• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
sat: 16 ağustos

tahmini doğum tarihi: 23 mayıs 2014

tahmini cinsiyet: henüz belli değil ama ben ve birçok kişi kızım olacağını tahmin ediyor :1::16:

Son düzenleme:
Cok kötüyüm bogazim ağrıyor cok acıyor:( birden oldu az önce :(

canım hemen ıhlamur kaynat hatta evde varsa ayva kabuğu ve çekirdeği de koy içine biraz da zencefil ekledin mi şifa kaynağı oluyor,ben de hastayım günlerdir bu karışımla kendime geldim kah elma kabuğu da koydum içine kah tarçın kah çilek...kaynar değil ama ılıktan daha sıcak olsun içerken sonra da yat dinlen...limon bal da koyabilirsin içine sonradan,geçmiş olsun

Iyi aksamlar herkese.ben de sizi sayfa acilaldan beri sessizce takip ediyorum.:))
Bugun doktor kontrolum vardi ve cinsiyeti ogrendik.bir oglum olacak insallah.Rabbim herkese saglikli sihhatli bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin.
sat: 03.08.2013
Kilo: 82
Tahmini dogum gunu: 10.05.2014
Yas:28

Son düzenleme:
bencede kafana takman çok gereksiz geçici bir durum bu sen stres yaparsan bebeğinde huzursuz olur bebeğim benden daha önemli 2 senedir bekliyorum onu :49:

canım bu arada içini rahatlatacaksa söyleyim diye başladığın cümle beni rahatlatmadı, utandırdı. çok teşekkür ederim canım cevabın için. siz de benim gibi misiniz bilmiyorum psikolojim değişiyo arada. dün ki gibi değilim şimdi ve sonra da olmayacağım canım. ben de yavrumu 4 yıl bekledim aslında.allah razı olsun, sağlıkla kucağına al canım inşallah

kızlar bu haftalarda ne gibi belirtileriniz var

canım hastalıktan mı bu haftanın özelliğinden mi bilemediğim bazı değişiklikler var mesela artık karnımı hissedebiliyorum içimde bir şey olduğunu yüz üstü yatarken rahatsız ediyor,ayrıca eskiden pilates yoga yaparken yerde otururken öne doğru çok rahat eğiliyordum ama artık sıkışıyorum,haftalar sonra midem bulanmaya başladı tekrar hastalığa bağlıyordum ama bazı arkadaşların da başlamış bulantıları bu haftalarda kilo almama rağmen karnım şiş özellikle akşamları şişiyor minibüste yer veriyorlar:1:

Hamilelik doneminde anne adaylarin daha hassas oldugunu okuyorum bende ama sanirim onlari yenmek birazda bizim elimizde. Ben 12. haftadayim 37 yasindayim ve ilk bebegim hatta ilk hamileligim. Yurtdisindayiz ve esim oldukca yogun calisiyor, gunumun yaklasik 22 saatini yanliz geciriyorum. Ne bir arkadas nede arkaba maalesef, ben de cok korkuyorum ya bebegime bir sey olursa diye, ozellikle bunca yildan sonra bu kadar degerli bir seye sahip olduktan sonra.
Bulantilarim icin limonli zencefil cayi iciyorum iyi geliyor, ama bazen o cayi hazirlamaya takatim olmuyor, kendimi zorlayip hazirlamaya calisiyorum. Yemek yemek hayal gibi oldu, ne yedigimden anliyorum nede ictigimden, 3 gun yemek yapabiliyorsam 4 gun yapamiyorum, sagolsun esim gelince kendisi hazirliyor yemegi.
Kendimi kotu hissettigim yada yalniz hissettigimde, guzel bir seyler izlemeye calisiyorum, ise yariyor, kaygilarimdan uzaklasiyorum, ve en rahatlatan sey, hava durumu ne olur ise olsun hergun 30dk yurumeye calisiyorum, guzel seyler dusunmeye calisiyorum.
Kendimi zorlamaz isem hicbirsey yapmak benimde icimden gelmiyor ama baska caremiz yok tatlim, umarim daha rahat bir hamilelik gecirirsin.

bebeğiniz sizin en yakın arkadaşınız olacak inşallah

canım bu arada içini rahatlatacaksa söyleyim diye başladığın cümle beni rahatlatmadı, utandırdı. çok teşekkür ederim canım cevabın için. siz de benim gibi misiniz bilmiyorum psikolojim değişiyo arada. dün ki gibi değilim şimdi ve sonra da olmayacağım canım. ben de yavrumu 4 yıl bekledim aslında.allah razı olsun, sağlıkla kucağına al canım inşallah

Estafurullah canım utandırmak için değil kötünün kötüsü var diye söylüyorum. İnş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Hepimizin zaman zaman geçişleri oluyor tabiki.ama huzurlu olmamız gerekiyor işte napalım bebişler hissediyor :)

:36:
Aranızda hali hazırda üniversite okuyan var mı? Varsa; arkadaş ve hocalarınıza durumdan bahsettiniz mi, tutumları nasıl oldu?

Ben geçen sene bitirdim. Bu sene de formasyon alacağım inşallah. Hamileliğimin 13.haftasındayım ama nelerle karşılaşacağımı da merak etmiyor değilim.

günaydın kızlar

ben ne yazık ki çok kötü kabuslarla uyandım rüyamda çok güzel bir oğlum olmuştu simsiyah saçları vardı emziriyordum sonra noluyorsa bebeğimi pusetiyle otoban kenarına bırakmışım hemen almaya gidiyorum bebeğim yok çok ağladım sonra polisler bana geri getiriyormuş hep bebeğimle hamilelikle ilgili rüyalar görüyorum sabah 6 da kalkıp deli gibi ağladım benim gibi olan var mı :2:

ben her gün garip grip görüyorum bugün yaşlı bir kadınla evli olduğumu gördüm.

kızlar bugün iş ile ilgili çok önemli bir görüşmem var, dua edin bana olumlu geçsin :18:

hakkında hayırlısı olsun umarım iyi geçmiştir

Arkadaşlar sabahları kendinize muhakkak aç karnına su ısıtın ve onu ılıtıp için bardağın yarısı bittikten sonra iki tane gün kurusu kayısı yiyip kalan suyu içip kahvaltınızı yapın tuvalet problemi yaşamayacaksınız ... Hamileyken kabız olmamaya dikkat edin diyorlar Basur vs . Olur diye ...

minecim sana misafirliğe gelesim geldi valla ne hamaratsın sen

deli olucammmmm kızlar yaaaaaa çok sevgili hayatı benim burnumdan getirmeyi bir borç bilen görümcem tüm mahalleyi toplayıp bana gelmek istiyormuş, ben de tamam dedim buyursunlar gelsinler ama öyle olmaz yemek vermek lazım yemekli gelcekler dedi ben şok hayır kendi daha geçen gün ben hamileliğim boyunca 1 tane misafir almadım tüm 9 ay yattım diyodu şimdi ne oldu ben hamile değil miyim o kadar insana nasıl yemek hazırlicam kalabalık misafire yemek düşürmesi kolay mı yaaaa ayy çıldırıcam bi de daha 6 aylık evliyim yemek yapsam bile çok başarılı yapamıyorum nasıl strese girdim, bi de en en acısı çok yoğun çalışıyorum yani sadece 8 saat uyku var gece geri kalanı hep işyerinde bilgisayar başında geçio yaa bir allahın kulu yok benim de kıymeti bilen ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler sinirimden ağlıyorum şu anda

bence eşine söyle o güzellikle söylesin, görümcen farkına varamıyo anlaşılan

Çok nadir ve çok az bir şekilde miniği hissettiğimi söylemiştim daha önce.Bu akşam yemekten sonra bariz net bir şekilde daha belirgin hissettim.Ve ne hissettiğimi gerçekten anlatabilecek kelimem yok.Kalbim hala öyle hızla atıyor ve yutkunup duruyorum gözlerim doluu,kendimi bırakırsam hiç susmayabilirim galiba,kendimi tutabildiğimde söylenemez de....
Şükürler olsun Rabbime bize bir melek emanet ediyor,inşallah sonuna kadar sağlıkla nasip eder hepimize..En kısa zamanda isteyenlere de nasip etsin inşallah.
Şoka girmiş gibiyim

:36:

Ben geçen sene bitirdim. Bu sene de formasyon alacağım inşallah. Hamileliğimin 13.haftasındayım ama nelerle karşılaşacağımı da merak etmiyor değilim.
canım bölüm ne hangi şehirdesin alese girecek misin? ben de bu sene formasyon almaya çalışıyorum da
Çok nadir ve çok az bir şekilde miniği hissettiğimi söylemiştim daha önce.Bu akşam yemekten sonra bariz net bir şekilde daha belirgin hissettim.Ve ne hissettiğimi gerçekten anlatabilecek kelimem yok:44:.Kalbim hala öyle hızla atıyor ve yutkunup duruyorum gözlerim doluu,kendimi bırakırsam hiç susmayabilirim galiba,kendimi tutabildiğimde söylenemez de....
Şükürler olsun Rabbime bize bir melek emanet ediyor,inşallah sonuna kadar sağlıkla nasip eder hepimize..En kısa zamanda isteyenlere de nasip etsin inşallah.
Şoka girmiş gibiyim

yaa gerçekten bu kadar erken hissedebildin mi çok heyecan verici okuduğum kaynaklarda hep 18. haftalar da falan hissedilebilir diyor nasıl bekleyeceğim diye düşünürken heyecanlandırdın beni...:52: bebişimi görmeye 11 saat kaldı zaten küt küt kalbim çok özledim:16:

yaa gerçekten bu kadar erken hissedebildin mi çok heyecan verici okuduğum kaynaklarda hep 18. haftalar da falan hissedilebilir diyor nasıl bekleyeceğim diye düşünürken heyecanlandırdın beni...:52: bebişimi görmeye 11 saat kaldı zaten küt küt kalbim çok özledim:16:

İlk çok nadir hissettiğim zamanlarda çok gelgitteydim.Hep gaz problemim oldu benim kendimi bildim bileli,gazın her halini bilirim.Bildiğim halde acaba diyordum işte ama emindim,çok okudum nette teknik yorumlardan çok annelerin yorumları daha gerçekçiydi.Az kalmış görmene inşallah hissetmenede az kalmıştır,başka bir adım attım sanki artık.Çok yakında gitmediysen inşallah kıpır kıpır göreceksin bebeğini,videoya çekmeyi unutmayın derim :) Rabbim hayırlı,güzel haberler duymayı nasip etsin.

Teşekkür ederim canım araştırıcam dediğin kremi. :)

Önceden kullanıp da faydasını görenler var mı bella b kremini?

Bende bebe yağı alsam iyi olucak :) hangisini kullanıyorsun canım? karın ve göğüslerine mi sürüyorsun ? Nasıl bir tarifdi canım paylaşsana bizle de :)

daha önce ocak anneleri grubundaydım oğlumda orda tanıştığım birsürü arkadaşım var ve hepsinden fikir aldım bella b kullananlar çok memnundu bende o yüzden aldım kullanıyorum güzel gerçektende

Bebek araç gereçleri nekadar pahalı ya tabiki hepsini kaliteli şeyler alsçayım dersen. Nasıl yetişeceğiz bukadar şeye bilmem. Acaba yavaşlama almakmı doğru. Ne bileyim sterilizörmüş, ateş ölçermiş, oda nemlendiricisiymiş, göğüs pompasıymış ufak ama bir araya geldiğinde çok para tutacak şeyler. Çok endişeleniyorum bazen ona herşeyi sağlayabilecekmiyim. Benim gebeliğim çok sürpriz oldu. Olmuyor diye bırakmıştık. Hazirandada araba almıştım onu ödüyorum. 3 sene ödeyeceğim. Oyüzden bazen arabayı satsammı diye bile düşünüyorum. Bunları düşünüp kendime stres yapmamalıyım biliyorum ama işte kafamda deli sorular :49::50::44:

Doğru onlar daha pahalı olduğu için bahsetmedim bile :) annemler durumları iyi olursa bebek odasını alacaklarımın inşallah alırlar yoksa bende sadece beşik alırım:) bide doğum var bende özelde yapacağım neyse. haklısın canım ya iyi sağlıklı olsunlarda herşey alınır birşekilde. Allah yardım etsin bebeklerimiz kısmetiyle gelsin inşallah.

northstar inanki allah kolayını veriyor bir bakıyorsun ki ev bebek eşyalarıyla dolmuş taşıyor.ben oğlumdan hatırlıyorum oturup hesap yapmıştık eşimle ve o kadar eşyayı nasıl aldığımıza şaşırmıştık.araba koltukları,bebek arabaları ,bebek odası,bebek gereçleri vs... şimdi ikinciye çoğu eşyamız var.bir tek park yatak alacağım kendi yanımda yatarken lazım olacak sonra odasını ayırırkende abisine yeni oda alıp onu abisinin odasına terfi ettireceğim.

İnş. iyi çıkar canım sonucun sakın kötü düşünme :) bende 10 gün sonra alıcakmışım tahlil sonucumu. Bana cinsiyet konusunda bişey söylemedi. çok merak ediyorum ama ben bebişimiii :9:
Hangi vitaminleri kullanıyorsun canım ? Bu arada evlilik yıldönümü tarihlerimiz çok yakın :))

Ben kanı cumartesi günü vermiştim. Bugün çıktı sonuçlarım. Decavit verdi sadece canım.

Bizimki pazartesi 18 kasım

10 binde 1 ihtimal çıkmış, düşük risk yani endişe edecek bir durum yok. gözün aydın. darısı diğer test bekleyenlerin başına:)
ha birde şu cinsiyet ile ilgili olan değerin 25 civarında, hani 50 nin üzerinde olunca kız, altında olunca erkek olma ihtimalinin yüksek olduğu söylenen değer.

Evet canım. Doktorum kız dedi. Beta hcg değerime göre 50 nin altında olduğu için erkek. Cinsiyet kesinleşince haber veririm.

Back
X