• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar şimdiden günaydın,

Dün 1 ped kadar kanamam oldu, kendi dr.umu beklemek istedim, sabah 8 de kürtaj olucam. Artık sizleri daha fazla üzmek istemiyorum.

2014 mayıs annelerinin 540. sayfaya kadar olan güncellemelerini yaptım. Aynı zamanda kilo takip konusunun 4. sayfasına kadar olan bilgileride güncelledim. 2014 mayıs annelerinin konu sahipliğini yapacak arkadaşımın kilo takibini de üstlenmesini rica ederim.

Hepiniz Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hakkım varsa sizlere helali hoş olsun.

Hoşçakalın....

:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

canım ben daha yeni gördüm :43:
giremedim bi kaç gündür foruma malesef :43:
ne kadar üzüldüğümü anlatamam canım ya, Rabbim sabırlar versin tez zamanda yeniden hamiş kalacaksın inşallah,
Allahım evlatlarınada sağlık sıhhat versin inşallah

:))) Ben bu kadar değilim de ,herşeye alınıp ağlıyorum..
Herkes kızın olucak diyor,birde yüzüm çok beyazladı ..alışkın değilim allık sürdüm sabah buğday tenliyimdir nasıl beyaz oldu suratım anlamadım..Çok merak eder oldum..hcg değerim 61 çıktı..belirtiler kızı gösteriyor,oğlumdayken böyle değildim..
Belli de olmaz,ilk rüyamda kız gördüm..geçen gece de erkek gördüm..büyük bir denizin içinde kocaman balıklarla birlikte yüzüyordu,aynı oğlumun küçüklüğü gibiydi..oğlum korkmuyormu sun diyorum bana gözlerini kısarak gülümsüyordu ..çok güzeldi rüyam..

hayır olsun ne güzel rüya:) ben de bu aralar erkek hissetmeye başladım daha önce hiç yoktu böyle şeyler. bakalım hayırlısı olsun.

günaydın kızlar,
geçen hafta izinliydim bu hafta işe başlamak çok zor geldi. bir hafta kendime de bebeğime de bakmaya çalıştım. hamile pilatesine başladım. iş yerindeyken yiyemediklerimi yemeye çalıştım.
cinsiyet konusunda ben de çok heyecanlıyım, bu ayın sonunda öğrenicez inşallah randevumuz var 3lü test için. inşallah gösterir bizimki de:)

Günaydın hanımlar dün eşim izinliydi bende psikiyatriye randevu almıştım şu korkularım ve evde yalnız kalamama gibi sorunlarım için konustum herşeyi anlattım dr hamilelere ilaç veremiyoruz dedi hepsi bebeğe geçiyor dedi çok ilerlemiş durumlarda yani ölümü düşünüyosan,kendine zarar verme gibi durumlarda klinige yatırıp kontrol altına alıyoruz ama yine ilaç vermiyoruz dedi biz böyle durumlarda korkunun üstüne gitmeyi tavsiye ediyoruz dedi ama sevdiklerinle bi arada olabilirsin sana yardım edebilecek birilerinden destek alabilirsin dediki annemden bin kere allah razı olsun hemen hemen hergün ordayım hem bana hem oğluma bakıyor akşamda eşim bizi almaya geliyor yiyip içip eve geçiyoruz daha bulantılarım ve tiksinmelerim devam ediyor dün markette gezemedim midem kalktı .Rezene ve melisa çayı var dedi sakinleştirici özelliğe sahip günde 3 bardağa kadar ondan içebilirsin dedi ,yürüyüş yapabilirsin dedi beni çok tatmin etmedi yani çok rahatlamadım hatta ağlayarak çıktım bu ikinci gebeliğim beni çok zorluyor hayattan hiç zevk almıyorum,hayattan koptum iyice sürekli mutsuz geziyorum bulantılarım geçene kadar anneme gitmeye devam edicem rabbim yardım etsin .

Canim Allah yardimcin olsun. Caylarini dogum doktorun da oneriyosa ic derim. Neticede ilaçlar kadar etkili olmasalar da etkililer. Neticede birçok ilacin hammaddeleri. Ben de panik atsk hastasiyim ne yazıkki :(

günaydın kızlar,
geçen hafta izinliydim bu hafta işe başlamak çok zor geldi. bir hafta kendime de bebeğime de bakmaya çalıştım. hamile pilatesine başladım. iş yerindeyken yiyemediklerimi yemeye çalıştım.
cinsiyet konusunda ben de çok heyecanlıyım, bu ayın sonunda öğrenicez inşallah randevumuz var 3lü test için. inşallah gösterir bizimki de:)

ben simdilik yuruyorum, hamilelik yogasini arastirmistim, yoga merkezide, doktor da 16 haftadan once baslamayi uygun bulmadi, o yuzden simdilik erteledim. Pilates icin sen de bir sor istersen, erken baslamak zarar verir mi acaba?

günaydın kızlar

ben ne yazık ki çok kötü kabuslarla uyandım rüyamda çok güzel bir oğlum olmuştu simsiyah saçları vardı emziriyordum sonra noluyorsa bebeğimi pusetiyle otoban kenarına bırakmışım hemen almaya gidiyorum bebeğim yok çok ağladım sonra polisler bana geri getiriyormuş hep bebeğimle hamilelikle ilgili rüyalar görüyorum sabah 6 da kalkıp deli gibi ağladım benim gibi olan var mı :2:

ben simdilik yuruyorum, hamilelik yogasini arastirmistim, yoga merkezide, doktor da 16 haftadan once baslamayi uygun bulmadi, o yuzden simdilik erteledim. Pilates icin sen de bir sor istersen, erken baslamak zarar verir mi acaba?

zaten zor hareketleri hiç yapmadım, pilates topum bile yok. sadece yerde oturararak yapılan basit hareketlerle başladım doktora sormadığım için henüz. özellikle nefes hareketleri rahatlattı, stres attım. zorlamamak lazım bence de.

Selam arkadaslar,
12. haftadayim son bir haftadir karnim inanilmaz buyumustu, bende artik belli olmaya basladi demistim, ama 2 gundur karnim yine eskisi gibi, gobek mobek kalmadi. Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim:). Sizde de ayni durum oldu mu?
son 3 gundur buyuk tuvaletimde sorun cekiyordum, kabiz olmustum, internette de bu haftalarda cok normal diyor. Bu sabah tuvalete gittigimde aklim yerinden oynadi, tuvalet kan golu. Sonradan farkettim meger kan makattan gelmis, simdi yediklerime daha dikkatli davranmaya calisiyorum ama sabah ki korku bana epeyce yeter sanirim. Yarin kontrolum var umarim bebisimiz sagliklidir, dortgozle bekliyorum.:nazar:

Cok gecmıs olsun cok korkmussunuzdur:(

Arkadaşlar affınıza sığınarak soruyorum açıkcası ne yapacağımı bilemedim. İlk sayfadaki listede tahmini cinsiyet diye bir sütunumuz var. Ve şu sıralar bir kaç kesinlik dışında diğer cinsiyetler tahmini. Lakin bir kaç haftayada cinsiyetler kesinleşir diye düşünüyorum. Konuyu bilirsiniz ki ben açmadım ve devraldım. Velhasıl kelam tahmini cinsiyetlerinizi güncelleyim mi yoksa bekle 2 hafta daha kesinleri yazarsın mı dersiniz ? Bilemedim :17:

selam kaseker benide listeye ekleyebilirmisin. sat 17 ağustos. yaş 29 muhasebeciyim, istanbulda yaşıyorum, tahmini doum 24 mayıs kilomda 62 ilk günden beri aynı :D yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :1::1::1:

selam kaseker benide listeye ekleyebilirmisin. sat 17 ağustos. yaş 29 muhasebeciyim, istanbulda yaşıyorum, tahmini doum 24 mayıs kilomda 62 ilk günden beri aynı :D yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :1::1::1:

aramıza hgelsın cnm saglıklı dogumlar dılerım bu arada dogum tarıhlerımız aynı:):)

selam kızlar;

bende 13+6 yım bugun...normalde sata göre önde gidiyo buyuk ıhtımalle erken dollenmeden dolayı boyle...
bende ne bulantı var ne ekşime ne baş dönmesi falan...sadece gögüslerim büyüdü ve belim kalınlaştı. bu degısımler de olmasa asla inanamam hamile olduguma. gecen hafta doktor kontrolunde ''yalnıs tespit etmişiz gebelik falan yokmus '' diyecek ve bei gonderecek dusuncesıyle muayeneye gittim :))) sonra bi baktım ayakları havada yatıyo :))) nasıl bi duygu Allah herkese nasip etsin inşallah. ben saglıkcı oldugum için bitki çaylarına falan kesinlikle el surmuyorum. çunku hiçbir kesinliği yok. sizde uzak durun derim mumkun oldugunca.
cinsiyeti cok erken orenenler olmuş da siz gorebildiniz mi?yoksa doktor mu anladı? bana bişey demiyolar 16.haftadan once bişey demek yanlış diyolar. 2 doktor kntrolune gidiyorum. birinin ultrasonunda baya baya erkek görundu. diğerinin ultrasonunda ise bana kız gibi geldi :))

günaydın kızlar,doktordan geliyorum,bebişimi gördük,cinsiyet için büyük ihtimal kız dedi,kordon bacagının arasındaydı biraz uğraştı,kıza benziyo dedi,yüzde kaç dedim:) büyük ihtimal dedi,3 lü ve 4 lü testide eger kötü sonuç çıkarsa aldırmayı düşünüyorsanız yaptırın dedi,zaten yaptırmak istemedigimizi belirtmiştik,gerek yok dedi,çok tatlı doktorum var,güzel seçim yaptık sanırım:16:

kızlar sizdede oldumu bilmiyorum ama geçen hafta perşembe günü şiddetli bir mide ağrısı girdi hala çekiyorum şiddeti artık azaldı ama 4 gün yattım wc ye bile zor gittim nefes alamadım tabi ilk gün hemen doktora gittim normalmiş hamilelerde görülüyomuş bunu yaşayanınız varmı otursam aynı kalksam aynı acıdan ağladım durdum :((( şimdi iyim dün sabah dr. kontrolüm vardı bebişimizi gördük herşeyi normaldi şükür.

aramıza hgelsın cnm saglıklı dogumlar dılerım bu arada dogum tarıhlerımız aynı:):)

evet pembecim geçen haftada konuşmuştuk hatırlıyorum seni ama ben bi haftaya yakındır yattığım için uzak kaldım burdan. ama hepsini okudum. nasılsın?

günaydın kızlar,doktordan geliyorum,bebişimi gördük,cinsiyet için büyük ihtimal kız dedi,kordon bacagının arasındaydı biraz uğraştı,kıza benziyo dedi,yüzde kaç dedim:) büyük ihtimal dedi,3 lü ve 4 lü testide eger kötü sonuç çıkarsa aldırmayı düşünüyorsanız yaptırın dedi,zaten yaptırmak istemedigimizi belirtmiştik,gerek yok dedi,çok tatlı doktorum var,güzel seçim yaptık sanırım:16:

günaydın canım, doktor gerçekten çok önemli yaaa ben bu yüzden tam 4 tane doktor deiştirdim. bu diil bu diill bu hiç diil :D ama sonuncuu ahhhh sonunncuu :D dün kontrolüm vardı gitmeden bir dolu soru yazdım kağıda ben daha hiç birini sormadan o hepsini bir bir açıkladı zaten bebişimi bol bol gösterdi anlattı

Kızlarrr Günaydın...

Bende bu aralar hep bebişle ilgili rüyalar görüyorum. Cinsiyetiyle ilgili rüyamda hiçbirşey görmedim henüz ama beşik almışız o gelmiş odasına, doğum yapmışım hediye almışlar bana felan hep böyle şeyler görüyorum. Beşikte beyaz rengi beyaz tülleri vardı. Sabah akşam onları düşündüğümüz için doğal olarak rüyamızda da hep onlar oluyorlar :)

Günaydın kızlar ben hala kizimin hareketlerini hissetmiyorum doktora söyledim oda güldü. 2. cocukda olsa daha erken dedi.Kisiden kisiyede degisebiliyormus tabi.19.haftafan itibaren yavaş yavaş kipirtilar hissedersin dedi Siz ne alemdesiniz ?

Benimde ilk bebişim olacağı için henüz bir şey hissetmiyorum canım.

Back
X