Kızlar herkese merhaba

3lü test sonucunu aldım bugün 1:186 risk var amniosentez yapabiliriz dedi doktor . Eşinle konuş öyle karar verip söylersin dedi

Eşime söyledim ama o çok karşı buna iki arkadaşının eşinede öyle demişler hatta birisi amniosentez yapmış onda bile risk çıkmış ama iki bebekte gayet sağlıklı dünyaya gelmiş . Bize diyoruz ki amniosentez yapsak Allah korusun gerçekten öyle bir şey çıksa yinede aldırmayız o zaman hiç gerek yok dedik ;ama psikolojim çok bozuldu nasıl duracağım ben mayısa kadar

[/QUO
merhablar
gcen pzt den beri bizde aynı duygu ve düşüncelerdeyiz benim 1:160 tı sonucum

üç doktorda amnıo istedi hepsine fikrimi belirttim bişey çıksada asla aldırmayacağımdan devam... dedim.hele sağlık ocağındaki doktorum dahada kötu konuştu çok önemli bir karar aşamasındasın bakabilecekmisin gibi bla bla konuşmalar yaptı .ama araştırdıkça bu tarz örneklerin çok fazla olduğunu bunların sadece istatistiksel rakamlardan oluştuğunu gördum doktorlar bardağın hep boş tarafından bakıyor.sen gönlunu ferah tut
ayrıntılı ultrason yaptır tam teşhiş konulmuyor ama genel anlamda yinede fikir verebiliyormuş oda temiz çıkarsa hiçç moralini bozma 30 yaşın ustundeki tum kadınlara söyleniyormuş böle şeyler ..sağlıklı olacak onlar merak etme sen.