• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canlar Tünaydınnn...Sabah kontrolümüz vardı. Cinsiyetimiz değişmemiş. Kızımız geliyor inşAllah. Cevap bekleyenler için yazıyorum.Çin takvimim erkek çıktı.İkili testteki beta hcg değeri 50 nin altındaysa erkek deniyordu. Benimki 27 idi. Yani o da erkeği gösteriyordu.Ama doktorumuz kesin kız dedi. Şimdi bekle bakalım 1 ay sonraki diğer randevuyu.

ayy böyle anlattıkça çok özeniyorum.benimki erkek.bide abimiz var.üçüncüyü düşünsemmi acaba:27:
o zaman ben bol bol yasadıklarımızı yazayım..sana dusundurtelım 3.yu:)))

:))) bende istiyorum seninkinden bi tanee :9:

Seninki tam cimcimeymiş maşallah tam benlik görürsem ısırırım onu :))
Rabbım versın gonlunuze gore ınsaellah... annem "ben yapamadım ama bu kız belkı senı bıraz hanım eder" dıyor:))
kızlar herkese merhaba :)) tunemi o dediğin kızdan 1 tanede bende var :1: ana sınıfna gidiyo... benimde anamı ağlatıyo oğlum yazık garibim ne dersem tmam anne der :55: kız çocuğuyla erkek çocuğu çok farkediyor .Allah ikisininde acılarını göstermesin
Allah bagıslasın evlatlarını.
Aman Allah korusun... saglık sıhhat versın..basarılarını guzel gunlerını gostersın bol bol.

Bu arada ilk gittiğimde 57 kiloydum. 2 kilo vermiştim 55 olmuştum. 15 haftamdayım. 4 aylık okuyoruz neredeyse. Ama hala 55 ten yukarı çıkamadım :(

Canlar Tünaydınnn...Sabah kontrolümüz vardı. Cinsiyetimiz değişmemiş. Kızımız geliyor inşAllah. Cevap bekleyenler için yazıyorum.Çin takvimim erkek çıktı.İkili testteki beta hcg değeri 50 nin altındaysa erkek deniyordu. Benimki 27 idi. Yani o da erkeği gösteriyordu.Ama doktorumuz kesin kız dedi. Şimdi bekle bakalım 1 ay sonraki diğer randevuyu.

HAyırlı olsunnnnnnn

Gözün Aydın benim de herşey erkeği gösteriyor bakalım bizim gizli Kahraman ne :))

Sen gayet iyisin benim teyzemin gelini o da Mayıs annesi 10 kilo verdi yataktan kalmamıyor kendini iyi hissediyorsan bebeğin iyiyse şükret haline :))

Ya nıye bu orneklerı verıp "ben" "ben" dıye parmak kaldırmama sebep oluyorsunuz:((
Ama gecıcı bırsey bu.. oldukca hızlı gerı alınacak o kılolar.
Kızımda 5aylıkken 7kg vermıstım
sımdı 8.5 kg verdım.. evet hep yatak koltuk modundayım... ama bebek saglıklı:))) sukurler olsun.
Acımayın bızeeee... :52:

Gunaydınlar hanımlarrrrr

Allah Allah cok gecmıs olsun.. yorucu bı gece olmustur sızın ıcın. Bısey mı dokundu acaba?

Yok hanımlar ya.. ne saclanması:)) ben de her "yanmam var" dedıgımde aynı seyı soyluyorlar..artık anlat anlat bıktım:))).. kızım orulmelık
saclarla dogdu..gr yanma yasamamıstım.

Ya belkı anlardı... guvenlık gorevlısı ıse anlar..dıyeyım:))) meshur bı guvenlık gorevlısınden bahsedılır -ozellıkle 12-17haftalık bebek
bılgısı veren sıte/kıtaplarda.. kadın baka baka hıc ıskalamadan bılıyormus cınsıyetlerı.
Olabilir..:) duymuştum o güvenlik görevlisini..ama o sürekli dokunduğu için anlayabilir belki olabilir niye olmasın..bizim kız bakarak çıkaracaktı :) ikiz oldugunu da anlasa ya bakarak ben söyleyince tahminden vazgeçti:) valla ben bildigim seyleri herkesin bana tekrar etmesini sevmiyorum toplum icinde sorarsam söylesinler..ben oyle yaparım sorarlarsa söylerim bana da aynını yapsınlar istiyorum:)
Çok teşekkür ederim canım. Fitili kullanamadm ben yaa :50: Sodalı suyla hiç yıkamadm ama onu yapmam lazım galiba. umarım en kısa zamanda geçer. hamilelikde pek iyi değilmiş galiba dimi enfeksiyon :(
Canım bende hamilelikten evvel 3 kez geçirdim idrar yolu enfeksiyonunu cok zor bi hastalık doktorun verdigi ilaçlarını kullan mutlaka geçmez cunku daha ilerler bide allah korusun..hamilelikte idrar yolu sancısı rahmi de kasabiliyor ilerleyen enfeksiyonlarda o yüzden tehlikeli canım..ilaçlarını bırakma derim..
(bana doktor hep tek içimlik bi toz vermişti bi arkadasım hamileyken kullandığını da söylemişti ismini hatırlamıyorum m ile başlıyor sadece doktoruna sor istersen ben onu kullanınca hemen hafifliyordu e bide bol su tabiki)

Bu arada ilk gittiğimde 57 kiloydum. 2 kilo vermiştim 55 olmuştum. 15 haftamdayım. 4 aylık okuyoruz neredeyse. Ama hala 55 ten yukarı çıkamadım :(

Gözünüzaydıın,keşke bizim cinsiyette kesinleşseydi :)) Bende 55 kiloydum hamile kaldığımda hala 55'im :44:

Ne güzel Bende doğum günümde ögrendim hamile oldugumu :)) süpriz oldu kızan :)

Eylül doğumlu musun?Bizim minikte bize tam hediye oldu.Eylül 16 hem doğum günüm hemde evlilik yıldönümümüz miniğimiz en güzel hediyemiz :)

Son düzenleme:
Ya nıye bu orneklerı verıp "ben" "ben" dıye parmak kaldırmama sebep oluyorsunuz:((
Ama gecıcı bırsey bu.. oldukca hızlı gerı alınacak o kılolar.
Kızımda 5aylıkken 7kg vermıstım
sımdı 8.5 kg verdım.. evet hep yatak koltuk modundayım... ama bebek saglıklı:))) sukurler olsun.
Acımayın bızeeee... :52:

Yalnış mı anlaşıldım acaba? Ben arkadaşın durumunun normal olduğunu göstermek için örnek vermiştim amaz kuzenimin eşi gerçekten acı çekiyor günde 16 kez kusuyormuş ve 10 kilo verdi acımıyorum onun adına üzülüyorum acı çekiyor çünkü Rabbim tüm hamilelere sağlıklı hamilelikler versin inş .

kızlar 2li testten geldiim çok şükür çok ii çıktı 1.2 ölçüm. tüm herseyi normal nasıl kıpır kıpırdı anlatamam hiç yerinde durmadı. %60 doktor kız dedi. ne yalan söyleyeyim gönlümden kız geçiyordu (ismimizde hazırdı) allahın bildiğinini kuldan saklayamam. kan verdim haftaya alacağım test için de sadece 9 tl ödedim. rabbim hepimize sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza

Canım bende hamilelikten evvel 3 kez geçirdim idrar yolu enfeksiyonunu cok zor bi hastalık doktorun verdigi ilaçlarını kullan mutlaka geçmez cunku daha ilerler bide allah korusun..hamilelikte idrar yolu sancısı rahmi de kasabiliyor ilerleyen enfeksiyonlarda o yüzden tehlikeli canım..ilaçlarını bırakma derim..
(bana doktor hep tek içimlik bi toz vermişti bi arkadasım hamileyken kullandığını da söylemişti ismini hatırlamıyorum m ile başlıyor sadece doktoruna sor istersen ben onu kullanınca hemen hafifliyordu e bide bol su tabiki)

Arada kasık ağrılarım oluyo bu yüzden galiba. düzenli kullanmadm hiç ilaçlarımı ama ciddiyetin farkına varmam lazım artık kullanıcam hepsini. Bi daha ki gidişimde onu da sorayım canım doktoruma teeşekkür ederim :)

kızlar şimdi drdan geliyoruz 3lü test sonucunu gösterdim herşey normal cinsiyetinede baktık 12. haftada %90 erkek demişti şimdi kesin kzımız geliyomuş 2. kızım geliyomuş allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese

kızlar çok zor günler geçiriyorum :5: taş düşürüyorum..bu durumu yaşayan arkadaşlar tavsıye edebileceğiniz bişeyler varmı..ilaç kullanmk istemiyorum..

İkili test sonucumuz dün belli oldu.Allaha şükür sağlıklı bebişim.Herkese mutlu haberler almak nasip olsun inşallah :16: Cinsiyet konusunda emin değil doktorumuz bi ara erkek dedi son gittiğimde kız galiba dedi.Artık bi sonraki randevuyu beklicem :31:

kızlar çok zor günler geçiriyorum :5: taş düşürüyorum..bu durumu yaşayan arkadaşlar tavsıye edebileceğiniz bişeyler varmı..ilaç kullanmk istemiyorum..

babamda var böbrek taşı canım,genelde sıcak tutar belini sarar.banyoda böbreklerin olduğu kısma sıcak su tutar. küvetin varsa sıcak suya girebilirsin ama çok sıcakda olmasın bebişi etkiler belki.Bence doktoruna sorup alabileceğin ilaçlarıda öğren bol bol su iç :44:

Tünaydin herkese Siz anlattikca ben burda iyice evhamlaniyorum ya ne kadar duyarsizmisim ben hala birsey hissetmiyorum.Doktorum normal diyor 19.haftayi bekle diyor. Annem sabret ben seni ikinci çocuk olmana rağmen 4, 5 aylikken hissettim diyor.Ablamda ben 5.5 aylikken hissettim ikinciyi diyor Anlamadim gitti dayanamadim yinede 7 aralikdaki randevuyu pazartesi sabahina cektim.Ben dogurana kadar evhamliligim hic bitmicek sanirim.

Son düzenleme:
Yalnış mı anlaşıldım acaba? Ben arkadaşın durumunun normal olduğunu göstermek için örnek vermiştim amaz kuzenimin eşi gerçekten acı çekiyor günde 16 kez kusuyormuş ve 10 kilo verdi acımıyorum onun adına üzülüyorum acı çekiyor çünkü Rabbim tüm hamilelere sağlıklı hamilelikler versin inş .
yok estgfr yanlıs anlasılmadın.
Ben kızımda aynı kuzenın gıbıydım.
Ya tum gun denız altında gıbıydım..bugulu puslu gunler.. gunler mı gecıyor aylar mı akıyor..ben bıhaber.
Bu defa kusma 4-5kez falan..ama yanma eklendı. nedense bu defa daha cok kılo verdım. karısık bı durum.
Kızıma hamıleyken (ılk ya) moral sıfır... cocuk beslenmıyor ınancı... vs vs.. ve en kotusu
gececek ınancı. buyuk hayalkırıklıgı yasadım; doguma kadar aynıydım.
Hergun yok bu bıleklık ıse yarar yok su gıda ıse yarar yok falancaya tuzlu elma ıyı gelmıs (en kotusu)...sonu hayakırıklıgı...
Ama bu defa herseyı bılıyorum..ne olacagımı bılıyorum... gececegını bılıyorum vs... bı de cok halsız dusmedım.
Kuzenını anlıyorum ama yapacak hııııııııc bısey yok!

Back
X