• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım üzülme Allahtan gelen kabulümüz sonuçta değiştirebileceğimiz birşey yok ve unutma testler kesin sonuç değil,bebeğin sağlıklıdır kötü düşünceleri uzaklaştır aklından ağlayıp üzülerek bebeğine zarar verirsin pozitif olmaya çalış...

cutecim ben göremedim süsünü link açılmıyor yaa:50:

kapatmistim cnm. acayim tekrar...

Kızlar herkese merhaba :43: 3lü test sonucunu aldım bugün 1:186 risk var amniosentez yapabiliriz dedi doktor . Eşinle konuş öyle karar verip söylersin dedi :43: Eşime söyledim ama o çok karşı buna iki arkadaşının eşinede öyle demişler hatta birisi amniosentez yapmış onda bile risk çıkmış ama iki bebekte gayet sağlıklı dünyaya gelmiş . Bize diyoruz ki amniosentez yapsak Allah korusun gerçekten öyle bir şey çıksa yinede aldırmayız o zaman hiç gerek yok dedik ;ama psikolojim çok bozuldu nasıl duracağım ben mayısa kadar :43:

Ben testlerimin hiçbirini yaptırmadım(2li3lü4lü),hiç mi gelmiyor aklıma geliyor elbette ama diyorum ki Rabbim bana bir melek emanet ediyorsa başım üstüne.Detaylıda ve diğer kontrollerinde içini rahatlatır inşallah.Tabi ki böyle sonuçla kafan daha karıştı ama dualarını eksik etme,nasılsa düşünmüyorsunuz aksini:34: Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben testlerimin hiçbirini yaptırmadım(2li3lü4lü),hiç mi gelmiyor aklıma geliyor elbette ama diyorum ki Rabbim bana bir melek emanet ediyorsa başım üstüne.Detaylıda ve diğer kontrollerinde içini rahatlatır inşallah.Tabi ki böyle sonuçla kafan daha karıştı ama dualarını eksik etme,nasılsa düşünmüyorsunuz aksini:34: Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Amin canım inş. Gerçekten kafam iyice karıştı . Eskiden böyle testler mi varmış diyorum kendi kendime . Rabbim hayırlısını versin inş ;ama şüpheyle yaşamak çok zor bir an önce zaman geçsin istiyorum :14:

canım atlamışım o zaman yazdığını iş konusunda henüz bir gelişme yok aslında evde olmak çok iyi geldi üç gündür oğlumu kreşede yollamıyorum çok eğleniyoruz evde karda oynadık iki gündür çılgınlar gibi.tabi bu arada kendimi çok yordum karnımdaki minikte yoruldu sanırım kasık ağrısından ölüyorum bide bebek aşağıya baskı yapıyor sanki.

geçmiş olsun inşallah önemli değildir.

kızlar hep yorum yapmış zaten.benimki tüp bebek zaten ilk üç ay ilişki yasağımız var.şimdi ise benim canım hiçç istemiyor.erkekler açısından zor belki ama onlarda biraz sabretsin ne yapalım.bebeğim herşeyden önemli benim için.ilk çocuğumda daha tedirgindim oda tüp bebek ti.9 ay hiç yanıma yanaştırmamıştım.sanırım yine öyle olacak .

evet canım bebeklerimiz herşeyden daha önemli..rabbim onları korusun..

Kızlar herkese merhaba :43: 3lü test sonucunu aldım bugün 1:186 risk var amniosentez yapabiliriz dedi doktor . Eşinle konuş öyle karar verip söylersin dedi :43: Eşime söyledim ama o çok karşı buna iki arkadaşının eşinede öyle demişler hatta birisi amniosentez yapmış onda bile risk çıkmış ama iki bebekte gayet sağlıklı dünyaya gelmiş . Bize diyoruz ki amniosentez yapsak Allah korusun gerçekten öyle bir şey çıksa yinede aldırmayız o zaman hiç gerek yok dedik ;ama psikolojim çok bozuldu nasıl duracağım ben mayısa kadar :43:

canım çok zor biliyorum ama üzme kendini lütfen.. sen böyle üzüldükçe o bebeğine yansıyor...burda bir arkadaşın test sonucundada amnıyosentz istemişlerdi o başka biyerde testi tekrarlattı sanırım herşey normal çıkmıştı. yanlş bilgi vermk istmem ama böyleydi hatrldğm kadaryla..

canım çok zor biliyorum ama üzme kendini lütfen.. sen böyle üzüldükçe o bebeğine yansıyor...burda bir arkadaşın test sonucundada amnıyosentz istemişlerdi o başka biyerde testi tekrarlattı sanırım herşey normal çıkmıştı. yanlş bilgi vermk istmem ama böyleydi hatrldğm kadaryla..

Ne düşüneceğimi şaşırdım bir unutuyorum bir şey yoktur diyorum sonra birden aklıma geliyor . Ayrıntılıyı bekliyorum belki orda içimi rahatlatacak bir şey söylerler :14: . Sağol canım ilgilendiğin için .

Ne düşüneceğimi şaşırdım bir unutuyorum bir şey yoktur diyorum sonra birden aklıma geliyor . Ayrıntılıyı bekliyorum belki orda içimi rahatlatacak bir şey söylerler :14: . Sağol canım ilgilendiğin için .

Bende senin gibiyim ikilim riskli cikti.4lu yaptircam haftaya vi kafamdan atiyorum bisi yoktir diye.amaa sonra aklima gelince zindan oluyo hersey..aminosentezi bende yaptirmiycam 5ay nasill gececek bakalim

Hepinize merhaba kızlar, bir sorum var ben gebeliğimin başından beri Surp Pırgıç hastanesine gidiyorum, aslında doktorumdan memnunum ama o da hamile ve şubatta doğum yapacak hemen geri dönücem diyor ama ya dönemezse işin ucunda ortada kalmak var.. Ayrıca geçen gün çk sancım oldu acilen telefon açtık bizi çok soğuk karşıladı kısacası değiştirmeyi düşünüyoruz. Bana Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir doktor - hastane var mı?

Bende senin gibiyim ikilim riskli cikti.4lu yaptircam haftaya vi kafamdan atiyorum bisi yoktir diye.amaa sonra aklima gelince zindan oluyo hersey..aminosentezi bende yaptirmiycam 5ay nasill gececek bakalim

Allah hepimizin yardımcısı olsun . İnş sağ sağlim alırız kucağımıza .

kapatmistim cnm. acayim tekrar...
canım ellerine sağlık ok güzel olmuş valla şu cinsiyet olayını kesinleştirelim ben de yapacağım inşallah, kurdelayla sardığın halkanın arkasındaki tülü silikon tabancasıyla büzdürerek mi yapıştırdın?

canım ellerine sağlık ok güzel olmuş valla şu cinsiyet olayını kesinleştirelim ben de yapacağım inşallah, kurdelayla sardığın halkanın arkasındaki tülü silikon tabancasıyla büzdürerek mi yapıştırdın?

saol cnm.
tulu once iple buzdurdum. gelinlik duvagini buzdurur gibi yani. sonra silikonla yapistirdim.

canım aynısını bizim içinde söylediler hiç kalbini bozma inşaAllah ...tabii ki zor ama beklemekten başkada yapacak hiç bir şey yok ...
bebeğini her şekilde istiyorsan hiç amniosentez düşünme derim .hakkımızda herşeyin hayırlısı :34:

bizimde ayrıntılı ultrasonumuz vardı dr herşey normal dedi ama raporda kalp üç odacıklı yazıyordu nette araştırdım normalde kalp dört odacıklı olması gerekirmiş kafama takıldı sizinde aynımı yazıyor fikri olan varmı kızlar

Mrb kizlar,13. Hafta hafif bir kanama olmustu,bir igne verdi doktor. Bu hafta 18. Hafta yogun bir kanama oldu bir gun musahade altinda kaldim serum verildi.doktorum tekrar kanama olmasi durumunda 10 gunluk bir igne kullanmami soyledi, dun tekrar kanama oldu ve igneye basladik. Bu durumla karsilasan varmi aranizda korkuyorum ;( kanama acilmaya neden olur bebek dusebilir yahut kalbi durabikir dedi doktor;(

canım aynısını bizim içinde söylediler hiç kalbini bozma inşaAllah ...tabii ki zor ama beklemekten başkada yapacak hiç bir şey yok ...
bebeğini her şekilde istiyorsan hiç amniosentez düşünme derim .hakkımızda herşeyin hayırlısı :34:

Amin canım inş hayırlısıyla kucağımıza alırız :/ Peki sen ayrıntılıya girdin mi ?

Amin canım inş hayırlısıyla kucağımıza alırız :/ Peki sen ayrıntılıya girdin mi ?

canım sen denk gelmedin herhalde yazmıştım ama ...hamile olan kardeşim ben onun adina yazıyorum
ayrıntılıya henüz girmedi ... birde 2li testini yaptırmışmıydın sen ??

bizimde ayrıntılı ultrasonumuz vardı dr herşey normal dedi ama raporda kalp üç odacıklı yazıyordu nette araştırdım normalde kalp dört odacıklı olması gerekirmiş kafama takıldı sizinde aynımı yazıyor fikri olan varmı kızlar

dr a sormadın mı cnm?bu arada ayrıntılı yine karından bakılıyor değil mi?yüzünü falan gördünmü

canım sen denk gelmedin herhalde yazmıştım ama ...hamile olan kardeşim ben onun adina yazıyorum
ayrıntılıya henüz girmedi ... birde 2li testini yaptırmışmıydın sen ??

Yok ense kalınlığı normal çıkmıştı yaptırmana gerek yok dedi doktor;ama yinede sen bilirsin dedi. Bende 2 hafta sonra ayrıntılıya gireceğim onu bekliyorum . Her doktora gidişimde kötü şeyler duyacakmışım gibi geliyor.

Benim ayrıntılı ultrason yarın.Sen kaçıncı haftandasın?Bu haftalarda ayrıntılıda olsa kalp hakkında kesin değerlendirme olmaz diye biliyorum..Zaten doktorun birşey derdi.Korkutma kendini boşuna daha gelişiyor :34:

Back
X