• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
babamda var böbrek taşı canım,genelde sıcak tutar belini sarar.banyoda böbreklerin olduğu kısma sıcak su tutar. küvetin varsa sıcak suya girebilirsin ama çok sıcakda olmasın bebişi etkiler belki.Bence doktoruna sorup alabileceğin ilaçlarıda öğren bol bol su iç :44:

dün doktoruma gittim canım böbreklerime fln baktı taş göremedi. çünkü bnim taşlar hareket etti düşüyo..normalde ağrısı hastanelik ediyodu. ama bu kez hamile olduğum için allah yüzüme baktı öyle dayanamayacağım bi ağrı yok.. doktorumda düştüğü için ilaç fln vermedi :44:

Tünaydin herkese Siz anlattikca ben burda iyice evhamlaniyorum ya ne kadar duyarsizmisim ben hala birsey hissetmiyorum.Doktorum normal diyor 19.haftayi bekle diyor. Annem sabret ben seni ikinci çocuk olmana rağmen 4, 5 aylikken hissettim diyor.Ablamda ben 5.5 aylikken hissettim ikinciyi diyor Anlamadim gitti dayanamadim yinede 7 aralikdaki randevuyu pazartesi sabahina cektim.Ben dogurana kadar evhamliligim hic bitmicek sanirim.

Rahatsız etmeyeyım annemı dıyordur.
ILkını ne zaman hıssettın?

Son düzenleme:
nasılsınız herkes iyiyidir inşallah 17. haftadayım 3l testin sonucunu bekliyorum yarın çıkarsa gideceğim hemen bebeğimide görürüm inş gösterir artık merakla herkes erkek desede :)) bugun kızımın öğrt günü kutlaması vardı hamile olduğumu kimse bilmiyordu annelerden doğuma daha var dedim kim hamile dediler 4bucuk aylık diyince karnıma baktılar bebek değil göbek gibi ama erkek bu erkek dediler kızımda heryerim şişmişti bunda hafif karnım cıktı hayırlısı bakalım gidince öğreneceğiz bu arada ben İstanbul tuzlada oturuyoruz özel tuzla hastanesine başladım ilkay arzu hanıma başka doktora gitsem mi diyorum önereceğiniz dr varmı kızımdaki dr kıyasladığımda cok fark var öyle bekliyorum sanırım 10 dk sürmüyor muayene bebeğe bakıyo ben sororsam cevaplıyor çıkıyoruz tuzla pendik civarında önereceğiniz hastane ve doktor varmı ?

Cnm bende kucukyalıda oturuyorum maltepe sahılde fatih unıversitesı hastanesınde gulcın hnm var muhtesem ılgılı yarım saat kadar bebısımıze baktık dogumuda orda ıstıyorum nasipse

Rahatsız etmeyeyım annemı dıyordur.
ILkını ne zaman hıssettın?
Inan bana hic hatirlamiyorum böyle şeyler unutulmaz derdim hep ama tamolarak kacinci haftada hissettim hic hatirlamiyorum canim.Ne biliyim o zamanlar internetede cok bakmıyordum .Daha rahattim simdi okudukca dahada evhamlaniyorum.

14+2de %70 kiz ama emin degilim dedi doktor.
16+4te de bagdas kurmus goremiyoeum dedi diger doktor.
Kiz midir sizce ??? :))

Yukarda yazdı biraz önce bir arkadaşa %90 erkek demiş doktor bugün de kesin kız demiş bu kadar yüksek oran verip bile değişiyorsa ben artık kesin denekleri sürece inanmıyorum :))

Bence tam kesin birşey söylemesini bekle banada 13 hafta %80 kız dedi 15.6 gününde kesin erkek dedi 13 hafta benimkide bacaklarını kapatmış göstermiyordu kemik yapısına göre böyle bir tahminde bulunmuştu herşeyin hayırlısı olsun...

kızlar çok zor günler geçiriyorum :5: taş düşürüyorum..bu durumu yaşayan arkadaşlar tavsıye edebileceğiniz bişeyler varmı..ilaç kullanmk istemiyorum..

Neler yapabilirsiniz bilmiyorum yaşamadım böyle birşey ama gebelikte çok sıcak banyo ve uzun uzun kalmak iyi değil diye biliyorum.Vücut sıcaklığını fazladan yükseltmemek gerekiyor.Tabi normal olduğu sürece de ağrılarınıza rahatlamanıza yardımcı olacaktır.Geçmiş olsun.

derin58 canım çok geçmiş olsun ... bu hastalık hakkında pek bilğim olmadığından bişey diyemiycem Rabbim şafi ismiyle şifa olsun inşaAllah :43:
kızlar alnan verilen kilolardan bahsetmişsiniz ilk hamileliğimde 5. aya kadar çıkardım ama gece gündüz ...zaten öyle çok zayıf biri değildim her zaman :52: şöyle söyliyeyim ''hamile kaldığım kiloyla bile bitiremedim'' 70 le kaldıysam 68-69 la bitirim yani 14-15 kg kadar veriyodum doğuma kadar da anca alıyodum tabi sonra doğumla bilikte 60 falan düşmüştüm ayy ne güzeldi o zamanlar şimdi araki bulasın :1: kızımda da aynısı oldu tabii tek fark daha fazla kg la açılışı yaptım sonra daha az kg le çıktım doğumdan :52::52::52:

Gercekten cinsiyette degisiklik olabilir mi ?
Annem pembeleri örmeye basladi bile :)
Rabbim hayirli, saglikli, ahlakli, guzel, tatli, akilli evlatlar nasip etsin hepimize :)

derin58 canım çok geçmiş olsun ... bu hastalık hakkında pek bilğim olmadığından bişey diyemiycem Rabbim şafi ismiyle şifa olsun inşaAllah :43:
kızlar alnan verilen kilolardan bahsetmişsiniz ilk hamileliğimde 5. aya kadar çıkardım ama gece gündüz ...zaten öyle çok zayıf biri değildim her zaman :52: şöyle söyliyeyim ''hamile kaldığım kiloyla bile bitiremedim'' 70 le kaldıysam 68-69 la bitirim yani 14-15 kg kadar veriyodum doğuma kadar da anca alıyodum tabi sonra doğumla bilikte 60 falan düşmüştüm ayy ne güzeldi o zamanlar şimdi araki bulasın :1: kızımda da aynısı oldu tabii tek fark daha fazla kg la açılışı yaptım sonra daha az kg le çıktım doğumdan :52::52::52:

Al İste!!!!
"ayyy ne guzeldı o zamanlar.." denılıyor..
unutuluyor cekılenler... yoksa bır daha cocuk yapar mı ınsan.
Ablam mısal; 5 cocuk!!! hepsınde de aynı sıkıntılar. "Emıne unutulmasa bır daha cocuk yapılır mı" der hep..
Gercı ben unutmamıstım ama "belkı bu defa rahat olur" umıdı ıle gırısmıstım bu ıse.

nasılsınız herkes iyiyidir inşallah 17. haftadayım 3l testin sonucunu bekliyorum yarın çıkarsa gideceğim hemen bebeğimide görürüm inş gösterir artık merakla herkes erkek desede :)) bugun kızımın öğrt günü kutlaması vardı hamile olduğumu kimse bilmiyordu annelerden doğuma daha var dedim kim hamile dediler 4bucuk aylık diyince karnıma baktılar bebek değil göbek gibi ama erkek bu erkek dediler kızımda heryerim şişmişti bunda hafif karnım cıktı hayırlısı bakalım gidince öğreneceğiz bu arada ben İstanbul tuzlada oturuyoruz özel tuzla hastanesine başladım ilkay arzu hanıma başka doktora gitsem mi diyorum önereceğiniz dr varmı kızımdaki dr kıyasladığımda cok fark var öyle bekliyorum sanırım 10 dk sürmüyor muayene bebeğe bakıyo ben sororsam cevaplıyor çıkıyoruz tuzla pendik civarında önereceğiniz hastane ve doktor varmı ?

merhaba bende Tuzla'da oturuyorum gittiğin hastaneye çok yakınım ben kurtköydeki emsey hospitala gidiyorum çok memnunum. İlkay hanm belediye başkanının eşi Hastane ama çok paracı bide bana çokgüven vermiyor. Bene 2009 Mart annesinin oradaki arkdşlar hala görüşüyorum. Bu grubda çok yeneyim okuyorum ama pek katılamıyorum:22:

evet canım normalde de vardı :43: ama hamilelikte iyce tetikledi sanki geçmek bilmiyor..

um arım hemen atlatırsın canım ben böbreklerimden problem yaşamadım hiç. ama geçen günkü idrar testinde yassı epitel fazlaydı doktorumda bu kum döküldüğünde falan olur dedi bu aralar kum dökmüş olabilirsin dedi. ama ne güzel hiç hissetmedim ben :)) yan ağrıların oldumu diye sordu ama olmadı sadece bel ağrım oldu.ve altta bir sızı oldu halada olabiliyor hatta:37: ne çektik be :1::1: doktora bu ara yaşadığım hastalıklardan bahsettim dr bile herşey üst üste gelmiş dedi.:1:

Al İste!!!!
"ayyy ne guzeldı o zamanlar.." denılıyor..
unutuluyor cekılenler... yoksa bır daha cocuk yapar mı ınsan.
Ablam mısal; 5 cocuk!!! hepsınde de aynı sıkıntılar. "Emıne unutulmasa bır daha cocuk yapılır mı" der hep..
Gercı ben unutmamıstım ama "belkı bu defa rahat olur" umıdı ıle gırısmıstım bu ıse.
Unutmak bahane ;) bebek sahibi olmak şahane;)

Back
X