- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Kanamalarının sebebi nedir peki plesanta ile ilgili bir sıkıntımı var?Bizim forumda kanamalı olan ve halen devam eden çok kişi var bunu kafana takma kendini yorma çok iş yapma ve fırsat buldukça ayaklarının altına yastık koy ve hafif sola dönük uzan.Sola yatmaya özen gösterin çünkü kan akışını sağlayan bütün damarlar sağ tarafta kan dolaşımı daha rahat sağlanıyor böylelikle.Sirkeli su olayını bende denemedim ama denicem sonuçta birşey kaybetmeyiz.:)
CANIM artık ben kanama uzmanı oldum..benımkı tup bebek. 5. haftadan berı ugrasıyoruz. ilk baslarda kanama alanı vardı.13 haftada drlar yokoldugunu dedı.benı uc dr takıp edıyor rısklı gebelık uzmanı tup bebek dru, bır de baska bır prof. ucude prof..eylulden berı işe gıtmıyorum yatıyorum.KANAMA ALANI BITTIKTEN SONRA DA OLDU BU SEFERDE plesanta buyuyor rahım buyuyor dendı ..dedıklerının hepsını yapıyorum zaten sol tarafım uyuştu artık:)))))hala maydanoz yıyemıyorum. ne kadar dıkkat etsemde kaderın önune gecemıyoruz bunu kabullendım..benım kardesım bashemşire ben kanama oluyor dıye gunluk ped kullanıyordum cunku drlar peddekı kan rengını ve mıktarını görmek ıstıyor.kardesım çok kızdı bana ne kadar sık degıstırsende hava almıyor ondan oluyor dedı. muhtemelen ondan oldu