Günaydın KIZLAR sohbet koyu :) Ben huzursuz bir gebelik geçiriyorum eşimin işleriyle başım dertte. Ortaklığı var 2 yıldır adam gibi para kazanamıyorlar. Defalarca konuştuk annesi. Babam ben. Anlamıyor.aynı tas aynı hamam.Senden ayrılırım diye tehdit bile ettim . Hemen savunmaya geçiyor.Bebeğim doğumdan sonra huzursuz bir bebek olacak diye çok korkuyorum. Ben bebeğime ne alabilirsem ne yapabilirsem o gibi görünüyor. Babasından pek bir beklentim yok açıkçası Buda beni çok mutsuz ediyor. Of ne yapayım ben
ya senin de işin olmasaydı? her şeyden çok çok almana gerek yok ki, yeni doğmuş bir bebeğin aslında o kadar da çok şeye ihtiyacı yok ki, bakma bir tüketim çılgınlığına girmişiz, gerekli gereksiz bir sürü masraf yapıyoruz güya geride kalmamak için. elinden gelebildiği kadar sakin olmaya çalış, kendini oyalayacak birşeyler bul, düşünüp düşünüp gerilme. annem kardeşime hamile iken çok gerginmiş, çocuk doğduğundan beri hırçın 23 yaşına geldi hala öyle. Allah sağlık verdikçe hiçbirşey bebeğinin, senin huzurundan önemli değil.