• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım doğum tarihi 28 mayıs diyor doktor nasıl kız dedi erken değilmi :)

Aslında bende öğreniriz diye çok hevesli değildim öğrendiğimizde 12+5 ti çünkü. Ama ikil test için gittiğim doktor çok emin konuştu hatta bize de gösterdi bacak arasını edepsizin :1: :1: değişir mi bilmiyorum ama çok belliydi kız olduğu. Hatta bana bu doktoru öneren arkadaşımda yine bu doktorla 12.hafta da öğrenmiş kızının olacağını.

Teşekkür ederim :)
Ben net öğrenmedim cinsiyeti erkek olabilir dedi ama sakın oğlum diye sevme dedi sonra kız dersem boşluğa düşersin dedi :) bekliyorum 16 aralığı ... Sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil ... Ama kız bebekleri oldum olası seviyorum böle süslü püslü elbiseler vs çok hoşuma gidio ...

:) aynen hep gözüm süslü püslü kız kıyafetlerine kayardı istemeden :D bence de emin ol öyle sev, bebişede yazık oğlum diye seversin sonra kız çıkarsa kıza günlerce oğlan dedim diye üzülürsün :1:
şu muayeneleride 10 günde bir olsa ne güzel olurdu insan merak ediyor yau :)))

Benmde sol tarafım acıyor belkide o yüzdenmi acaba ben hep sırtüstü yatıyorum korkuyorum birşey olur diye

Canım ben alışayım diye sol yaraa yatmaya sekizinci haftada başladım çok zorlandım dediğin gibi alışık olmadığı için omzum falan acıyordu sonra geçti kan dolaşımı öyle oluyormuş öyle yatmamız öneriliyor aklına kötü bişey getirme ne olucak eskiden annemler nereye isteseler öyle yatıyorlarmış doğmadık mı ?:)) fazla bilgi de boğulduk

Canım ben ilk evlendiğim yıl sürekli idrar yolları enfeksiyonu oluyordum balayı sistiti diyorlar ne ilaçlar denedim anlatamam sana en son fitiller geçti çok şükür ... Limon suyu sıkıp içiyordum ... Maydanoz suyu (hamile iken içermezsin) çok geçmiş olsun genital bölgeni ılık yemek sodalı su ile yıkarsan o da rahatlatıyor yanman azalıyor çok gecmiş olsun bol bol su iç ..

Çok teşekkür ederim canım. Fitili kullanamadm ben yaa :50: Sodalı suyla hiç yıkamadm ama onu yapmam lazım galiba. umarım en kısa zamanda geçer. hamilelikde pek iyi değilmiş galiba dimi enfeksiyon :(

Aslında bende öğreniriz diye çok hevesli değildim öğrendiğimizde 12+5 ti çünkü. Ama ikil test için gittiğim doktor çok emin konuştu hatta bize de gösterdi bacak arasını edepsizin :1: :1: değişir mi bilmiyorum ama çok belliydi kız olduğu. Hatta bana bu doktoru öneren arkadaşımda yine bu doktorla 12.hafta da öğrenmiş kızının olacağını.

:) aynen hep gözüm süslü püslü kız kıyafetlerine kayardı istemeden :D bence de emin ol öyle sev, bebişede yazık oğlum diye seversin sonra kız çıkarsa kıza günlerce oğlan dedim diye üzülürsün :1:
Sorma eşime onu diyorum çok özledim ben miniğimi gidelim dedi sonra dokuz ayı nasıl bitircem her hafta gidersek :)) neyse beklicez bakalım gel 16 Aralık geeeelll :))

günaydınnnnn ben işteyim saatler bitmiyor ya öğklen olsada eve gidip uyusam biraz.ben hala gece kuşuyum bütün gece ayaktayım iştede böyle sürünüyorum sonra

Benim Demir ilacımı eşim işe giderken sabah aç karnına veriyordu bugün işe gitmediği için geç uyandık içmeyi unutmuşum içtim 2 saatin dolmasını aç aç bekliyorum :) sen azından kahvaltını yapmışsındır öyle düşün :)

Evet bana öyle demişlerdi 18 inci haftada hissedersin demişlerdi iki gün önce gece beni uykumdan uyandırdı ama şimdi hissetmiyorum öyle yoğun sanki elektrik çarpıo gibi küçük kıpırtılar oluyor gibi gelio :) sen tecrübelisin erkek bebek erken hissedilir diyorlar var mi öyle bişey

kız bebek tecrubesı var bende:))
ya bılmıyorum kı..sımdıkı ıcın doktor "erkek gıbı" demıstı.. acep ondan sebep mı bu kadar erken hıssedıyorum...hımmm?!
yalnız doktoruma "yuzustu yatıyorum -mıdem yanıyor- rahatlatıyor, bebege suan bısey yapmaz ama nereye kadar" demıstım.
doktor" yooo bısey olmaz benım cok hastam var yuzustu yatan" dedı...usgden sonra " sen yuzustu yatma! bu cocuk nerede bellı degıl
bu ne hareket. sen bunu hıssedıyorsundur" da dedı.
kızım da cok hareketsız dururdu..
acep kızlar tas yerınde agır modunda mı:)))

kız bebek tecrubesı var bende:))
ya bılmıyorum kı..sımdıkı ıcın doktor "erkek gıbı" demıstı.. acep ondan sebep mı bu kadar erken hıssedıyorum...hımmm?!
yalnız doktoruma "yuzustu yatıyorum -mıdem yanıyor- rahatlatıyor, bebege suan bısey yapmaz ama nereye kadar" demıstım.
doktor" yooo bısey olmaz benım cok hastam var yuzustu yatan" dedı...usgden sonra " sen yuzustu yatma! bu cocuk nerede bellı degıl
bu ne hareket. sen bunu hıssedıyorsundur" da dedı.
kızım da cok hareketsız dururdu..
acep kızlar tas yerınde agır modunda mı:)))

Benimki de resmen şov yapıo kıpır kıpır doktor bile dedi çok hareketli diye zıplıo bile çok komik :) anneannem söleme kızım Dio nazar değer maşallah de Dio :) erkek çocuklar erken hissedilir ve çok hareketli olurmuş gündeki teyzelerin yorumu bu ama doktor emin değil ama teyzeler seninki erkek diolar :))

Ben ve esım 9 ay boyunca "oglummm oglummm" dedık..kız dogdu.
"erkek gıbı olacak o kadar oglum dedık" dedık.
kız kokos oldu....gecen gun alısverıs yaparken pullu tullu bı sapka ıle bana atarlandı..
nıhayet benım ıstedıgım alındı ama sanırım artık son demlerdeyız...
evıme tuller tutuler gırecek:((( ben de aksıne gıyınmeyı seven hele hele ıncık boncuk seven bırı degılım.
Rabbım sonumuzu hayretsın...
"hayır bunu gıymek ıstemıyorum" dedı bana yaaaaaaaaaaa 26 aylık 2 kelımelık cumle bekedıgımız bı kız!!!!!
kız degıl mı cadaloz ıste..
kız annesı adaylar hu huuuuuuuuuuuuuu

Sorma eşime onu diyorum çok özledim ben miniğimi gidelim dedi sonra dokuz ayı nasıl bitircem her hafta gidersek :)) neyse beklicez bakalım gel 16 Aralık geeeelll :))

Benim Demir ilacımı eşim işe giderken sabah aç karnına veriyordu bugün işe gitmediği için geç uyandık içmeyi unutmuşum içtim 2 saatin dolmasını aç aç bekliyorum :) sen azından kahvaltını yapmışsındır öyle düşün :)

oda kötüymüş tabi.:44:

kız kokos oldu....gecen gun alısverıs yaparken pullu tullu bı sapka ıle bana atarlandı..
evıme tuller tutuler gırecek:((( ben de aksıne gıyınmeyı seven hele hele ıncık boncuk seven bırı degılım.
"hayır bunu gıymek ıstemıyorum" dedı bana yaaaaaaaaaaa 26 aylık 2 kelımelık cumle bekedıgımız bı kız!!!!!

ayy böyle anlattıkça çok özeniyorum.benimki erkek.bide abimiz var.üçüncüyü düşünsemmi acaba:27:

Çok teşekkür ederim canım. Fitili kullanamadm ben yaa :50: Sodalı suyla hiç yıkamadm ama onu yapmam lazım galiba. umarım en kısa zamanda geçer. hamilelikde pek iyi değilmiş galiba dimi enfeksiyon :(

Hamilelikte nasıl bilmiyorum ama ben bir sene resmen çektim sanki içimden bişeyler kopuyordu canım çok yanıyordu seni çok iyi anlıyorum bol bol su iç limon suyu iç ılık sodalı suyla yıka genital bölgeni bence doktorun verdiği ilaçları kullan ilerlemesin doktorun tavsiyelerine uy

:))) bende istiyorum seninkinden bi tanee :9:

Seninki tam cimcimeymiş maşallah tam benlik görürsem ısırırım onu :))

günaydın güzel anneler bende işteyim bugün nöbetteyim hmde yarın sabaha kadar uff ya ben nöbetten 2o.haftadan sonra çıkılıyor sanıyordum ama 24. haftaymış . :(( ama doktor rapor verirse 24.haftadan öncede nöbetten çıkabiliyormuşsun.acaba doktor rapor verirmi ben çok yoruluyorum nöbetlerde. dayanamıyoırum artık :(

süt soda herşeyi denedim caresi yok çekicez bunu herhalde umarım fazla uzun sürmez ve sizlerde olmaz.ben de duymuştum saçlandığı için mide yanması yapabileceğini

canım mide yanması bendede var reflumde vardı zaten.çok çekiyorum süt sadece 5-10dk rahatlatıyor. bunun tek çaresi rennie duo şurup.sadece onu içince 1-2 saat rahat ediyorum.taa ki tekrar bişey yiyene kadar.

En son 3 hafta once doktora gittim.olusumu iyi gorunuyordu.
2li yaptirmayacagim deyince 5 hafta sonra gel dedi
Ne gecmez 5 haftaymis :D

benimde şu an itibariyle 4 kilo gelmiş.off off nasıl vericem ben bunları sonra.bu aydan sonra alırsın yavaş yavaş sende canım üzülme.allah yardımcımız olsun

boşverrrr csnım bende 5 kilo aldım napalım 13 kiloya kadar alabilirsin dedi doktor :)
bu arada bende mantı ve hamur işleri yiyorum sebze et fazla tüüketemiyorum.ama 5 kilo aldım işte.eşimde diyor biz iki hafta annenleri yada annemleri görmesek halimiz ne olur acaba diyor.neden dedim.ben hiç sebze pişirmiyormuşum.sanki pişirince yiyorda Allahım yarabbim ya. canım istemiyor hem ne yapayım.

kızlar herkese merhaba :)) tunemi o dediğin kızdan 1 tanede bende var :1: ana sınıfna gidiyo... benimde anamı ağlatıyo oğlum yazık garibim ne dersem tmam anne der :55: kız çocuğuyla erkek çocuğu çok farkediyor .Allah ikisininde acılarını göstermesin

Hamilelikte nasıl bilmiyorum ama ben bir sene resmen çektim sanki içimden bişeyler kopuyordu canım çok yanıyordu seni çok iyi anlıyorum bol bol su iç limon suyu iç ılık sodalı suyla yıka genital bölgeni bence doktorun verdiği ilaçları kullan ilerlemesin doktorun tavsiyelerine uy

Ilık limonlu suyu da deniycem çok saol canım. Fitile başlıycam o zman tam anlamıyla kaçış yok :9:

Back
X