Bu kadar çok kaşınıyorsanız gerilme, kuruluk ve çatlama oluşuyor demek. Hemen eczane ürünleri(mustela, bella b, lierac) ya da aktardan yapılanlardan kullanmaya başlayın derim ben.Bebeyağını da hergün banyodan sonra sürüyorum diğerleri ile birlikte kuruluk kaşınma ancak geçebildi.meraba kızlar..benm göğüslerm ve kasık bölgem karnm feci halde kaşınmaya başladı artık kaşınmaktan tırnak izlerm olustu karnm göğüslerm büyüyo ondan bu kaşıntı acaba yoksa uyuz falan mı oldumm ?? :)) bebe yağı kullanıorm zaten başka ne yapabilirm fikri olan var mı acabaa??
Merhaba, bhoşgeldn... Bizler sana abla gibi olduk bu durumda:))) Allah sağlıkla yavruna kavuştursun inşallah.yaw mayısta doğum yapacak anne adayları ne kadarda çokmuşşş maşallah :) galiba aranızda en küçük anne adayı benim 18 yaşındayım 40 kiloyla hamile kaldım :) 41-42 ve şuan 43,3 kiloyum. doktor kesin sonuç vermedi ama erkek olabilir dedi. ALLAH hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. ilk kez annelik duygusunu tatmak için doğum günümüzü sabırsızlıkla bekliyorum :)
Benimkinin de sürekli eli ağzında. Oğlum parmak emiyordu, sanırım kız da meyilli...kızlar ben bgn dr a gittim 200 gr 20 cm dedi her şey normal dedi..
yani 5 10 gr önde ya da arkada olabilir bence çok da takıntı yapmayalım ya da 1 - 2 cm elbette farkedebilir belki 1 hft snr boyu daha uzun olacaktır.. ama benim kızımın minnacık bi göbişi var teyzeleri :) biraz da pis boğaz olacak galiba sürekli eli ağızda ve çok hareketli :) Allah ım inşallah tüm hamilelere yardım etsin ve bebeklerimiz sağlıklı olsunlar..
bu arada bnm kas ağrım çok oluyor kramplarım da var diye magnezyum ve calsiyum verdi sizce kullanayım mı yoksa doğal yollardan süt yoğurt maden suyu mu alayım ne dersiniz :/
Oğlumda kramplar başlayınca magnezyum vermişti hemen rahatlamıştım. Doğal yollardan o açığı kapatmak zor herhalde ki ilaç şeklinde veriyorlar. Ben faydasını görmüştüm.