Kıızlaarr

Nee kadarr çook yazmışsınız :) 2 gündür sadece gece bakabiliyorum,bi an gülümsüyorum bi an yüzüm düşüyor yazdıklarınızla :) Ben özlüyorumda burayıı

Bugün aşımı oldum

Herşey yolunda çok şşükür.
Herkes ne kadar biliyor :) Gerçekten komikler.Ben ilk gebeliğim olmasına rağmen hareketleri erken hissettim şimdi çok net hissediyorum ve öncekilerinde bebeğin hareketi olduğuna şimdi daha eminim.Kendinizi biliyorsunuz başkalarını çok dinlemeyin boşverin :) İçimi benden daha mı iyi bilecekler :)
Miniğin keyfinden :) Bende öğrenemedim Cuma günü inşallah belli olacak :) İlk dersimiz sabretmek :)
Birbirinizle çok karşılaştırmayın durumları derim

Boşuna sıkıntı olmasın.Eşinizdende müthiş bir cevap gelmiş
Riskten yeni kurtulmuş biri olarak bunu bir an bile düşünmeni istemem açıkçası,içim acıdı.Bence şimdilik kesinlikle düşünme derim

Her kafadan ayrı düşünce çıkacak,yorgunluğun riskin cabası.Sonradan üzülmene değmez bile.

Ben çok severim topuklu :)Öyle genelde çok giymiyorum ama bayramlarda topukluylaydım,düğün dernek devam :) Araba olduğu için çok uzun mesafe yürümüyorum tabi o da etkili.

İlaçlar az suylaa içilmemeli..Ciddi problemler oluşabilir,okumanızı tavsiye ederim.Ben gece yatarken içtim direndim.Ama demir ilacı ciddi derecede kabızlık yapıyor içemiyorum,önce değiştirdik illa içemezsen iğne vurulursun dedi doktorum.