Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün öğlen detayli ultrasona giricez biz ama ben heyecandan hic uyuyamadim gece.Bu Sabah sinavim var ama onu hic düşünmüyorum bile .İnşallah güzel haberlerle döneriz :) ♥
ben biraz catlamak uzereyim anneler. sizlerde de ayni durum var mi merak ettim. varsa nasil bas ediyrsunuz bilmek istedim mumkunse...
beni. diger iki gebeligim.ne yazikki kotu sonuclandi ve kv beni sucladi. o nedenle terapi bile gordum. kaldiramadim cunku. neyse bu bebege gebe kaldim. tabi affetmeye calistim. ama cok fazla uzerime geliyr..delirmek uzereyim. ben riskli gebeyim..gezmem yasak. onun icin bebegime daha birseyler alamiyrm. ama almayi da cok istiyrm. dr arada cikip alabilecegimi soyledi. tabiki ilk goz agrim. herseyini kendim.secmek begenmek istiyrm. am gel gorki kv ye anlat. ya kadin hic laftan sozden anlamiyr. onu da alayim.bunu da alayim... vs... diyrm benim gormem lazim.ben begeneyim alirsin diyrm. yok . merde... hic dinlemiyr. alip geliyr. benim yerime bebegime nasil bakacagini; nerelere goturecegini vs anlatip duruyr. yani delirmek uzereyim. kisaca bunlar diyeyim... sizde de var mi bu sorunlar...
Bırak canım ne yapıyorsa yapsın ne alıyorsa alsın beğenmesen bile birşey söyleyip canını sıkma bebekler çok az bir dönem kullanıyorlar zaten. Hiç birşey senden ve bebeğinden önemli değilben biraz catlamak uzereyim anneler. sizlerde de ayni durum var mi merak ettim. varsa nasil bas ediyrsunuz bilmek istedim mumkunse...
beni. diger iki gebeligim.ne yazikki kotu sonuclandi ve kv beni sucladi. o nedenle terapi bile gordum. kaldiramadim cunku. neyse bu bebege gebe kaldim. tabi affetmeye calistim. ama cok fazla uzerime geliyr..delirmek uzereyim. ben riskli gebeyim..gezmem yasak. onun icin bebegime daha birseyler alamiyrm. ama almayi da cok istiyrm. dr arada cikip alabilecegimi soyledi. tabiki ilk goz agrim. herseyini kendim.secmek begenmek istiyrm. am gel gorki kv ye anlat. ya kadin hic laftan sozden anlamiyr. onu da alayim.bunu da alayim... vs... diyrm benim gormem lazim.ben begeneyim alirsin diyrm. yok . merde... hic dinlemiyr. alip geliyr. benim yerime bebegime nasil bakacagini; nerelere goturecegini vs anlatip duruyr. yani delirmek uzereyim. kisaca bunlar diyeyim... sizde de var mi bu sorunlar...
Su gelmesi diye korktum doktora gittim, doktor daha bana sormadan 4lü taramanı da yaptık aşağı kan ver dedi. Bu arada keseden su testi yaparken de canım acıdı doğrusu ki normal ultrasonda yok ya iyi kesenin durumu yine de içimize sinsin die yaptı test ama bunun yanı sıra 3 test daha yaptı. Neyse su mu gelmemiş ama sigortamız var diye mi yüz bin tane test oluyorum, ya olmasaydı, bu kadar rahat 4lünü de yaptık diyebilir miydi? Bazen afakanlar basıyor çıkan faturaları gördükçe. Artık daha serinkanlı olacağım, paniklediğimi anlayınca sanki daha bir katakulliye getiriliyor her şey.
Arkadaşlar benim sizden ricam Anadolu yakasında Kadıköy-Maltepe- Ataşehir bölgelerinde bildiğiniz dürüst, hastayı yolmalık tavuk görmeyen, eli hafif, halden anlayan bir doktor biliyor veya tanıyorsanız benimle paylaşır mısınız? Ben forumda bir süre olmama rağmen tam bilmiyorum bu konuda ayrı başlık var mı, mesaj fasilitesi nasıl kullanılıyor falan. Bana yardımcı olursanız minnettar olacağım. Hepinize sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebekler.
hiiç canını sıkma, he de geç, bırak alsın, bırak desin, sen yine istediğini çıkar alırsın, bundan ben de almıştım neden aldın falan derse aa öyle mi? unutmuşum de. bir insana en büyük eziyet yok saymaktır. salağa yat, dene bak, çok eğleneceksin :))
ben biraz catlamak uzereyim anneler. sizlerde de ayni durum var mi merak ettim. varsa nasil bas ediyrsunuz bilmek istedim mumkunse...
Yükselen neydi seninya en 4-5 çocuk yada bebeğe rastladık bizde, hatta özellikle soruyorduk burcu ne diye, her sorduğumuz ikizler çıktı vala
benim en korktuklarım balık ve koçtu ama Allatsn atlattık onları
şaka bi yana Allah sağlık versin tabiki herşeyden önce, kendi adıma çocuğu yapana kadar canımız çıktı bide burç derdine girdik o olsun şu olmasın diye
![]()
Benim ilk kizimda ikizler burcu, masaAllah cok akilli ve zeki bir kiz cocugu.
Hatta cok merhametli..Allah yavrularimiza saglikli mutlu omur versin.
Benim ilk kizimda ikizler burcu, masaAllah cok akilli ve zeki bir kiz cocugu.
Hatta cok merhametli..Allah yavrularimiza saglikli mutlu omur versin.
saolun kizlar.
denemeye calisirim dediklerinizi. ama fayda edecegini sanmiyrm.
oyle zibindi; kiyafetti degil derdim.
besik; bebek arabasi; mama sandalyesi gibi onemli esyalar konusunda...
Canlar biz geldik kontrolden.1 ay sonra detaylı ultrasona giricekmişim. Rahim biraz aşağıda. Dikkat et dinlen dedi.
yok olur mu ne güzel öğreniyorum işte. daha detay varsa da dinlerim yani :) yasemin hanıma bayılan bayılıyor ama çok meşgul, randevusunda diken üstünde durdum iki kere hemen çıkayım da öteki hastalar girebilsin diye ne bir şey sorabildim ne muayneden bir şey anladım.annem yanımdaydı eş olayını bilemiyorum o yüzden ama eli çok hafifti kadının Allah için. bir de dediğim gibi tam evden çıkarayak yasemin hanımın randevu gününü değiştirmeliyiz işi çıktı telefon almak, yeniden gün mü ayarlasak gidiğ beklesek mi ikilemleri ve gidip de bir saat 45 dkk beklemek yorucu oluyordu. 20. hafta randevumu emel hanımdan alayım zaten aynı hastane kalitesi aynı.Benim iki tanıdığım yasemin hanıma gitti ikiside memnunkardı ama ben hiç ona gitmeden nedendir bilmem emel hanıma gittim. Sonra hamile kaldığımda emel hanım istanbul dışında olduğu için 1 hafta sonrasına gün verdiklerinde yasemin hanıma gittim iyiydi aslında ama babalarla çok ilgilenmiyor hatta eşim bi soru sordu cvp bile vermedi onaona doğum yapan tanıdığım yasemin hanımın sabahın 5 inde normal doğum için koşa koşa gittiğini söylediğinde çok hoşuma gitmişti ama doktorumun eşimlede iletişim kurmasını ve eşim de muaynedeyken rahat olmasını çok istediğim için içime sinmedi. Bildiğim kadarıyla emel hanımda normal doğum konusunda öyle aslında hastane olarak fikirleri öyle..
Saatler bende çok sarkmadı en fazla yarım saat beklemişimdir ama onun haricinde sıkıntım olmadı hiç. Çok acil bi durumum olmadığı için telefonla konuşmadım hiç mail yolluyorum o da cvp veriyor çoğunlukla gidemediğim zamanlarda öyle anlaştık,, yumuşak bi kadındır öyle çok cıvık değildir ama sorarsan veya espri yaparsan güler katılır.. Çok uzattım sanırım sen istersen bi kre randevu al kendin görüp karar öyle ver daha rahat olur anlaman sanırım.