• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar hepinize merhaba okuyabldigm kadar okudum sayfaları cogunlugumuzun problemi nefes alamamak özellkle geceleri aynı problem bende de var normalnde hamilelikte oluyormus ileriki aylarda daha cok olacakmıs ve ben bu durumu size göre 2 kat yasıyorum. burnumdan ameliyat olmustm 3 sene önce ve doktorum tekrar olman gerek demşti alt burun etlerim şişiyor buda nefes darlıgı yapıyor hamile kalınca ameliyatı yenileyemedik mecbur bekliyorum denemediğim şey kalmadı burun spreyleri geceleri kalkıp pencere açmalar balkona cıkmalar birsürü şey... birincisi kızlar yastıgınızı eşit yükseklikte tutun engin yastık daha cok rahatsız ediyor ve eczaneden nefes acıcı burun bantları var özellikle mentollüsünü kullanıyorum geceleri inanılmaz rahat uyuyorum burun kanallarım gece boyu acık uyuyorum hepinize tavsiye ederim:49:

Daha once de onermıstım hanımlar..
breathrıght kullanmayı deneyın.
Tam bu durum ıcın..
ben kızıma hamıle ıken son ay kullandım cok rahatladım.

Kızlar aç karnına Demir ilacı benim midemi bulandırıyor çay ve sütle emilimi yapılamadığı için kahvaltıdan iki saat önce içmemi söyledi doktor ama beni hiç iyi yapmadı bu :((

Valla benimde bulantım olmadı bende 5 kilo aldım ama her yarım saatte bir kusmaktan iyidir heralde. Kilo veren arkadaşlarında bu durumdan çok mutlu olduğunu sanmıyorum. Bu arada kilo verenlerde bence takmasın kafasına bebiş büyümeye başlasın kiloların nasıl geldiğini anlamayacağız gibi görünüyor.:1::49:
KEsınlıkle.
Ben kızımda 5aylıkken kılo almaya baslamıstım... 5ayda 7kg gıtmıstı.. ama doguma yuvarlanarak gırdım hehehe
yanı o gıden kılolar kusmalar azaldıkca hemen gerı gelıyor -normalı de bu-
bu defa daha az kılo verdım ama emınım 5aylık olana kadar boyle devam edecek..sonra Alah ne verdıyse:))) ınsaellah

Kızlar aç karnına Demir ilacı benim midemi bulandırıyor çay ve sütle emilimi yapılamadığı için kahvaltıdan iki saat önce içmemi söyledi doktor ama beni hiç iyi yapmadı bu :((

En ıyı yapabılecegın gece ıcmek.
Gece kalkıyorsundur mutlaka hemen ıc yat... ınsaellah dokunmaz.

:25: Gece yine zor geçti.Sürekli uyanarak..Nefessiz kaldım derin derin nefes almaya uğraşıyordum uyandığımda,eşim zor uyandırdım dedi.Bir kere uyandığımdada sağa yatıyordum sol kasığımda beni zıplatır derecede sancı oldu 2-3 defa,sonra sola yattım geçti..Sonrası hep tedirgin işte..Uykusuz her gece:24::23:

Günaydın hanımlar çok heyecanlıyım saatin 4 olmasını bekliyorum daha erken randevu bulamadım bebeğim iyimi,cinsiyetini öğrenebilecekmiyim çok merak ediyorum.
Odadan bahsetmişsiniz ben oğluma beşiğini beyaz almıştım içinin uyku setini değiştirip onu kullanıcam oğlumun odası ayrı zaten beşiği yatak odama koyucaz inş bende büyüyene kadar oda yapmaya karşıyım

günaydınnn :71:

kızlar cumartesi kontrolde çatlamaya başladığımı gördü doktor krem kullanabilirsin dedi.. Ben ısrarla öneri isteyince bephantol ü önerdi. Bende dün sipariş ettim yarın muhtemelen elimde olur. bebeyağı kullandığım halde faydasını görmedim. :5:

günaydınnn :71:

kızlar cumartesi kontrolde çatlamaya başladığımı gördü doktor krem kullanabilirsin dedi.. Ben ısrarla öneri isteyince bephantol ü önerdi. Bende dün sipariş ettim yarın muhtemelen elimde olur. bebeyağı kullandığım halde faydasını görmedim. :5:

karnın mı çatladı? ama henüz çok erken değil mi?:44:

çok üzüldüm inan ama olsun karnındaki mucizeyi düşün.onun için herşeye değmezmi? yavrumuzun canı sağolsun bence.üzme tatlı canını.

yok öyle düşününce üzülmüyorum tabii ama, belki müdahale edersem daha az çatlarım ya da en azından psikolojik olarak rahatlarım dedim

Hadi ya bende bebe yagı kullanıyorum şimdilik.. Daha çatlamadım ama ikizlerle çatlamadan dogurma bi hayal zaten:)

Son düzenleme:
yok öyle düşününce üzülmüyorum tabii ama, belki müdahale edersem daha az çatlarım ya da en azından psikolojik olarak rahatlarım dedim

canım benim , benim 10cu ayımda gebe kaldım.o olmayan 10 ay boyunca hamile kalayımda gerekirse 9 ay kusayım ağrıdan sızıdan duramayayım diyodum.e çok şükür RABBİM nasip etti ve çok şükürki öyle zor bi hamilelikte geçirmiyorum.ilk zamanlar düşük tehditi dışında.o yüzden çok dua et,sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımda karnım 20 parçaya bölünsede hiç umrumda değil.

lierac kullanabılırsın..pahalı ama bılmıyorum kımısı deger dıyor kımı zaten catlayacak olan catlar dıyor.
-kı gercekten oyle bazen hanımlar vıcık vıcık gezıyor ama yıne de catlıyor.. annene sor bı de.

lierac kullanabılırsın..pahalı ama bılmıyorum kımısı deger dıyor kımı zaten catlayacak olan catlar dıyor.
-kı gercekten oyle bazen hanımlar vıcık vıcık gezıyor ama yıne de catlıyor.. annene sor bı de.

canım annemde de çatlak zor, lierac çok pahallı bir arkadaşım düzenli kullandığı halde çatladı.. ben de o kadar masraf yapmak istemedim. Malum, bebeğim için para biriktirmem lazım. bephantol aldım bakalım.. internette uygundu fiyatı.

canım benim , benim 10cu ayımda gebe kaldım.o olmayan 10 ay boyunca hamile kalayımda gerekirse 9 ay kusayım ağrıdan sızıdan duramayayım diyodum.e çok şükür RABBİM nasip etti ve çok şükürki öyle zor bi hamilelikte geçirmiyorum.ilk zamanlar düşük tehditi dışında.o yüzden çok dua et,sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımda karnım 20 parçaya bölünsede hiç umrumda değil.

benim 11. ayda gebe kaldım, üstelik tüp bebek yapmanız gerekebilir ankara ya da istanbul a gidin demişlerdi ki Rabbim'e çok şükür kendiğilinden oldu.. O yüzden kıymetli benim için canım. Çok sızlanan biri değilim buradan da yanlış anlaşılmasın :1: sadece çok erken olmasına üzüldüm.

Hadi ya bende bebe yagı kullanıyorum şimdilik.. Daha çatlamadım ama ikizlerle çatlamadan dogurma bi hayal zaten:)

bebeyağını da kullanmaya devam edecem canım.. :1:

uzulme.. sımdı gundemınde oldugu ıcın bakmıssındır. Cogu bayan "hamıle ıken catlamadım, dogumdan sonra catladım" der.
Aslında gerılmıs karında bellı olmayan catlaklar bunlar.
Yanı sımdı sok oldun sanırım o sebeple uzuldun.
Ama uzulme. saglıkla kucagına al gerısı -goreceksın- cok onemlı olmayacak.

uzulme.. sımdı gundemınde oldugu ıcın bakmıssındır. Cogu bayan "hamıle ıken catlamadım, dogumdan sonra catladım" der.
Aslında gerılmıs karında bellı olmayan catlaklar bunlar.
Yanı sımdı sok oldun sanırım o sebeple uzuldun.
Ama uzulme. saglıkla kucagına al gerısı -goreceksın- cok onemlı olmayacak.

tependeki ve karnındakini RABBİM sana bağışlasın:3:

tependeki ve karnındakini RABBİM sana bağışlasın:3:

Ayyyyy cok sagol..
bu aralar sık sık dılımde -su 3.5yasında vefat eden cocuk haberınden sonra ozellıkle- "Allah'ım cocuklarımın basında bekcı olayım
ayırma bızı.. kımseye muhtac etme evlatlarımı" dıye...
Cok sagol ya...
Hepımızınkını bagıslasın ınsaellah
uzunnnnn saglıklı mutlu omurlerı olsun..gerısı bos.

Kızlar selam ikili test ölçümlerimiz grubu iyiydi detaylı ultrasonda kontrolümüz de iyiydi omurgası idrar kesesi elleri parmaklarına vs herşeye bakıldı şükürler olsun benim bebeğim zıplıyor kızlar çok komik hele renkli ultrasonda 4 boyutlu o kadr netti ki ellini emiyordu çok tatlıydı kıyamam ben ona :) doktorumuz erkek olma ihtimali daha yüksek dedi ama kesin değilmiş ... Acaba cinsiyette yanılma oluyor mu bişeyler almak istiyorum ama kesin net söylemeyince şimdi muallakta kaldım :) bi dahaki kontrolümüz 16 Aralık da ...

Merhaba hangi hastaneye gidiyorsunuz idrar kesesine kadar inceleyen bir doktor bulamadım ben henüz :( Benim bebeğiminde erkek olduğunu söyledi doktorum hemde gayet emin kısa zamanda öğrenirsin umarım :)

Back
X