• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlarrrrr
kıyafetleriniz dar gelmeye başladı mı?
ben 1 kilo almama rağmen özellikle yemeklerden sonra pantolonlarım sıkmaya başladı:(
hamile pantolonu baktım geçen onlarda büyük geliyor karnım çıkmadığı için
var mı benim gibi olan acep?

bende aynı şeyi yaşıyorum canım evde giydiğim dar pijamalarım taytlarım sıkıyo artık oturunca cok rahatsız edio bol giysem olmuyo dar giysem olmuyo ama benim dışardan hamile oldduğum anlaşılıyo ben pek farketmiyorum ama dışarda insanlar hamilemiisin diye sormaya başladı bile

kızlar selam,

ben pek iyi degilim iki gündür. dr muayenesinde plasentanın asağıda oldugunu söylediler. kanaman olursa korkma, cinsel ilişkiye girmeyin falan dedi dr. bu ilk bebegim ve ben cok korkuyorum. netten arastırdım, 24. haftaya kadar yukarı çıkma şansı varmış, umarım öyle olur. dr kanaman olursa kıpırdamadan yatacaksın dedi ama ben o kadar korktum ki kanamayı beklemeden işte de evde de sürekli dinlenme moduna geçtim bile. moralimi bozmamam lazım biliyorum ama elimde değil, yalnız kaldıgımda aglayıp duruyorum. benzer durum yaşayan var mı aranızda, ya da konuyla ilgili bilgisi olan?
Çok geçmiş olsun canım herşey dualar üstüne kullan bol bol dua edip dinlen ...
deli olucammmmm kızlar yaaaaaa çok sevgili hayatı benim burnumdan getirmeyi bir borç bilen görümcem tüm mahalleyi toplayıp bana gelmek istiyormuş, ben de tamam dedim buyursunlar gelsinler ama öyle olmaz yemek vermek lazım yemekli gelcekler dedi ben şok hayır kendi daha geçen gün ben hamileliğim boyunca 1 tane misafir almadım tüm 9 ay yattım diyodu şimdi ne oldu ben hamile değil miyim o kadar insana nasıl yemek hazırlicam kalabalık misafire yemek düşürmesi kolay mı yaaaa ayy çıldırıcam bi de daha 6 aylık evliyim yemek yapsam bile çok başarılı yapamıyorum nasıl strese girdim, bi de en en acısı çok yoğun çalışıyorum yani sadece 8 saat uyku var gece geri kalanı hep işyerinde bilgisayar başında geçio yaa bir allahın kulu yok benim de kıymeti bilen ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler sinirimden ağlıyorum şu anda

Ay ben bile sinir oldum şuan bütün mahalle yemeğe mi gelicekler yoksa öyle oturmaya mı ikram mı yapacaksın ?? Hiç ağlayıp üzme kendini tatlı dille kayınvalidene annecim geç geliyorum işten hepimiz biraz çeşit yapsak nasıl olur de kafama taktım de ... (Illa ki yemeğe geleceklerse ) ben her şeyi internetten deneye deneye öğrendim çok güzel tarifler var kimse anasının karnında öğrenmiyor .... Yine kimse yardım etmiceksinşz olursa kendim çok rahat yaparsın istersen özelden ben sana tarif de veririm hiç canını sıkma

Saol cnm merak etme kesınlıkle paylasıcam bu arada aynı tarihte evlenip aynı tarihte doğum yapıcaz hayırlısıyla :46:
evet tarihlerimiz oldukça yakın:34:
Günaydın hanımlar dün eşim izinliydi bende psikiyatriye randevu almıştım şu korkularım ve evde yalnız kalamama gibi sorunlarım için konustum herşeyi anlattım dr hamilelere ilaç veremiyoruz dedi hepsi bebeğe geçiyor dedi çok ilerlemiş durumlarda yani ölümü düşünüyosan,kendine zarar verme gibi durumlarda klinige yatırıp kontrol altına alıyoruz ama yine ilaç vermiyoruz dedi biz böyle durumlarda korkunun üstüne gitmeyi tavsiye ediyoruz dedi ama sevdiklerinle bi arada olabilirsin sana yardım edebilecek birilerinden destek alabilirsin dediki annemden bin kere allah razı olsun hemen hemen hergün ordayım hem bana hem oğluma bakıyor akşamda eşim bizi almaya geliyor yiyip içip eve geçiyoruz daha bulantılarım ve tiksinmelerim devam ediyor dün markette gezemedim midem kalktı .Rezene ve melisa çayı var dedi sakinleştirici özelliğe sahip günde 3 bardağa kadar ondan içebilirsin dedi ,yürüyüş yapabilirsin dedi beni çok tatmin etmedi yani çok rahatlamadım hatta ağlayarak çıktım bu ikinci gebeliğim beni çok zorluyor hayattan hiç zevk almıyorum,hayattan koptum iyice sürekli mutsuz geziyorum bulantılarım geçene kadar anneme gitmeye devam edicem rabbim yardım etsin .
Bu arada dün eşimle market alışverişi yaparken eşim çocuk bezi reyonuna yöneldi ve bebişimin ilk alışverişini çocuk bezi olarak yapmaya başladık :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:stok yapmak istiyormuş eşim bez ve ıslak mendili daha rahat ederiz doğumda dedi ee bide özelde yapmayı düşündüğüm için biraz masraflı olacak sıkışmayalım dedi.

canım geçmiş olsun umarım kurtulursun bu hislerden ne güzel bak annen yakınında en azından,ayrıca bez mevzusuyla ilgili benim eşimde aynı kanıda ama henüz bir şey almadık
Selam arkadaslar,
12. haftadayim son bir haftadir karnim inanilmaz buyumustu, bende artik belli olmaya basladi demistim, ama 2 gundur karnim yine eskisi gibi, gobek mobek kalmadi. Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim:). Sizde de ayni durum oldu mu?
son 3 gundur buyuk tuvaletimde sorun cekiyordum, kabiz olmustum, internette de bu haftalarda cok normal diyor. Bu sabah tuvalete gittigimde aklim yerinden oynadi, tuvalet kan golu. Sonradan farkettim meger kan makattan gelmis, simdi yediklerime daha dikkatli davranmaya calisiyorum ama sabah ki korku bana epeyce yeter sanirim. Yarin kontrolum var umarim bebisimiz sagliklidir, dortgozle bekliyorum.:nazar:
canım benim başıma da geldi o kan olayı bayramda aklım çıktı,yediklerimize dikkat etmemiz ve bol su içmemiz lazım ama ben pek su içemiyorum ne yazıkki:50:
kızlar ben azda olsa eğildiğim zaman kasığımda batma oluyo sanki ben sıkışıyorum demiş gibi canımı acıtıyo normalmi acaba? yaşayan varmı aranızda böyle bi durum?

bende de oluyor canım özellikle dizlerimi karnıma ekince falan.ey bir de ilişki sırasında rahatsız olmaya başladım artık :17:

günaydın kızlar

ben ne yazık ki çok kötü kabuslarla uyandım rüyamda çok güzel bir oğlum olmuştu simsiyah saçları vardı emziriyordum sonra noluyorsa bebeğimi pusetiyle otoban kenarına bırakmışım hemen almaya gidiyorum bebeğim yok çok ağladım sonra polisler bana geri getiriyormuş hep bebeğimle hamilelikle ilgili rüyalar görüyorum sabah 6 da kalkıp deli gibi ağladım benim gibi olan var mı :2:
bebeğimle ilgili sık sık rüyalar görüyorum ben de bazen kabus bazen güzel rüyalar....
kızlarrrrr
ben 1 kilo almama rağmen özellikle yemeklerden sonra pantolonlarım sıkmaya başladı:(
canım ben kilo almadım ama zaman zaman karnım acayip şişiyor ilk hamile pantolonumu 10. haftada aldım ben alışırken rahat etmek adına ama bol geldiğinden rahatsız olmuyor da değilim elbise giyiyorum arada...bebek rahat etsin de ben çekiştiririm pantolonu...
deli olucammmmm kızlar yaaaaaa çok sevgili hayatı benim burnumdan getirmeyi bir borç bilen görümcem tüm mahalleyi toplayıp bana gelmek istiyormuş, ben de tamam dedim buyursunlar gelsinler ama öyle olmaz yemek vermek lazım yemekli gelcekler dedi ben şok hayır kendi daha geçen gün ben hamileliğim boyunca 1 tane misafir almadım tüm 9 ay yattım diyodu şimdi ne oldu ben hamile değil miyim o kadar insana nasıl yemek hazırlicam kalabalık misafire yemek düşürmesi kolay mı yaaaa ayy çıldırıcam bi de daha 6 aylık evliyim yemek yapsam bile çok başarılı yapamıyorum nasıl strese girdim, bi de en en acısı çok yoğun çalışıyorum yani sadece 8 saat uyku var gece geri kalanı hep işyerinde bilgisayar başında geçio yaa bir allahın kulu yok benim de kıymeti bilen ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler sinirimden ağlıyorum şu anda
çok anlayışsız bir görümcen varmış canım bence açık açık söyle ben çalışıyorum yoruluyorum hamilelik de zorluyor o kadar insanı ağırlayamam hele ki yemekli misafir alamam kendime bile yemek yapamıyorum doğru düzgün de...eğer çok istiyorsa kendi çağırsın mahalleyi sen de onlara git....tavrını koy şimdi böle yapmasına izin verirsen daha sonra başın çok ağrır...

merhaba arkadaşlar bende nısan annesıyım ama facebokkta sayfamız var 2014 nısan-mayıs annelerı dıye gelmek ısteyen olursa beklerız herkezı sıcak samımı ıletışimler kurmak ıcın varız bırbırımııze fıkır alışverşinde daha kolay ulaşabılmemız ıcın....hepınızı beklerız..............

Hem orda hem burda paylaşmak ne kadar uygun olur bilemedim,ben yetişemem şahsen ..yinede davet için kendi adıma teşekkür ederim..

Kızlar insan gördüğü herşeyi canı çeker mi yaaaa. Kek istiyorum, browni istiyorum, baklava istiyorum, profiterol istiyorum, börek istiyorum, patates salatası ama hiç birini yapacak kadar halim olmuyor işten eve gidince avucumu yalayıp oturuyorum valla :43:

Sen de karbonhidratlı yiyecekler yemek istiyorsun..bende tam tersi...Yakınımda olsan yapar getirirdim ..çalışsam da ben üşenmeden herşeyi yapabiliyorum komşulara bile veriyorum :)) Kıyamadım şimdi size..Anneniz filan yakın değilmi..

Bende 12+6 da ikili test yaptırdım canım. Ense kalınlığını 2 defa ölçtü bitinde 1.8 çıktı, diğerinde 2.2 çıktı. Ama 3 ten sonrası riskliymiş. Sonuçlar iyi dedi. Kan testi sonuçlarımda bugün çıkacak. Dua edip bekliyorum. Sizlerde dualarınızı esirgemeyin lütfen.

Cinsiyet için %80 kız dedi ama henüz kesin değil.

Canım sevindim..İnşallah kan sonuçların de iyi gelir,kızını da sağlıkla kucağına alırsın inş..kızlar erkekler eşit gidicez galiba bu sayfada..sonuçların çıkınca bcg değerini yazarmısın ..benimde 61 çıktı ..kızların yüksek oluyormuş..ben çok merak eder oldum..

kızlar selam,

ben pek iyi degilim iki gündür. dr muayenesinde plasentanın asağıda oldugunu söylediler. kanaman olursa korkma, cinsel ilişkiye girmeyin falan dedi dr. bu ilk bebegim ve ben cok korkuyorum. netten arastırdım, 24. haftaya kadar yukarı çıkma şansı varmış, umarım öyle olur. dr kanaman olursa kıpırdamadan yatacaksın dedi ama ben o kadar korktum ki kanamayı beklemeden işte de evde de sürekli dinlenme moduna geçtim bile. moralimi bozmamam lazım biliyorum ama elimde değil, yalnız kaldıgımda aglayıp duruyorum. benzer durum yaşayan var mı aranızda, ya da konuyla ilgili bilgisi olan?

Diikat edin aman,bende 7-8 gün yattım sabırla yatın..İnşallah bişey olmayacak..

Sedosss ağlama canım ya...Görümcen düşüncesizlik etmiş,madem kabul ettin..
sen de akşam da gelseler bile yemek yapma , börek -patates salatası veya kısır ,bir de hazır kek alırsın..Zor olur şimdi..
Görümcenede söyle çayı filan kalksın doldursun bence hiç çekinme..

insanların şu düşüncesizliklerini anlıyamıyorum ya görümcende harbi körkepçeymiş insan bi düşünür sen sıkma canını eğer illada geleceğiz diye ısrar ederlerse tavuk üstü pilav yanınada ayran yap geç görümcende tatlını yapıversin söylede hiç çekinme biz sana yaparken burda yardımcı oluruz

Çok geçmiş olsun canım herşey dualar üstüne kullan bol bol dua edip dinlen ...

Ay ben bile sinir oldum şuan bütün mahalle yemeğe mi gelicekler yoksa öyle oturmaya mı ikram mı yapacaksın ?? Hiç ağlayıp üzme kendini tatlı dille kayınvalidene annecim geç geliyorum işten hepimiz biraz çeşit yapsak nasıl olur de kafama taktım de ... (Illa ki yemeğe geleceklerse ) ben her şeyi internetten deneye deneye öğrendim çok güzel tarifler var kimse anasının karnında öğrenmiyor .... Yine kimse yardım etmiceksinşz olursa kendim çok rahat yaparsın istersen özelden ben sana tarif de veririm hiç canını sıkma

Sağol canım benim yaaa ben aslında ikramlı çağırmak istiodum daha kolay olur diye görümcem aradı öyle olmaz yemekli olması lazım dedi ne alaka yaaa ben daha yeni gelinim hiç tanımadığım insanları neden yemeğe alayım resmen kötü niyet hissediyorum . Neyse kızdım ama allahın izniyle üstesinden gelirim heralde fırında tavuk falan yapıcam bi de pilav çorba yeter heralde sadece insan üzülüyor hiç kadrinin kıymetinin bilinmemesine

Sağol canım benim yaaa ben aslında ikramlı çağırmak istiodum daha kolay olur diye görümcem aradı öyle olmaz yemekli olması lazım dedi ne alaka yaaa ben daha yeni gelinim hiç tanımadığım insanları neden yemeğe alayım resmen kötü niyet hissediyorum . Neyse kızdım ama allahın izniyle üstesinden gelirim heralde fırında tavuk falan yapıcam bi de pilav çorba yeter heralde sadece insan üzülüyor hiç kadrinin kıymetinin bilinmemesine

canım şu görümcenin numarasını bir ver de bir güzel haşlayayım onu:47:çok sinirlendirdi beni zaten çabuk öfkeleniyorum bu ara...canım sen yorma kendini sakın bak bebeğine bir şey olsa en ok sen üzülürsün dikkat et kendine. hatta bazı eyleri hazır bile alabilirsin

insanların şu düşüncesizliklerini anlıyamıyorum ya görümcende harbi körkepçeymiş insan bi düşünür sen sıkma canını eğer illada geleceğiz diye ısrar ederlerse tavuk üstü pilav yanınada ayran yap geç görümcende tatlını yapıversin söylede hiç çekinme biz sana yaparken burda yardımcı oluruz

ayyy yine ağlayasım geldi şefkatli birilerini görünce :) sağol canım allah razı olsun, valla herkesi de bildiği gibi yapsın bişi demiyorum artık ben olayın stresini bi derece atlattım da asıl düşüncesizlik koyuyo işte zaten agresifim bu ara :)

ayyy yine ağlayasım geldi şefkatli birilerini görünce :) sağol canım allah razı olsun, valla herkesi de bildiği gibi yapsın bişi demiyorum artık ben olayın stresini bi derece atlattım da asıl düşüncesizlik koyuyo işte zaten agresifim bu ara :)

aman ağlama :) bak canım yanlış anlama ama yemekli seni mahveder birde bu işin geri kalanını toprlaması var cok yorulursun sen gebesin ya eşinle konuş bu durumu nerde görülmüş

kızlarrrrr

cnm benimde kıyafetlerim dar gelmeye başladı,akşamları karnım daha çok çıkıyor rahatsız oluyordum,dün lcw den hamile pantolonu aldım belinden ayarlanabiliyor,karnım çok belirgin olmamasına ragmen oldu,rahat ettim valla...

Canım sevindim..İnşallah kan sonuçların de iyi gelir,kızını da sağlıkla kucağına alırsın inş..kızlar erkekler eşit gidicez galiba bu sayfada..sonuçların çıkınca bcg değerini yazarmısın ..benimde 61 çıktı ..kızların yüksek oluyormuş..ben çok merak eder oldum..

Sonuçlarım çıkmış...
Nuchal Translucency (NT)'' 2.20 mm

PAPP-A'' 5.47 mIU/ml

PAPP-A, MoM 1.45

Free beta hCG'' 25.6 ng/ml
Free beta hCG, MoM 0.61

Ben olsam söylerdim gerçekten çok yoruluyorum sen bile diyosun hiç kalabalık misafir almadım diye hamileyken derdim ama öyle sinirli değil laf arasında gülerek ... Eşek değil ya anlar ... Kaldı ki bu senin evine gelcek insanlar seni gelin yemeğine davet ettiler mi ?? Sen onları yemeğe alıyorsun ... Millete gezmek olsun görümcem bizim gelin yemekli alcak sizi demiştir onlara onlar muhtemelen düğün tebriğine bir çay içimi gelmek istemişlerdir .... Senin yapamayacağını düşünüp seni rezil etmek mi istio amacı ne anlamadım ama kötü niyetli olduğu kesin ... Tarif falan istersen bak burda bir sürü kişiyiz âlâsını yaparsın sakın üzülme

gerçekten düşüncesizlik etmiş kibarca müsait olmadığını söylesen rahatsız olduğunu çaya gelebileceklerini belirtsen sorun çıkar mı acaba?

canım ara görümceni rahatslandım şuan kabul edemeyeceğim ilrde alırım de bence. kimse umrunda olmasın hamilesin sen;)

cnm benimde kıyafetlerim dar gelmeye başladı,akşamları karnım daha çok çıkıyor rahatsız oluyordum,dün lcw den hamile pantolonu aldım belinden ayarlanabiliyor,karnım çok belirgin olmamasına ragmen oldu,rahat ettim valla...

sen lcw den kot olanlardan mı aldın
Ben de lcw den denedim ama büyük geldi 36 beden yanlardan ve göbek kısmından 1 -2 ay sonra alırım diyordum
netten bakıyorum şimdi oxxo nun hamile pantolonları varmış oraya da bakacağım artık

Arkadaskar iyi gunler bende mayis annesiyin ins mucizemi gormeye gun sayiyoruz resmen cok özlüyorum randevu 3 hafta da bir gunler gecmiyo sanki burdaki herkes sag salim evlatlarini kucaklarina alırsınız inş :49:

sen lcw den kot olanlardan mı aldın
Ben de lcw den denedim ama büyük geldi 36 beden yanlardan ve göbek kısmından 1 -2 ay sonra alırım diyordum
netten bakıyorum şimdi oxxo nun hamile pantolonları varmış oraya da bakacağım artık

kot degil cnm,kotlara bende baktım büyük geldi,kışlık kadife kumaş sanırım öle bişey:d 38 beden aldım

Arkadaşlar ikili testte sadece ultrasondan bakılmıyor demi? Kan idrar tahlili gerekiyor .. Bi de saç boyatanınız var mııı ?

ultrason ve kan tahlili canım
idrar tahlili yok
saçım da boya yok ama
bildiğim kadarıyla 3. aydan sonra organik boyalarla boyaya biliyorsun saçını tabi saç boyatanlar daha net bilir

İkili Test Sonuçlarım çıkmış... Yorumlayabilecek olan varmı ?

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Nuchal Translucency (NT)'' : 2.20 mm[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]PAPP-A'' : 5.47 mIU/ml[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PAPP-A, MoM : 1.45[/TD]
[/TR]