merhaba kızlar dünden beri okuyorum daha yeni yazmaya fırsatım oldu
burç konusu açılmış bebişim erken gelmezse ikizler burcu olacak umarım ikizler olur boğayla uğraşamam boğa arkadaşlar alınmasın ben kovayım

babamız da aslan evde cümbüş olur ikizler de gelince
bebek hareketlerini hissediyorum 2 gündür sürekli bir kıpırtı var hele bugün hi durmadı kelebek varmış gibi hissediyorum karnımda yalnız birey dikkatimi çekti göbek deliğimin üzeri gibi ilginç yerlerde de hissediyorum aynı şeyi rahim orada değil ki ama neden böyle anlamadım:44:
kilo alan bayanlar çikolata severler dikkat edin lütfen bu zamana kadar hiç kilo almamış olan ben 1 haftada 1 kilo aldım bebeği hissedeceğim derken çikolata yedim bir sürü aman dikkat imdilerde bebekler daha küçükler abartılı kilolar almamamız lazım şimdiden sonra şeker falan çıkar Allah korusun:26:
bu arada dün görümcemler bize gelecekti iş çıkışı geldim hemen yemeğe giriştim altlı üstlü evi temizledim çiçek yaptım evi...zira sık gelmezler bana genelde biz gideriz özendim o yüzden neyse bir aksilik oldu gelmediler ben de en azından 2 kap yemek yaptım evi temizledim diye sevindim...ancak gelin görün ki sevgili kocam bugün benim peşimden evi eski haline çevirmiş yemek masasındaki meyve tabağının içinde tişörtü var kaldırmadım bilerek gelince burnuna sokacağım. beyfendi dr dikkat edin deyince yanıma yanaşmıyor kaç gündür ama sağolsun hiç acımıyor bana çok sinirliyim çooook....