• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Benimde dün detaylım vardı,herşey normal çok şükür.Sadece bebeğin eşi aşağıda dedi ağır kaldırma,kendini yorma zorlama,uzun süre ayakta kalma dedi,zamanla çıkacaktır yukarı dedi..:26:
Kendi doktorumun randevusunu bekliyorum merakla..

Banada aynısını söyledi. Zamanla yukarı çıkar dedi.

Kızlar tetanoz aşısı yaptırdınız mı? Ben dr uma sordum bağ bahçede doğum yapacaksan yapılmalı ama yoksa yapılmasa da önemli değil dedi yaptırma ... Ama sağlık ocağında bazen çok üsteleyip ısrar ederlerse uzatmamk için yaptırabilrisn ama yoksa yapma dedi ben yapmıyacam siz

ben yaptırdım dr sormayı unuttum çoğu çevremdekilerde yaptırmış, diğerinide bir ay sonra yaptıracam bide doğumdan sonra oluyomuş sanırım, yaptırmak iyi diyolar elini kesersin yada bişey batarsa falam risk almamak için önlem tabi. ama baya ağrıyo iki gindür kolum ağrı yapıyomuş

yok olur mu ne güzel öğreniyorum işte. daha detay varsa da dinlerim yani :) yasemin hanıma bayılan bayılıyor ama çok meşgul, randevusunda diken üstünde durdum iki kere hemen çıkayım da öteki hastalar girebilsin diye ne bir şey sorabildim ne muayneden bir şey anladım.annem yanımdaydı eş olayını bilemiyorum o yüzden ama eli çok hafifti kadının Allah için. bir de dediğim gibi tam evden çıkarayak yasemin hanımın randevu gününü değiştirmeliyiz işi çıktı telefon almak, yeniden gün mü ayarlasak gidiğ beklesek mi ikilemleri ve gidip de bir saat 45 dkk beklemek yorucu oluyordu. 20. hafta randevumu emel hanımdan alayım zaten aynı hastane kalitesi aynı.

O dediğin gibi pek hoş değilmiş gerçekten bn hiç karşılaşmadım öyle bi durumla, insan zaten zar zor geçiriyor günleri ultrasona girmek için bide tam gidecekken işi çıktı lafını duymak biraz sinir bozucu gerçekten :)
İçerdeykende insan uzun uzadıya oturup konuşmak bilgi almak istiyor sonuçta her konuda gayet pahalı bi hastane karşılığınıda almak istiyor insan..
doğum tarihlerimizde yakınmış bakarsın aynı gün arka arkaya doğuruveririz, yanyana odalarda bebişlerimizi arkadaş yapıpeririz ilkgünden :))) cinsiyeti öğrenmiş miydin bu arada?
siz hafta sonlarımı gidiyorsunuz ozaman daha kalabalık oluyor sanırım, biz eşimle öğretmen olduğumuz için hep hafta içi aldık randevularımızı.
Ama hastene çok iyi özellikle kadın doğum konusunda. zaten biliyorsun gitmişsin daha önce.. Sen o zaman al bakalım randevunu ve kararını ver ona göre. Bana da haber ver mutlaka. Bende bi buçuk hafta sonra, 18. Haftamda gideceğim dörtlü için. Haberleşiriz yine..

bugun çok mutsuzumsaol kasığımda hafıf bi ağrı var ve dünden beri bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedm:14: çikolata yedm uzandm ama hala bşy yok ..çok korkuyorum ya bebeğime bşy olduysa:14:

Güzel anneler biz geldik detaylimiza girdik Rabbime çok şükürler olsun hersey normal cikti sadece sende gördüğüm en anormal şey çok gazin var dedi :37: Sabah sinava girdim uyumadim vs sanirim gaza donustu bende.Bizim kiz yalniz yüzünü gostermedi plesengaya dayamis yüzünü yavrum eller agizda cok tatliydi.Rabbim sizlerede güzel haberler versin inşallah. Allah hepimize saglikla kucagimiza alnayi nasip etsin yavrularimizi :) ♥ ♡ ♥ Bundan daha büyük mutluluk yok gerçekten.

bugun çok mutsuzumsaol kasığımda hafıf bi ağrı var ve dünden beri bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedm:14: çikolata yedm uzandm ama hala bşy yok ..çok korkuyorum ya bebeğime bşy olduysa:14:
Daha ama erken degilmi hareketleri duzenli hissetmemiz bende gecen gun hissetmedim hemde 1,5 gün boyunca hic hissetmedim.Korkma canim senin hep duzenlimiydiki ? Ben daha yeni yeni hissediyorum halbuki.Ondada bir düzen yok.

Daha ama erken degilmi hareketleri duzenli hissetmemiz bende gecen gun hissetmedim hemde 1,5 gün boyunca hic hissetmedim.Korkma canim senin hep duzenlimiydiki ? Ben daha yeni yeni hissediyorum halbuki.Ondada bir düzen yok.

yok canım düzenli değildi ama gün içerisinde bi kez olsun hissediyodum. dünde bugunde hissetmeynce çok panik oldum:14:

Merhaba güzel mayıs anneleri nasılsınız?Biz iyiyiz çok şükür karnım bayağı büyüdü ben bile şaşırıyorum bu kadar büyümesine gaz filan değil eğilip doğrulurken zorlanıyorum artık.

merhaba cnm benimde sanki bi haftada inanılmaz büyüdü ve hızlı kilo almaya başladım inş. çok kilo almam ama günde 2-3 tane çikolatalı gofret yiyorum cnm çekiyo ne yapcam ben ya:(

merhaba cnm benimde sanki bi haftada inanılmaz büyüdü ve hızlı kilo almaya başladım inş. çok kilo almam ama günde 2-3 tane çikolatalı gofret yiyorum cnm çekiyo ne yapcam ben ya:(

Bizim okulda benden iki hafta geriden gelen bi arkadaş var bi görseniz hiç bişeyi yok henüz yaaa, ne karın ne basen ne kalça! Göbeğimin büyümesi mutlu ediyor beni ama diğer yerler şişmeyeydi eyiydi :))
İnsanın hiç bi yerimi büyümez kardeşim! Onu görünce kendimi dombilik hissediyorum inşallah bi an önce kilo almaya başlar oda :1::1:

Günde 3 tane çikolata yiyorum resmen tatlıya sarmış durumdayım kızlar şekerimin çıkmasından korkuyorum...

merhaba arkadaşlar dün kontrolüm vardı çok iyi geçti şükür suyum düzelmiş tansiyonumda iyiydi :nazar: oğluşumda maşallah her yönden poz verdi net şekilde pipiyide gördük:53: o arada tekmede atmazdı acayip bi duyguydu tekmelerken falan görmek bi ara kendime geldim ağzım kulaklarımdaydı:1: sadece eşi biraz aşağıdaymış düzelir dedi

Arkadaşlar bende inşallah oğlumu mayısa ayında kucağıma alacağım İZMİR DEE ama hala hastane konusunda karar veremedik, medikalpark a gittim 4 ay şimdi çınarlı kadın doğuma gideceğim hastane tavsiyesi alabilir miyimm :5:

Arkadaşlar bende inşallah oğlumu mayısa ayında kucağıma alacağım İZMİR DEE ama hala hastane konusunda karar veremedik, medikalpark a gittim 4 ay şimdi çınarlı kadın doğuma gideceğim hastane tavsiyesi alabilir miyimm :5:

Canım Central Hospital'da Ahmet Bey var aile boyu kendisine danışmışlığımız vardır, eğer İzmir de doğuracak olsaydım ona giderdim muhtemelen

Kızlar bu konu daha evvel konuşuldu mu bilmiyorum malesef kaçırdım ama bu ara bu konuyu çok önemsemeye başladım. Geçenlerde bir yakınımızı kanserden kaybettik hastalığı yenmesi adına hekimleri kök hücre alabilmek için çok mücadele verdi malesef başarılı olamadılar ve hastamızı kaybettik. Çok trajik bir konu ve bu kadar sert konuya girmek ne derece doğru bilemiyorum tabi ki öncelikle allah evlatlarımıızı hiçbir hastalıkla sınamasın ve bize bağışlasın ancak daha sonra neden ben bunu yapmadım diye pişmanlık duymak da var. İşte bu nedenle ben minnak yavrumun kordon kanını dondurtmayı düşünüyorum. sadece küçük yavru değil allah korusun bir sorun olduğunda en başta kardeşi ve 1 derece aile yakınlarına da dokuların uyması halinde faydası var ve kök hücre alma işlemi sadece doğum esnasında yapılabiliyor. Sizlerden bu konuda araştırma yapmış olan bilgi edinen arkadaşlarım var mı acaba konu hakkında paylaşımda bulunsak :)

ben biraz catlamak uzereyim anneler. sizlerde de ayni durum var mi merak ettim. varsa nasil bas ediyrsunuz bilmek istedim mumkunse...

beni. diger iki gebeligim.ne yazikki kotu sonuclandi ve kv beni sucladi. o nedenle terapi bile gordum. kaldiramadim cunku. neyse bu bebege gebe kaldim. tabi affetmeye calistim. ama cok fazla uzerime geliyr..delirmek uzereyim. ben riskli gebeyim..gezmem yasak. onun icin bebegime daha birseyler alamiyrm. ama almayi da cok istiyrm. dr arada cikip alabilecegimi soyledi. tabiki ilk goz agrim. herseyini kendim.secmek begenmek istiyrm. am gel gorki kv ye anlat. ya kadin hic laftan sozden anlamiyr. onu da alayim.bunu da alayim... vs... diyrm benim gormem lazim.ben begeneyim alirsin diyrm. yok . merde... hic dinlemiyr. alip geliyr. benim yerime bebegime nasil bakacagini; nerelere goturecegini vs anlatip duruyr. yani delirmek uzereyim. kisaca bunlar diyeyim... sizde de var mi bu sorunlar...

zormuş gerçektende durum.ama hiç üzülme bebeğinin herşeyini yapmak senin hakkın bu konuda ben hiç taviz vermedim oğlumda şimdiki bebeğimdede asla vermem.içinden geliyorsa alsın tabi ama senin duygularını eziyorsa açık açık söyle bence.çok kızıyorum böyle kv ben.

bugun çok mutsuzumsaol kasığımda hafıf bi ağrı var ve dünden beri bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedm:14: çikolata yedm uzandm ama hala bşy yok ..çok korkuyorum ya bebeğime bşy olduysa:14:[/Q

benimde sağ kasığımda sabahtan beri çok şiddetli batma şeklinde ağrılar oluyor adet sancısı gibi sanki.bende bebeği hissedemiyorum ama düzenli hissetmek için erken olduğunu düşünüyorum.ağrım o kadar arttıki bir ara sağ bacağım uyuştu resmen.şu saat oldu hala ağrım var eğer çok geçmezse bir doktora gitmeyi düşünüyorum.ilk çocuğumda değil ama çok evhamlıyım bende.oğlumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım ne ağrı nede başka bir şey.

Pess.. O da mı gelecek sizinle bunları almaya? :53: Bence burada biraz eşinin tepkileride önemli.Arada kalmasın tabi ki ama madem kırmamaksa olay biz bunu beğenmiştik zaten anne demesi yeterlidir.Kayınvalideyede bu durumunu birinin farkettirmesi lazım sanırım.
Allah kolaylık versin canım.

kusuruma bakmayin. cok uzattim konuyu.
bebegim herseyini almaya gelecekmis bizimle...
kac kere dedim esim de kac kere dedi ama bildigini okuyr.
esimle de girdik birbirimize sayesinde... boyle giderse kovmayi planliyrm artik kadini. haddini cok asti...

zormuş gerçektende durum.ama hiç üzülme bebeğinin herşeyini yapmak senin hakkın bu konuda ben hiç taviz vermedim oğlumda şimdiki bebeğimdede asla vermem.içinden geliyorsa alsın tabi ama senin duygularını eziyorsa açık açık söyle bence.çok kızıyorum böyle kv ben.

bugun çok mutsuzumsaol kasığımda hafıf bi ağrı var ve dünden beri bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedm:14: çikolata yedm uzandm ama hala bşy yok ..çok korkuyorum ya bebeğime bşy olduysa:14:[/Q

benimde sağ kasığımda sabahtan beri çok şiddetli batma şeklinde ağrılar oluyor adet sancısı gibi sanki.bende bebeği hissedemiyorum ama düzenli hissetmek için erken olduğunu düşünüyorum.ağrım o kadar arttıki bir ara sağ bacağım uyuştu resmen.şu saat oldu hala ağrım var eğer çok geçmezse bir doktora gitmeyi düşünüyorum.ilk çocuğumda değil ama çok evhamlıyım bende.oğlumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım ne ağrı nede başka bir şey.

benim de karnimin altinda oluyr o agrilar cnm. kasigimda da var..dr.um normal oldugunu soyledi. uzme kendini

canım bilmiyorum ama bence yaptırmalısın tetenoz aşısı seni dogumda kullanılacak malzemelerden mikrop kapmanı önlüyor benim hemşirem allah korusun yapmayanlar için ölüme kadar gidebildiğini söyledi istersen başka doktora da sor

bilmiom ki canım bi arkadaşım var bide ona sorayım bakayım

Yükselen neydi senin :1: ya en 4-5 çocuk yada bebeğe rastladık bizde, hatta özellikle soruyorduk burcu ne diye, her sorduğumuz ikizler çıktı vala:27::1: benim en korktuklarım balık ve koçtu ama Allatsn atlattık onları :1: şaka bi yana Allah sağlık versin tabiki herşeyden önce, kendi adıma çocuğu yapana kadar canımız çıktı bide burç derdine girdik o olsun şu olmasın diye :1::1:

Yükselenim yengeç iki kuzenimin cocuklarında ikizler burcu biri erkek biri kiz hic bir farkları yok inanılmaz yaramazlar kresten sürekli öğretmenleri sikayet ediyor hic durmak yok soz dinlemezler burcla alakalimi bilmiyorum

merhaba kızlar dünden beri okuyorum daha yeni yazmaya fırsatım oldu
burç konusu açılmış bebişim erken gelmezse ikizler burcu olacak umarım ikizler olur boğayla uğraşamam boğa arkadaşlar alınmasın ben kovayım:1:babamız da aslan evde cümbüş olur ikizler de gelince:37:

bebek hareketlerini hissediyorum 2 gündür sürekli bir kıpırtı var hele bugün hi durmadı kelebek varmış gibi hissediyorum karnımda yalnız birey dikkatimi çekti göbek deliğimin üzeri gibi ilginç yerlerde de hissediyorum aynı şeyi rahim orada değil ki ama neden böyle anlamadım:44:

kilo alan bayanlar çikolata severler dikkat edin lütfen bu zamana kadar hiç kilo almamış olan ben 1 haftada 1 kilo aldım bebeği hissedeceğim derken çikolata yedim bir sürü aman dikkat imdilerde bebekler daha küçükler abartılı kilolar almamamız lazım şimdiden sonra şeker falan çıkar Allah korusun:26:

bu arada dün görümcemler bize gelecekti iş çıkışı geldim hemen yemeğe giriştim altlı üstlü evi temizledim çiçek yaptım evi...zira sık gelmezler bana genelde biz gideriz özendim o yüzden neyse bir aksilik oldu gelmediler ben de en azından 2 kap yemek yaptım evi temizledim diye sevindim...ancak gelin görün ki sevgili kocam bugün benim peşimden evi eski haline çevirmiş yemek masasındaki meyve tabağının içinde tişörtü var kaldırmadım bilerek gelince burnuna sokacağım. beyfendi dr dikkat edin deyince yanıma yanaşmıyor kaç gündür ama sağolsun hiç acımıyor bana çok sinirliyim çooook....:47:

Back
X