• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
günaydın kızlar, nasılsınız bugün?
tetanoz aşısı için ben de doktorumla görüşmüştüm, olacağım her ihtimale karşı. sağlık ocağından arayıp hatırlatma yaptılar. 20. haftada gideceğim. bu arada grip aşısı için sormadım ama olsam mı diye düşünüyorum herkes hasta.
hamile kıyafetlerine de geçtim artık küçük beyin hareketlerini hissedebiliyorum rahatsız olmasın içerde:)

Bende 14. Haftadan beri hissediyorum 2. Hamileliğim diye erken oldu heralde kızımda 22. Haftada hissetmiştim benimde çok net bayağ içerde taklalar atıyor :))

son geceler uykumdan uyanıyorum, kızımın benı tekmeledıgını sanıyorum.. sonra "kızım hamılesın yenısı bu" dıyorum:)))

aynen canım henüz 1 kg aldım 17. haftadayız ve oğlusumun maşallahı var 217 gr 15 cm olmuş karnım çok yok bu hafta biraz belirmeye başladı şimdiye kadar bana da diyolardı bebek nerede bak gelişmeyecek karnın yok abuk subuk şeyler ama maşallah çok saglıklıyız gerisi boşş:1::1:
bak baslarda bulantıların vardı ama bebek ne guzel beslenmıs... masaellah
Böyle konusanlara guzel bir cevap olmus dogrusu;))) Ben bugun AFP için kan aldırıcam, gitmişken bebeğe bakar herhalde. Hem minyon minyon diyor uzuluyordum. Bakarsa kac gr cm olmus soyleyecegım bakalım sız ne dıyeceksınız? Oglum da 3.100 dogmustu zaten cok asırı kilolu beklemıyodum ama mınyon denılınce de ınsanın kafasına takılıyor.
kızımda doktorumdan baska bır doktor bana "mınyon bı bebegınız olacak" demıstı... sasırdım nasıl mnyon dıye bana... "e kendınıze bakın, ne olabılır kı" demıstı.. o zaman anlamıstım kadının gormede bı problemı oldugunu hıhı cunku benım boy 163 ama kılo ve kemık yapım amannın!!! hele kı o sıra kılo90+tı... neyse kızım 4.5kg dogdu...
Aminn..Ne mutluu :) Bizde de ilginç şeyler oluyor,herşey hemen halloluveriyor.Çok şükür.Minik yeni yeni güzellikler getirsin inşallah hep.
Sağlıksızca zaten kendi kendine sonlanıyormuş gebelik.İlk zamanlarıda geçtik.İyi düşün moralini bozma derim.Sadece dr'un tutumu biraz itici ;)
Benimde 6 Aralık'ta aşım.2 doktora da sordum bir sakıncası yok yaptır dedi.
Oyy Allah kolaylık versin.Ufaklıkta anlayamıyordur seni böyle gördükçe,huzursuz olmuyordur inşallah.2. gerçekten ayrı bir sorumluluk :) İnternetten bildiğin yerlere baksan kolaylık olmaz mı?

yooo huzursuz degıl masaellah "2yas"ı bayagı yasıyor:)) ınternetten bakıyorum bakıyorum.. olmuyor yaaa
bugun yıne cıkacagız... kızıma aldıklarımda ekstra tıtızım hala kurtulamadım su hastalıktan.. o sebeple dokunacagım muhakkak.
bugun becerebılmeyı umuyorum.

Gunaydınlar yahuuuuuu

bak baslarda bulantıların vardı ama bebek ne guzel beslenmıs... masaellah

kızımda doktorumdan baska bır doktor bana "mınyon bı bebegınız olacak" demıstı... sasırdım nasıl mnyon dıye bana... "e kendınıze bakın, ne olabılır kı" demıstı.. o zaman anlamıstım kadının gormede bı problemı oldugunu hıhı cunku benım boy 163 ama kılo ve kemık yapım amannın!!! hele kı o sıra kılo90+tı... neyse kızım 4.5kg dogdu...

yooo huzursuz degıl masaellah "2yas"ı bayagı yasıyor:)) ınternetten bakıyorum bakıyorum.. olmuyor yaaa
bugun yıne cıkacagız... kızıma aldıklarımda ekstra tıtızım hala kurtulamadım su hastalıktan.. o sebeple dokunacagım muhakkak.
bugun becerebılmeyı umuyorum.

Gunaydınlar yahuuuuuu

Bak buna acayip güldümm:))) Haklısın kime göre minyon dimi, mini mini minyonun 4,5 kilo doğmuş maaşallah:)))
Bugun kontrolde bakarsa yazacağım size, bakalım nasıl cıkacak bu sefer?

inşallah ama doktor çok korkuttu bakalım yarın kontrolüm var asitin azalıp azalmadığına bakacak

Hadi hayırlı haberler alın inş...
Böyle bır durum varsa tek doktorla kalmayın bence bazen birinin gördüğünü diğeri farklı yorumluyor...

Bana bir gece acilde gizli kanama, düşük riski, plasentade hafif ayrıklık var dediler, progestan verdiler. Kendi doktorum baktı güldü, alakası var dedi

Bİrgün kendimi iyi enerjik hissediyorum, birgün bitkin. herşeye rağmen hamile olduğum için mutluyum. kendimce hayaller kuruyorum bebeğimi seviyorum vb. şeyler. şuan herşey çok keyifli. tek derdim Allah'ım sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alalım.
Dr um son muayenede bebeğin iyi olduğunu söylemişti (bir ay önce) ama şuan bazan pimpirikleniyorum bebeğimi sağ sağlim kucağıma alabilecekmiyim diye. DR da diyor ki riskler azalıyor. bazı kayıplar da 21. hafta da olabiliyor o zamanıda hayırlısı ile atlatırsak inş....

Kizlarr benimde kizim oluyo allah nasip ederse cok tatliydi ya kipir kipirdi valla :)

doğum tarihlerimiz aynıymış bebişlerimizde öyle benimde kızım olacak allah izin verirse. ne zman gittin dr a arkadaşım. 15+0 da gttim ben 115 gr dedi dr. sana bişey dediğimi kilo ve boyla ilgili? karşılaştrmak istiyourm küçükmü büyükmü bilemedim:) boyuda 13 cm çıktı:)

Merhaba arkadaşlar,
hafta sonu nete giremedim, o kdr çok şey yazmışsınız ki oku oku işten güçten anca bitirebildim.
ben yaklaşık 10 gün önce nezle olmuştum 3-4 gündür geçti. geçti ama özellikle akşamları çok kötü öksürüyorum.
ve karnımın alt kısmına ara ara şiddetli ve beni korkutan ağrılar giriyor.
ben de acaba bebek sık ve şiddetli öksürmekten dolayı zara görmüşmüdür. bebeğin aşağıya inmesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
ayrıca öksürüğe ne iyi gelir?

canım bende çok çektim onu. dr a gttim öksürmek çok iyi değil dedi annemler hep. dr bi zararı yok bebeğe dedi şurup verdi. 3 gün kullandım azaldı bayağı. sonra bıraktım biraz başlamıştı. siyah turp aldım içini oyup bal dolduruyosun akşam sabahta o akıp bardağı dolduruyo onu içtim 3 kez tamamen kesildi diyebilirim. astımım var bide benim başladımı öldürüyo:( sanada iyi gelebilir ilaçtan iyidir

doğum tarihlerimiz aynıymış bebişlerimizde öyle benimde kızım olacak allah izin verirse. ne zman gittin dr a arkadaşım. 15+0 da gttim ben 115 gr dedi dr. sana bişey dediğimi kilo ve boyla ilgili? karşılaştrmak istiyourm küçükmü büyükmü bilemedim:) boyuda 13 cm çıktı:)

15+3 de gittim cnm bende valla o kadar guzeldi ki ne boyunu ne kilosunu sordum sonra aklima geldi ama neyse hafyaya 3lu tarama yaptiracam o zaman sorarim cnm;)

selam kızlar foruma yeni üye oldum sayılır. tam olarak da kullanabiliyorum sayılmaz. ben de mayıs anneleri grubuna üye olayım dedim ama nasıl abone olacağım bilmiyorum. bir de benim SAT 24.08.2013 doğum 31 mayıs-6 haziran gibi görünüyor sizce mayıs annesimiyim haziran mı:)

Bende 14. Haftadan beri hissediyorum 2. Hamileliğim diye erken oldu heralde kızımda 22. Haftada hissetmiştim benimde çok net bayağ içerde taklalar atıyor :))

bende 15. haftadan beri seyirme şeklinde hissediyodum ama artık dışardan bile hissediliyo tam yatarken hareket etmeye başladı eşime söyledim oda elini koydu dinledi seyirmeleri oda hissetti.
genelde ben hissediyodum dışardan hissedilmiyodu ama bi kaç kez eşimde yakaladı bazen çok bariz hareket ediyo.. balık gibi bi sağda hissediyorum bi solda :D

Back
X