• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
allah bağışlasın kızını size :8::8: Benimde kısmetse kızım olacak :16::16: Bizde zeynep meyra düşünüyoruz bakalım değişmezse :23::23:
Doktor bana 16 haftalıkken boyunu 16 cm kilosunu 350 gr dedi. Bana çok geldi yaaa herşey normal dedi ama annelik işte bi problemmi var diyosun :26::26:

canım bende 16 haftalıkken yaptırdım 3 lü testi o zaman öğrendim boy ve kilosu ma nternetim yeni bağlandığı için şimdi yazıyorum 18+3 oldum boy ve kilosu artmıtır .)

canım bende 16 haftalıkken yaptırdım 3 lü testi o zaman öğrendim boy ve kilosu ma nternetim yeni bağlandığı için şimdi yazıyorum 18+3 oldum boy ve kilosu artmıtır .)

heeee :D iyi o zaman. benmki biraz dobi sadece demekki. hareketlerini 15. haftada hissetmeye başladım zaten. tombalak durmuyo yerinde :1::1: bende yarın gidicem hastaneye 2 haftayı geçti görmeyeli insan özlüyo :31::31:

heeee :d iyi o zaman. Benmki biraz dobi sadece demekki. Hareketlerini 15. Haftada hissetmeye başladım zaten. Tombalak durmuyo yerinde :1::1: Bende yarın gidicem hastaneye 2 haftayı geçti görmeyeli insan özlüyo :31::31:

maşallah size canım allah nazarlardan saklasın biz eşimle her kontrolde eşim video alıyo kızımızı eve gelince syrediyoruz özlediğim zaman açıp telden seyrediyorum ya o hareketleri parmağını emişi falan süper bişiy ya seyretmeye doyamıyorum sende video al özledikçe açıp bakarsın canım .)

maşallah size canım allah nazarlardan saklasın biz eşimle her kontrolde eşim video alıyo kızımızı eve gelince syrediyoruz özlediğim zaman açıp telden seyrediyorum ya o hareketleri parmağını emişi falan süper bişiy ya seyretmeye doyamıyorum sende video al özledikçe açıp bakarsın canım .)

evet neden olmasın bu gidişte alalım videoya bizde :52::52:. doktorun yanında bende eşimde kitlenip kalıyoruz ekrana bakarken :1::1: hatta ben doktorun ne dediğini bile duymuyorum o sıra. eşime soruyorum sonra ne dedi diye :emir_bebek:
sağsalim kucağımıza da bi alaydık aaah :6::6:

haklisin cnm.
tabiki herkesin kendi karari ama bana da senin gibi hos gelmiyor gebeyken. sanki bebege zarar vereckmisim gibi hissediyrm. ee zaten yorgunuz bebekelrden...
bir de benim.durumum ozel.cnm. riskli gebeyim ben ne yazikki. doguma kadar riskim bitmiur benim. pihtilasmam var. hergun igne yapiyrm. progestani da yeni kesti dr. lekelenmem de olunca dr yasak demisti. zaten sagolsun esim de benimle hep ayni fikirde olmustur. ;) sansliyim.

benim de riskim yok ama dr haftada 2 sefer için izin vermişti. ben aslında çok istekli değilim. hem bebişimize bişey olur diye hem de zaten mide yanmam ve mide şişkinliğim varken hiç istemiyorum ama eşim bozulmasın, üzülmesin diye hafta da bi sefere düşürdük.

Günaydın.. Herkese hayırlı cumalar dilerim... Rabbim gönlünüzden geçen ne varsa kabul etsin..

amin cnm. senin de.
benim de riskim yok ama dr haftada 2 sefer için izin vermişti. ben aslında çok istekli değilim. hem bebişimize bişey olur diye hem de zaten mide yanmam ve mide şişkinliğim varken hiç istemiyorum ama eşim bozulmasın, üzülmesin diye hafta da bi sefere düşürdük.
;))
ne diyeyim. kolay gelsin tatlim...

canım ben lcwden aldım geçen hafta pazar. kadife ve esnek pantolon. darda değil üstelik. o kadar rahatki. üstünede tunik aldım yine lcwden. sütlü kahve renginde kırmızılı lacivertli desenleri var. bende kapalıyım. soğuk havada bu pantolon çok iyi oldu. :49::49:

aynı pantolondan bende aldım gerçekten çok rahat, birde kot pantolon aldım

Aslında şu sıra çok ihtiyacım var. Pantolonlarım rahatsız ediyor. Havada kötü çıkamadım dışarıya. Bir ara eşimle gitmem lazım.

ben de lcw den 3 elbise, 2 tunik-elbise tarzı üstlerden aldım ama henüz pantolonlar bana da olmuyor. ilk hamileliğimi öğrendiğimde aşırı şişkinliğim olduğu için eski pantolonlarımın ve eteklerimin, çoraplarımın beli sıktı. o yüzden lcw den normal bölümünden büyük beden pantolon almıştım ve tabiki hamile çorabı.

bende en son 2 kilo almıştım göbeğim çok belli değildi. sabahları yok akşamları şişkinlikten çıkıyordu. ama bu hafta sabahtan itibaren göbeğim belirginleşti.

Doktorun bana verdiği tarih 24. haftama geliyor ya benimkide çok mu geç olur acaba :S

Buralardayım aslında:) Sorun yok gibi gidiyor. Ağrılar dışında. Şu 20. haftayıda bir atlatsak rahat edeceğim tabi. :)
Bebişle sen nasılsın ? :)

oyy allah kolaylık versin. atlatırsın bak 1 haftan kalmış. benim daha 3 haftam var:) bizde iyiyiz kızımla bugun kontrolümüz var akşam onu bekliyorum dört gözle:)

canım ben lcwden aldım geçen hafta pazar. kadife ve esnek pantolon. darda değil üstelik. o kadar rahatki. üstünede tunik aldım yine lcwden. sütlü kahve renginde kırmızılı lacivertli desenleri var. bende kapalıyım. soğuk havada bu pantolon çok iyi oldu. :49::49:

o ikisi bendede var üztümde kokacaklardı en sonunda başka şeylerde aldım. ama pantolon aynı yıkayıp yıkayıp giyiyorum çok rahat

Gece hiç uyumadim hastayım çok fena bogazlarim şiş.Allahdan annem var .Ama yarin ve yarindan sonra sinavim var yafakdan kalkamiyorum :( Üstelik yarin detayli ultrasona giricem.Dua edin bize anneler bizde güzel haberlerle dönelim.

Günaydın arkadaşlar, yavaş yavaş yolu yarılıyoruz.
Bebişler şu kalp gelişiminide hayırlısı ile tamamlasalarda artık bizim paniklemelerimizde biraz olsun geçse.
Allah'ım lütfen bebeklerimizi hayırlısı ile bize bağışlasın.

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize:16:

Kızlar 1 günümüz kaldı. Cumartesi sabah kontrolümüz var. Bebişimi çok özledim. Bakalım bu defa nasıl göreceğim bebeğimi. Acaba ne kadar büyüdü çok merak ediyorum. Her kontrolde farklı heyecanlar. Çok güzell yaaa...

Bu arada kendiniz için hiç alışveriş yaptınızmı. Ben işe giderken giymek için bi kaç tane pantolon almak istiyorum ama Lcw dakiler hep dar paça tarzıydı. Ben kapalı olduğum için biraz daha bol pantolonlar istiyorum. Önerebileceğiniz başka bir marka varmı.

canım ben kapalı değilim ama taytlardan alıp üzerine dize kadar kalın yünlü elbiselerden aldım, rahat oluyor. benim de eşim tayta kısa şeyler giydirmez. defactoda da var dar paça tay gibi pantalon şeklinde üzerine uzun dize kadar tunikler giyiyorum. tabi hamile çorabı da çok işimi gördü pantalon içlerine.

Öyle yapıyorum canım bazende 186 kişiden 1 i ben mi olacağım diyorum ihtimal düşük geliyor. Ama bu sefer saçmalama diyorum sonuçta birilerinin başına geliyor :43: Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın .

testi tekrar yaptırmıştı bir arkadaşımız bence tekrar edin içiniz rahat etsin. hayırlısıyla kötü bir şey çıkmaz zaten doğup da kucağımıza alana kadar testlerimiz iyi de çıksa %100 emin olamayız hiçbirimiz. sadece allah biliyor.

Günaydın arkadaşlar, yavaş yavaş yolu yarılıyoruz.
Bebişler şu kalp gelişiminide hayırlısı ile tamamlasalarda artık bizim paniklemelerimizde biraz olsun geçse.
Allah'ım lütfen bebeklerimizi hayırlısı ile bize bağışlasın.

amiin canım:nazar:

o ikisi bendede var üztümde kokacaklardı en sonunda başka şeylerde aldım. ama pantolon aynı yıkayıp yıkayıp giyiyorum çok rahat

evet gerçekten çok rahat. ben geçen haftaya kadar pantolonlarımın düğmesi açık geziyodum genede sıkıyodu :1::1: kış bunlarla geçer zaten. bide bahar için aldımmı iki pantolon tunik yeter :31::31:

Kızlar herkese merhaba :43: 3lü test sonucunu aldım bugün 1:186 risk var amniosentez yapabiliriz dedi doktor . Eşinle konuş öyle karar verip söylersin dedi :43: Eşime söyledim ama o çok karşı buna iki arkadaşının eşinede öyle demişler hatta birisi amniosentez yapmış onda bile risk çıkmış ama iki bebekte gayet sağlıklı dünyaya gelmiş . Bize diyoruz ki amniosentez yapsak Allah korusun gerçekten öyle bir şey çıksa yinede aldırmayız o zaman hiç gerek yok dedik ;ama psikolojim çok bozuldu nasıl duracağım ben mayısa kadar :43:

canım benım ıkılı testım ıyı çıkmıştı..4 lü testı dr ıstedıği için yaptırdık..1:100 çıktı ultrasonda bakmadan amınosentez dedı. benımkı tup bebek ve rısklı gebeyım kanama sorunum var.benı takıp eden rısklı gebelık uzmanıda amıno dedı hem de hemen...dunyam yıkılmıştı rıskın çok yuksek.bız ertesı gun baska dra gıttık ölçum yaptı o hastanede kan verdık..sonra ıyı bır labaratuarada test yaptırdık..ıkı testın sonucuda aynı cıktı:) 1:7000...yenı drum çok ıyı dedı...benı takıp eden ıkı profu bıraktım..bır musaıt zamanda esım hesap sormaya gıdecek.cunku cok sınırlı ya stresten bebegı dusurseydın dıyor..cunku ben cok aglayıp 2kılo verdım.. şüphe çok kötu bırsey..testını yenıle ve baska dr ultrasonda detaylıbaktı kalp odacıkları bobrekler hepsıne baktı..bır teste guvenme haftan gecmeden testı tenıle cnm

Günaydın ,

Sayfalar hızla ilerliyor,okumak çok zaman alıyor..
Hayırlı cumalar herkese..

Bizim kontrolümüz vardı,herşey yolunda şükür..Gelişimi iyi..
18.haftamızdayız,zaman çok çabuk geçiyor,yolu yarıladık :))

Görüşmek üzere..

Kızlar herkese merhaba :43: 3lü test sonucunu aldım bugün 1:186 risk var amniosentez yapabiliriz dedi doktor . Eşinle konuş öyle karar verip söylersin dedi :43: Eşime söyledim ama o çok karşı buna iki arkadaşının eşinede öyle demişler hatta birisi amniosentez yapmış onda bile risk çıkmış ama iki bebekte gayet sağlıklı dünyaya gelmiş . Bize diyoruz ki amniosentez yapsak Allah korusun gerçekten öyle bir şey çıksa yinede aldırmayız o zaman hiç gerek yok dedik ;ama psikolojim çok bozuldu nasıl duracağım ben mayısa kadar :43:[/QUO
merhablar
gcen pzt den beri bizde aynı duygu ve düşüncelerdeyiz benim 1:160 tı sonucum :( üç doktorda amnıo istedi hepsine fikrimi belirttim bişey çıksada asla aldırmayacağımdan devam... dedim.hele sağlık ocağındaki doktorum dahada kötu konuştu çok önemli bir karar aşamasındasın bakabilecekmisin gibi bla bla konuşmalar yaptı .ama araştırdıkça bu tarz örneklerin çok fazla olduğunu bunların sadece istatistiksel rakamlardan oluştuğunu gördum doktorlar bardağın hep boş tarafından bakıyor.sen gönlunu ferah tut
ayrıntılı ultrason yaptır tam teşhiş konulmuyor ama genel anlamda yinede fikir verebiliyormuş oda temiz çıkarsa hiçç moralini bozma 30 yaşın ustundeki tum kadınlara söyleniyormuş böle şeyler ..sağlıklı olacak onlar merak etme sen.:49:

günaydın annişler hasta olanlara şifa diliyorum kendinize dikkat edin,birazdan işe gideceğim akşama görüşürüz:34:

Back
X