Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün çok güzel bir haber aldım KPSS den 1,5 yıldır atanmayı bekliyordum bugün PTT ye atandığımı Öğrendim hem de bulunduğum ile :) bebeğimin şansına bu bana çok büyük moral oldu nasibiyle geliyor miniğim ...
canım az önce bi arkadaşada söyledim 16 haftalıken gtmiş sanırım kalbi 3 odacıklı yazmış raporda kafası karışmış. bana drm 23 haftalıkken tamamlar gelişimini kalp demişti. oyüzden bence erken gtme derim
Kızlar herkese merhaba3lü test sonucunu aldım bugün 1:186 risk var amniosentez yapabiliriz dedi doktor . Eşinle konuş öyle karar verip söylersin dedi
Eşime söyledim ama o çok karşı buna iki arkadaşının eşinede öyle demişler hatta birisi amniosentez yapmış onda bile risk çıkmış ama iki bebekte gayet sağlıklı dünyaya gelmiş . Bize diyoruz ki amniosentez yapsak Allah korusun gerçekten öyle bir şey çıksa yinede aldırmayız o zaman hiç gerek yok dedik ;ama psikolojim çok bozuldu nasıl duracağım ben mayısa kadar
[/QUO
merhablar
gcen pzt den beri bizde aynı duygu ve düşüncelerdeyiz benim 1:160 tı sonucumüç doktorda amnıo istedi hepsine fikrimi belirttim bişey çıksada asla aldırmayacağımdan devam... dedim.hele sağlık ocağındaki doktorum dahada kötu konuştu çok önemli bir karar aşamasındasın bakabilecekmisin gibi bla bla konuşmalar yaptı .ama araştırdıkça bu tarz örneklerin çok fazla olduğunu bunların sadece istatistiksel rakamlardan oluştuğunu gördum doktorlar bardağın hep boş tarafından bakıyor.sen gönlunu ferah tut
ayrıntılı ultrason yaptır tam teşhiş konulmuyor ama genel anlamda yinede fikir verebiliyormuş oda temiz çıkarsa hiçç moralini bozma 30 yaşın ustundeki tum kadınlara söyleniyormuş böle şeyler ..sağlıklı olacak onlar merak etme sen.![]()
Canımm çok teşekkür ederim iyi düşüncelerin için . Allah'ın izniyle kucağımıza sağlıklı bir şekilde alacağız inş hepimiz . Bugün biraz daha olumluyum ne gelirse Allah'tan diyorum . Ayrıntılıya 2 hafta sonra gireceğim daha 16 haftalık 18 olsun istiyorum . İnş orda güzel haberler alırız .
canım benım ıkılı testım ıyı çıkmıştı..4 lü testı dr ıstedıği için yaptırdık..1:100 çıktı ultrasonda bakmadan amınosentez dedı. benımkı tup bebek ve rısklı gebeyım kanama sorunum var.benı takıp eden rısklı gebelık uzmanıda amıno dedı hem de hemen...dunyam yıkılmıştı rıskın çok yuksek.bız ertesı gun baska dra gıttık ölçum yaptı o hastanede kan verdık..sonra ıyı bır labaratuarada test yaptırdık..ıkı testın sonucuda aynı cıktı:) 1:7000...yenı drum çok ıyı dedı...benı takıp eden ıkı profu bıraktım..bır musaıt zamanda esım hesap sormaya gıdecek.cunku cok sınırlı ya stresten bebegı dusurseydın dıyor..cunku ben cok aglayıp 2kılo verdım.. şüphe çok kötu bırsey..testını yenıle ve baska dr ultrasonda detaylıbaktı kalp odacıkları bobrekler hepsıne baktı..bır teste guvenme haftan gecmeden testı tenıle cnm
Gelecek nesil bu kadar çok Boğa burcu ile nasıl baş edecek acaba![]()
eveeeeet.
benim eşim de boğa hatta doğumgünleri aynı bile olabilir eşimle.
ben evde 2 boğayla nasıl başedicem acaba :)
2 rahatına düşkünle.
benim kızım da ikizler olucak allah nasip ederse.