• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Benimde kasık ağrılarımla başım dertte zaten üç haftadır doktora gitmedim çok endişeliyim Perşembe gideceğim iple çekiyorum. Birde arada böyle alt tarafta sızı oluyor anlık ama geçiyor. Buarada ağır kaldırmayın artık bel ağrılarınızda başlayabilir benim belim ağrıyor ama kilodan biraz benimki bazen sol bacağıma vuruyor ödüm kopuyor tutulacak diye Allah korusun. Yemeklerden bıktım artık akşam yapmaya yemek bulamıyorum canım hiç bişey istemiyor.ekmek arası domates peynir en güzeli ama eşimin önüne ekmek arası koyamam ki :1::49:

Son düzenleme:
son aya girene kadar bir tek eşya almamayı düşünüyordum başlarda. alışverişe başlayan anneme bile kızmıştım 'sakın bir şey alma' diye. sonra doktor büyük ihtimalle kız dedi, sonra tüm dandik takvimler, fallar, tahliller hep kız çıkınca bende iyice havaya girdim. alışveriş hormonu diye bir şey henüz ispatlanmamış sa da ben bizzat hissettiğime yemin edebilirim. yoksa ben bunları yapacak insan değildim. internetten alışveriş pek huyum olmamasına rağmen internetten bebek elbiseleri aldım. hafta sonu yeni bebeği olan bir arkadaşımın da gazıyla şu özellikle badileri ünlü olan moth....re mağazasının outlet gibi bir mağazası varmış kozyatağında oraya gidip 20 den fazla çıtçıtlı yeni doğan kız badisi aldım. yaptığım mantıksızlığı ancak eve gelip paketleri açınca farkına vardım. hepsi minicik, ve hepsi kesinlikle kız için. mağaza kesinlikle çok ucuz herkese tavsiye ederim tanesi 5 tl ye falan geliyor ama benim gibi hepsini küçücük almayın. ha birde cinsiyeti bi belli olsun ondan sonra di mi!

Bu mağazayı birkaç kere daha duymuştum. Yerini tarif edebilir misiniz acaba? Bir bakmak istiyorum ben de...

Arkadaşlar merhaba;
Benim ilk gebeliğim bu yüzden kontrollü hareket etmeye çalışıyorum.Saçlarım sarı ve dip boyam geldi 2 aydır kendimi zor tutuyorum ama ciddi ciddi dip boya yaptırmayı düşünüyorum.Herkes delirmişim gibi davranıyor.Zararı bukadar büyük mü? Yaptıran yada tehlikeli olduğunu düşünen var mı?

Saglamcıymıs doktor.. 15 haftalıkken bıseyler bellı olmustur aslında.
E ne yapacaksın..cok merak edıyorsan baska bı doktora gıdeceksın ya da annelıgın ılk kuralını uygulayacaksın; beklemek beklemek beklemek...

Yarın başka bir doktora gideceğim canım su kalsiyum ilacını soracağım cinsiyetinde ogrenirsem ne nutku bana ogrenemezsemde uclu test zamanına kalır artık

arkadaşlar uzun süredir giremedim 3 gün hastanede yattım gene kanama bu sefer daha çoktu ve kırmızıydı. gene bir sürü dr yok rısklı gebe uzmanı yok şu ıyı bu iyi.ıgne ılaç alttan üstten muane derken canım cıktı.. hepsinin dediği 9 ay boyunca yatacakmışım. rahım plesanta buyüdükçe damarlarım çatlıyormuş ...evde çok yurumek yasak. dışarda yürüyüş hareket yasak..psikolojım berbat ne yapacağımızı şaşırdık.bu arada bebek erkek.ıkılı testte yüzde 95 kız denmişti.ıkılı testte cinsiyet tahmınlerine inanmayın..

Merhaba güzel anneler ve anne adayları,
Hepmize sorunsuz, hastalıksız hamilelik diliyorum. Mevcutta çocuğunuz var mı, kaç çocuk sahibi olmayı istiyorsunuz?

Benim 2.5 yaşında bir oğlum var. İki tane yeter diyordum ama ahh bu hamilelik hormonları, şimdi içimden ikinci inş sağlıkla doğarsa hemen bir tane daha yapsam mı acaba diyorum:)))))

Benimde iki yasinda bı kizi. Var hamileyim bı doğurayım sonra bakalım diyorum aynen uc olsundort olsun ama sezeryanin zor

Geçen sene bugün baba evimden ayrılıyor olmanın burukluğu vardı içimde. Şimdi yuvamızı kurduk, heyecanla yuvamıza katılacak olan yavrumuzu bekliyoruz. Duygular ne kadar değişken.

Arkadaşlar merhaba;
Benim ilk gebeliğim bu yüzden kontrollü hareket etmeye çalışıyorum.Saçlarım sarı ve dip boyam geldi 2 aydır kendimi zor tutuyorum ama ciddi ciddi dip boya yaptırmayı düşünüyorum.Herkes delirmişim gibi davranıyor.Zararı bukadar büyük mü? Yaptıran yada tehlikeli olduğunu düşünen var mı?

bana doktor organik boya ile saçını boyayabilirsin dedi

ben boyatmadım orası ayrı :)

selam kızlar benimde bebeğimin cinsiyeti için doktorumuz %80 erkek dedi kıpır kıpırdı içerde nasıl bir mutluluk onu görmek insan inanamıyor içinde bir can daha var...

Hepmize sorunsuz, hastalıksız hamilelik diliyorum. Mevcutta çocuğunuz var mı, kaç çocuk sahibi olmayı istiyorsunuz?

Benim 2.5 yaşında bir oğlum var. İki tane yeter diyordum ama ahh bu hamilelik hormonları, şimdi içimden ikinci inş sağlıkla doğarsa hemen bir tane daha yapsam mı acaba diyorum:)))))

bı kızım var...Emzırmeyı hep 2yıl dıye dusunup..Emzırme bıter bıtmez yenı bır kardese nıyetlenmek planım..
ıkıncısı de hemen oldu -sukur-... yalnız benım gebelık donemım cok kotu gecıyor...
ıkıncı bırıncı gıbı olmaz dıyerek basladım ama daha beter oldu...
valla ben bunları yıne unutur yıne yaparım!!.. ıstedıgım 5 cocuk..nasıp tabı. hayat sartlar neyı gosterır bılemeyız.

bı kızım var...Emzırmeyı hep 2yıl dıye dusunup..Emzırme bıter bıtmez yenı bır kardese nıyetlenmek planım..
ıkıncısı de hemen oldu -sukur-... yalnız benım gebelık donemım cok kotu gecıyor...
ıkıncı bırıncı gıbı olmaz dıyerek basladım ama daha beter oldu...
valla ben bunları yıne unutur yıne yaparım!!.. ıstedıgım 5 cocuk..nasıp tabı. hayat sartlar neyı gosterır bılemeyız.

beş çocukmu :53:

ben ikinciye bile zor karar verdim.:43:

arkadaşlar uzun süredir giremedim 3 gün hastanede yattım gene kanama bu sefer daha çoktu ve kırmızıydı. gene bir sürü dr yok rısklı gebe uzmanı yok şu ıyı bu iyi.ıgne ılaç alttan üstten muane derken canım cıktı.. hepsinin dediği 9 ay boyunca yatacakmışım. rahım plesanta buyüdükçe damarlarım çatlıyormuş ...evde çok yurumek yasak. dışarda yürüyüş hareket yasak..psikolojım berbat ne yapacağımızı şaşırdık.bu arada bebek erkek.ıkılı testte yüzde 95 kız denmişti.ıkılı testte cinsiyet tahmınlerine inanmayın..
Ayy cok gecmısler olsun...
Sız yıne de yatın...neler degısır kım bılebılır. ınsaellah kalan donem sızın ıcın cok rahat gecer..
Rabbım sıze de bebegınıze de saglık versın.

Benim henüz ilk çocuğum ama aklımda hep 3 çocuk var:)

Hep kalabalık aılede yetısmenın etkısı..

evet doğrudur biz iki kardeşiz abimle aramda 10 yaş var nerdeyse hep yalnız büyüdüm hiç bir çağımız uymadı onunla.birde çalışınca ve çok ama çok yaramaz bir çocuğum olunca ikinci kararını vermek epey zor oldu bize.

Ben kalabalik bir ailede buyumedim oglumdan 6 yıl sonra hamile kaldim.Ama pismanim keske daha ince yapip bir 3.yu hapabilseydim aslunda 3.hamileligim ama 2.si nin kalbi durdu.Rabbim izin verirse ilerden bir 3.yude isterim cocuksuz ev ciceksiz bahce gibi ve ben cocuk bakmayi egitmeyi cok seviyorum.Onlara yyemekhazirliyim ders calistiriyim oyunlar oyniyim cok seviyorum.Universite mezunuyum ama calismiyorum.Hatta 2. universite okuyorum su anda aöf de.Benim annem çalışıyordu iki günde bir 24 saat nöbet tutuyordu.Bizimle istesede yeteri kadar ilgelenemiyordu. Ozel okullarda buyudum en yabanvi dilim cok cok iyi ama ben kariyer den ziyade evimi en güzel sekilde kurmak istedim gerekirse cocuklarimi buyuturum ondan sonra baslarjm calismata daha 28 yasindayim.Isteyince yapilmicak bir sey yok ;)

Ben kalabalik bir ailede buyumedim oglumdan 6 yıl sonra hamile kaldim.Ama pismanim keske daha ince yapip bir 3.yu hapabilseydim aslunda 3.hamileligim ama 2.si nin kalbi durdu.Rabbim izin verirse ilerden bir 3.yude isterim cocuksuz ev ciceksiz bahce gibi ve ben cocuk bakmayi egitmeyi cok seviyorum.Onlara yyemekhazirliyim ders calistiriyim oyunlar oyniyim cok seviyorum.Universite mezunuyum ama calismiyorum.Hatta 2. universite okuyorum su anda aöf de.Benim annem çalışıyordu iki günde bir 24 saat nöbet tutuyordu.Bizimle istesede yeteri kadar ilgelenemiyordu. Ozel okullarda buyudum en yabanvi dilim cok cok iyi ama ben kariyer den ziyade evimi en güzel sekilde kurmak istedim gerekirse cocuklarimi buyuturum ondan sonra baslarjm calismata daha 28 yasindayim.Isteyince yapilmicak bir sey yok ;)

yanıııı
benım ısım musaıt cok sukur..
mıllet Mersın'e ben tersıne durumu; ben hamıleyken ıse gıtmıyorum..dogumdan sonra ısbası.. -kızımla 3.gunu ısteydık-
ben yuzme antrenoruyum... kızımla gıtmıstım hep.. hıc ayrılmadık.
Ama ıste hamıleyken ıse gıdemıyorum..

benım de 7.gebelıgım:)))...-3dıs gebelık 2 kımyasal 2 normal- cok sukur gectı o gunler

Back
X