdan bır kısmı yaptırmış bır kısmı yaptırmamış. kafam karıştı. burda kımse 4 lu yaptırmıyor herlalde..yaptırcak var mı

4 lü yaptıracağım. zorunlu tutamaz kimse kimseyi..benim doktorum istiyormusunuz diye sordu bende isterim dedim.Yaptırmakta fayda var..

selam kızlar. bende mayıs annesi olucam inşallah. tahmini doğum tarihi 6 mayıs. 15+0 haftalık hamileyim. dr um 13+3de ikili tarama testinde önce bebeğin göstermediğini söyleyip sonra ısrarımızla %99 oğlumuz olucak ama kordon olabilir kesin sonuç 3 hafta sonra belli olur dedi. %99 ihtimale karşın ben hep kız hissediyorum. nedense heo kızım diye seviyorum. oğlumdada ilk gebe olduğumu öğrenince oğum olucak demiştim. % 99 luk ihtimain yanılma payı var mıdır ki yaaaa. paylaşmak e aranıza katılmak istedim.

selam kızlar. bende mayıs annesi olucam inşallah. tahmini doğum tarihi 6 mayıs. 15+0 haftalık hamileyim. dr um 13+3de ikili tarama testinde önce bebeğin göstermediğini söyleyip sonra ısrarımızla %99 oğlumuz olucak ama kordon olabilir kesin sonuç 3 hafta sonra belli olur dedi. %99 ihtimale karşın ben hep kız hissediyorum. nedense heo kızım diye seviyorum. oğlumdada ilk gebe olduğumu öğrenince oğum olucak demiştim. % 99 luk ihtimain yanılma payı var mıdır ki yaaaa. paylaşmak e aranıza katılmak istedim.

%99erkek olacak ama kordonda olabilir ne demek ya %70 dese anlayacağımda.%99 diyince sanki kordonda olabilir ihtimalini söylemesi bi garip geldi bana.:1:

iyi sabahlar anneler.
dun sabah ac karna aldigim demir ilaci sonrasi defalarca safra kusmasi yuzunden serum almak icin hastaneye gittik.esim cinsiyet merakindan olecek.zorla ordaki bir jinekologa baktirdik.girmuyorum dedi.ayrica 4 D olmasina karsin goruntu karmakarisikti.esim daha serum kolumdayken kendi doktorumuzu arayip cmt olan randevumuzu one cekip sirf cinsiyet icin muayneye gittik.cok detayli bir kontrol oldu 36 dak.suren bir ultrsondan sonra kizimiz olacagini ogrendik.dogrusu gonlumuzden gecen erkekti.hayirlisi olsun ilk bebegimiz.%99 dedi.ancak 2 hafta sonra kontrolumuz var.tekrar baktiktan sonra aile ve etrafa ilan edicem.
cinsiyetleri ogrenen herkese hayirli olsun.

iyi sabahlar anneler.
dun sabah ac karna aldigim demir ilaci sonrasi defalarca safra kusmasi yuzunden serum almak icin hastaneye gittik.esim cinsiyet merakindan olecek.zorla ordaki bir jinekologa baktirdik.girmuyorum dedi.ayrica 4 D olmasina karsin goruntu karmakarisikti.esim daha serum kolumdayken kendi doktorumuzu arayip cmt olan randevumuzu one cekip sirf cinsiyet icin muayneye gittik.cok detayli bir kontrol oldu 36 dak.suren bir ultrsondan sonra kizimiz olacagini ogrendik.dogrusu gonlumuzden gecen erkekti.hayirlisi olsun ilk bebegimiz.%99 dedi.ancak 2 hafta sonra kontrolumuz var.tekrar baktiktan sonra aile ve etrafa ilan edicem.
cinsiyetleri ogrenen herkese hayirli olsun.

günaydın.inan seninki kız olursa çok şaşırırım.senin erkek bence,dr yanılıyor:1::1:

selam kızlar :3:

sabah doktor randevum vardı ikili test için,
ense kalınlığımız 2,6mm çıktı, doktor hiç iç açıcı konuşmadı malesef :43:
kan sonuçlarımız çarşamba çıkcak daha,
ondan sonra büyük ihtimalle uzman bir profesöre yönlendirecek yeniden ölçülmesi için,
amniyosentez de olabilir dedi hatta ki asla kabul etmiceğimi söyledim böyle bişeyi.
Anlamadığım konu, ki doktorda aynısı söyledi ve şaşırdı,
bebeğimin gelişimi çok iyi,
boyu vs herşey normal burun kemiği dahi gördüldü, eller ayaklar, parmaklar, ağzı açıp kapanıyordu,
bir tek ense kalınlığı çıktı malesef :43:

oğlumda 1,6 mm çıkmıştı gayet normal yani.

aslında hiç yaptırmıcaktım ikili testi, bişey çıkarsa 9 ay boyunca kafama takıcam diye,
korktuğum başıma geldi malesef :43:
canım inş sorun çıkmaz sen stres yapma kan sonucunu bekle bakalım.

Gözünüzaydın,hoşgeldin aramıza :) %99 demek bi nevi kesin demek gb birşey zaten kordon olabilme ihtimali bırakmamış doktorda şaşırmış gb :) Yine de gördüğünden değil kemik yapısından kendi tahminini söylemiştir bence.

Gunayyydinnn,
Yine ruyamda erkek bebek gordum, acaba cinsiyeti ne olacak

Hayır olsun inşallah.Ne zaman kontrolünüz? Bana ayın 21'i gelmek bilmedi:97:

Kıslaaarrrr ben de 12+4 günlük hamileyim doktor beni bu cuma günü ikili test için çağırdı acaba çok mu geç olur? Bi de ben burda doğum hastanesine gidiyorum siz böyle kalp sesini duydum, fotoğrafını aldım hareketlerini izledim filan diye anlatınca öyle özeniyorum ki. Ben şimndiye kadar bunların hiçbirini görmedim ve duymadım. sadece durumunun iyi olduğunu söylediler. bi de ultrasonda az bişi gördüm. Şuan kaldığım yerde böyle bir şey mümkün değil göstermiyorlar eşimi içeri almıyorlar bebeği bile zor görüyorum ayak üstü bakıyorlar kaldı ki kalp atışını duycam. Özele gitmek istiyorum ama çevremdekiler daha erken ne gerek var büyütme cinsiyetinde gidersin filan diyorlar siz özele mi gidiyorsunuz doğuma mı? Ne yapmalıyım yardım edin özele gideyim mi? :( kalp atışını doğum hastanesinde duyamaz mıyım öyle bi imkan yok mu acaba? bu gidişimde sorucam neden bu kadar özensizler ki :(

Canım ben özele gidiyorum doğum hastaneleri böyle yapıyorlar ilgilenmiyorlar bizim burdakilerde kasap gibi banada çok diyen oldu başta kendi ailem olmak üzere ama benden önce eşim istemedi çünkü ilk oğlumdada özele gittim eşim hep yanımdaydı o gözleriyel görmek istiyor onun izin gününe getiriyoruz bütün randevularımı ve bebeğimiz hakkında çok rahat bilgi alıyoruz eğer imkanın varsa özele gitmeni tavsiye ederim .

Hanımlarrrrrrrrr
Bu mide ekşimesi, acı tat olayına çare bulan var mı:(
ben sakız çiğneyerek bastırmaya çalışıyorum ama nafile
bu arada rennie tablet ve mide koruyucu kullanmama rağmen çekiyorum bunu:(

canım bende hala çekiyorum ama rennie fayda etmediği için kullanmıyorum dr gavıscon verdi onun da tadı çok kötü hiç içmem daha iyi sakız benim midemi daha kötü yapıyor onuda denedim yemek yedikten sonra ağzımın içi zehir gibi oluyor yediklerimden hiç tat almıyorum inş doğuma kadar sürmez bazen bu ekşimeler ,yanmalar doğuma kadar sürebiliyor.

Back
X