Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kötüyüm gece tekrar kanamalarım başladı.Öncekilerden daha fazla. Doktora gittik. Plasenta rahim ağzına yakın kanaman ondan diyor. Erken doğuma neden olurmuşNe yapıcamı bilmiyorum.
Teşekkür ederim canım araştırıcam dediğin kremi. :)
Önceden kullanıp da faydasını görenler var mı bella b kremini?
Bende bebe yağı alsam iyi olucak :) hangisini kullanıyorsun canım? karın ve göğüslerine mi sürüyorsun ? Nasıl bir tarifdi canım paylaşsana bizle de :)
merhaba arkadaşlar.
12+3 olduk. yaklaşık 10 gündür göbeğimin altı ve etrafı ara ara kaşınıyor, anneme sordum, oda karnın büyüyor ondan diyor.
aslında göbeğim falan çıkmadı, hatta 6 kilo verdim şimdiye kadar.
takip ettiğim kadarıyla kimsede göbek çevresinde kaşıntı yok galiba? varmı böyle kaşıntısı olan?
Arkadaşlar affınıza sığınarak soruyorum açıkcası ne yapacağımı bilemedim. İlk sayfadaki listede tahmini cinsiyet diye bir sütunumuz var. Ve şu sıralar bir kaç kesinlik dışında diğer cinsiyetler tahmini. Lakin bir kaç haftayada cinsiyetler kesinleşir diye düşünüyorum. Konuyu bilirsiniz ki ben açmadım ve devraldım. Velhasıl kelam tahmini cinsiyetlerinizi güncelleyim mi yoksa bekle 2 hafta daha kesinleri yazarsın mı dersiniz ? Bilemedim![]()
deli olucammmmm kızlar yaaaaaa çok sevgili hayatı benim burnumdan getirmeyi bir borç bilen görümcem tüm mahalleyi toplayıp bana gelmek istiyormuş, ben de tamam dedim buyursunlar gelsinler ama öyle olmaz yemek vermek lazım yemekli gelcekler dedi ben şok hayır kendi daha geçen gün ben hamileliğim boyunca 1 tane misafir almadım tüm 9 ay yattım diyodu şimdi ne oldu ben hamile değil miyim o kadar insana nasıl yemek hazırlicam kalabalık misafire yemek düşürmesi kolay mı yaaaa ayy çıldırıcam bi de daha 6 aylık evliyim yemek yapsam bile çok başarılı yapamıyorum nasıl strese girdim, bi de en en acısı çok yoğun çalışıyorum yani sadece 8 saat uyku var gece geri kalanı hep işyerinde bilgisayar başında geçio yaa bir allahın kulu yok benim de kıymeti bilen ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler sinirimden ağlıyorum şu anda
canım ben jhonson baby aloa veralısını kullanıyorum kokusu gayet güzel indirimde olduğu için almıştım ama niveanınkini de beğeniyorum
duştan sonra kurulanmadan tüm vücuduma masajla uyguluyorum rahatlatıyor aynı zamanda kan dolaşımını hızlandırıyor bacaklarda falan
duyduğum tarife gelecek olursan kakao yağlı kremin içine(vaselin marka olanı olabilir) kakao yağı karıştırıp,dr a yazdırabileceğimiz e ve c vitamini ampullerini de etkileyip etkili bir krem elde edebiliyoruz zaten aldığımız kremlerin içinde de e c..gibi vitamin takviyeleri oluyorönümüzdeki günlerde başlayacağım şifacı kadıncılığa
farklı baka kremleri de kullanacağım inşallah...şu biooil eğer güzel kokuyorsa banyodan sonra onu da kullanabilirim ilerde
merhaba arkadaşlar.
12+3 olduk. yaklaşık 10 gündür göbeğimin altı ve etrafı ara ara kaşınıyor, anneme sordum, oda karnın büyüyor ondan diyor.
takip ettiğim kadarıyla kimsede göbek çevresinde kaşıntı yok galiba? varmı böyle kaşıntısı olan?
Arkadaşlar ikili testte sadece ultrasondan bakılmıyor demi? Kan idrar tahlili gerekiyor .. Bi de saç boyatanınız var mııı ?
Görümce değil görümcekmiş o. Kaynana yetmiyor bir de görümceler türüyor. ne yemeği. kek kısır yeter, çok bile. gelenler de kadın. halinden anlarlar. sıkma canını.
Hmm tamam canım bakayım şimdi iş çıkışında :) teşekkür ederim canım bilgilerin için çok faydalı şeyler söyledin :)Krem karışımın güzele benziyo beraber deniyelim :) doktoruma yazdırayım bende o vitaminlerden
Senin bebişinin cinsiyeti belli mi ?
merhaba arkadaşlar.
Çok kötüyüm gece tekrar kanamalarım başladı.Öncekilerden daha fazla. Doktora gittik. Plasenta rahim ağzına yakın kanaman ondan diyor. Erken doğuma neden olurmuşNe yapıcamı bilmiyorum.
Kızlar ben 13+5teyim sat.a göre. Bir doktor elevit vermişti. kullandım ama içinde laktoz olduğu için çok gaz ve karın ağrısı yaptı. bıraktım. previt daha iyi diyorlar ama özel sigortam karşılamıyor ve 65 tl. emin de olamıyorum dokunacak mı diye. Bir de EFA Daily balık yağı verdi doktor. Günde 5 porsiyon sebze meyve, haftada 2 balık, çokça kalsiyum... Bunları yiyemiyorum. Yiyen varsa tebrikler. hem kendimiz hem bebeğimiz için destek kullanmak lazım sanırım. aranızda vitamin, balık yağı vs. kullanan var mı? Doktorlar ne diyor? Hangi markaları kullanıyorsunuz? Bir de bu ürünlerde domuz yağı olabiliyormuş. o da endişelendiriyor beni.
merhaba arkadaşlar.
canım benimde çok kaşınıyor hatta pul pul olmuş kurumuş karnım.Ama benim karnım çok büyüdü 13+2 yiz.çok rahat hamile olduğumu anlıyorlar.Bende hiç kilo almadım şu ana kadar.Bebe yağı sürüyorum şimdilik.Çatlamada genetik ama önlem alsak bi nebze engelleriz herhalde.![]()
canım ben jhonson baby aloa veralısını kullanıyorum kokusu gayet güzel indirimde olduğu için almıştım ama niveanınkini de beğeniyorum
duştan sonra kurulanmadan tüm vücuduma masajla uyguluyorum rahatlatıyor aynı zamanda kan dolaşımını hızlandırıyor bacaklarda falan
duyduğum tarife gelecek olursan kakao yağlı kremin içine(vaselin marka olanı olabilir) kakao yağı karıştırıp,dr a yazdırabileceğimiz e ve c vitamini ampullerini de etkileyip etkili bir krem elde edebiliyoruz zaten aldığımız kremlerin içinde de e c..gibi vitamin takviyeleri oluyorönümüzdeki günlerde başlayacağım şifacı kadıncılığa
farklı baka kremleri de kullanacağım inşallah...şu biooil eğer güzel kokuyorsa banyodan sonra onu da kullanabilirim ilerde