• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ayyy ok güzel olmuş :16: ellerine sağlık

yavru ceylanlarım bugün benim için çok yorucuydu artık iyiden iyiye hissettirmeye başladı bebeğim kendini karnımın içi nasıl hareketli içimde örümcek var gibi kaşındırıyor içten içten karnımın her yerinde hissediyorum miniğimi midemde bile:1: birkaç gündür ilaçlarımı aksatıyorum daha dikkatli olmalıyım bugün hafta içi ve hafta sonu olmak üzere örnek beslenme planı hazırladım kendime artık rastgele yememeliyiz planlı olmayı seviyorum umarım uyabilirim yeme planıma ama kızlar tatlıya karşı tiksintim geçti canım sürekli istiyor önünü almam lazım ama az önce waffle diye yedim eşimi bir de istemeden önce tatlı şeyler istersem beni uyar demiştim:1::17: tatlıdan uzaklaşabilmek için canan karatayın ilkelerini uygulamayı planlıyorum daha önce işe yaramıştı

Çok guzel olmuş ellerine saglık canım..puantiyeli olan yastık ne ise yarıyor canım?

teşekkürler kızlar canım emzirme yastığı gibi ama biraz küçüğünü yaptım ben koltuk arana geçiriyorsun cok rahat oluyor sizde yapabilirsiniz evde ben hepsini elde diktim makinem yok :)
bebekte ince çoraptan yaptım cok eğlenceli napim evde canım sıkılıyor:)

Son düzenleme:
Bizde bugün öğrendik oğlumuzz geliyor:):) çin takvimi tuttu:):)
3 gündür tekmeliyor ve hissediyormmm acayipp mutluyum:) meyve yerken nasıl vuruyor anlatamam:):)

O dediğin gibi pek hoş değilmiş gerçekten bn hiç karşılaşmadım öyle bi durumla, insan zaten zar zor geçiriyor günleri ultrasona girmek için bide tam gidecekken işi çıktı lafını duymak biraz sinir bozucu gerçekten :)
İçerdeykende insan uzun uzadıya oturup konuşmak bilgi almak istiyor sonuçta her konuda gayet pahalı bi hastane karşılığınıda almak istiyor insan..
doğum tarihlerimizde yakınmış bakarsın aynı gün arka arkaya doğuruveririz, yanyana odalarda bebişlerimizi arkadaş yapıpeririz ilkgünden :))) cinsiyeti öğrenmiş miydin bu arada?
siz hafta sonlarımı gidiyorsunuz ozaman daha kalabalık oluyor sanırım, biz eşimle öğretmen olduğumuz için hep hafta içi aldık randevularımızı.
Ama hastene çok iyi özellikle kadın doğum konusunda. zaten biliyorsun gitmişsin daha önce.. Sen o zaman al bakalım randevunu ve kararını ver ona göre. Bana da haber ver mutlaka. Bende bi buçuk hafta sonra, 18. Haftamda gideceğim dörtlü için. Haberleşiriz yine..
Ahh ahh o günleri görsek, kucaklarımıza alsak keşke.Ne güzel olur. Çok zor bir hafta geçiriyorum şahsım adına.

Bugün ilk kez kanamam oldu, epeyi de sürdü, neyse ki bebek iyiyimiş, kalbi atıyormuş pıt pıt, erkek bu arada, progesteron iğnemi oldum. Gözler nemli yatıyorum. Bir sürü kısıtlama geldi hamileliğimle ilgili. Daha dün halam, senin hamileliğin çok rahat ohh kışın yapıyorsun dedi. Gel de nazara inanma şimdi.

İyi akşamlar güzel anneler cok güzel bir haftasonu gecırdık cumartesı oglusumuzu gorduk maaile :16: doktor ultrasonu acar acmaz bizimki aynen popsunu bize döndü -amaaan ne bakıyosunuz dercesine :1: biz tabi baya bir sen sakrak hastaneden cıktık saglımızda gayet iyidi sadece doktorum tuzu azalt dedı biraz gobişim fazla buyumus :))) onun dısında kuzumun keyfi yerindeydi çok şükür doktor cıkısı çilekden oda bakalım dedık ben babamı 19 yasında kaybettım meslegı kaptandı o yuzden hayalim oglum olursa denizci odası istiyodum annem saolsun hedıye alıyo torununa normal boy yatak alıp korkuluk koydurtucaz yatagın yanına umarım kullanıslıdır ama ben modele bayıldım.

$image.webp

slm arkadaşlar
hemotolog bir doktordan dinlemiştim kan sayımınız azssa ancak düzenli kullanılacak ilaçla bu giderilebilir yediklerinizle fındıkla fıstıkla yada bir bidon pekmezle kan sayımınızı normal ve yuksek seviyelere çıkaramasınız .sıvı deir ilaçlarınında faydasız en iyisinin kapsul şeklinde olanlar (ferrosanol )olduğunu,bunlarında mideyi rahatsız ettğini bu yuzden sabahları çok buyuk bir bardakla yani çok bol suyla alımsı gerektiğini söylemişti.
benimde midem çok hassastır bir haftadır bu şekilde içiyorum hiç ağrı yapmadı birde bu şekilde içmeyi deneseniz.kana çok ihtiyacımız var dogumda ciddi kan kaybına uğruyruz ilk doğumunmmdan önce çok kanlı canlı idim.doğumdan sonra o avuç içlerimin dudaklarımın nasıl bembeyaz olduğunu görunce şok olmuştum...:50:

Ahh ahh o günleri görsek, kucaklarımıza alsak keşke.Ne güzel olur. Çok zor bir hafta geçiriyorum şahsım adına.

Bugün ilk kez kanamam oldu, epeyi de sürdü, neyse ki bebek iyiyimiş, kalbi atıyormuş pıt pıt, erkek bu arada, progesteron iğnemi oldum. Gözler nemli yatıyorum. Bir sürü kısıtlama geldi hamileliğimle ilgili. Daha dün halam, senin hamileliğin çok rahat ohh kışın yapıyorsun dedi. Gel de nazara inanma şimdi.

Neden olmuş kanama acaba söyledimi doktor canım? Son aya kadar kanaması olup sapasağlam çocuk doğuranları okuyoruz. Gönlünü ferah tut lütfen kednini sıktıkça biliyorsun ki başka şeylerde karışmaya başlıyor. Sen ne kadar rahat olabilirsen o kadar düzelir herşey. Burda da kanaması olan bi çok kişi vardı çoğu rahat şuan geçti kanamaları. Allah korusun bebişlerimizi inşallahh, senin tosun paşada sağsalim gelecek kucağına Allahın izniyle üzme kendini emi :) bak görürsün benim hastaneye devam edersen biz yanyana odalarda bebişleri emzirmeye çalışıyor olacağız demedi deme, o gün gelince hatırlatırım sana :9:

Neden olmuş kanama acaba söyledimi doktor canım? Son aya kadar kanaması olup sapasağlam çocuk doğuranları okuyoruz. Gönlünü ferah tut lütfen kednini sıktıkça biliyorsun ki başka şeylerde karışmaya başlıyor. Sen ne kadar rahat olabilirsen o kadar düzelir herşey. Burda da kanaması olan bi çok kişi vardı çoğu rahat şuan geçti kanamaları. Allah korusun bebişlerimizi inşallahh, senin tosun paşada sağsalim gelecek kucağına Allahın izniyle üzme kendini emi :) bak görürsün benim hastaneye devam edersen biz yanyana odalarda bebişleri emzirmeye çalışıyor olacağız demedi deme, o gün gelince hatırlatırım sana :9:

polip kanaması olmuş, dediğin kesinlikle doğru bir anda işin rengi değişiyor,dipsiz bir kuyu gibi ruhen zorlanınca fiziken de sorunlar çıkıyor. çok iyi geldi bu mesajın içime su serpildi :54:

Günaydın KIZLAR bende 10 dk sonra nöbetten çıkacağım. Şaka maka 5. Aydayız benim için nöbet tutmak artık çok zıtlaşmaya başladı çok yoruluyorum. Dizlerim çok ağrıdı dün Babannem gibi oldum her yerim ağrıyor. Ama 3,5 4 litreye yakın su içmişim dün bukadar içmemiştim hiç.ben daha büyük eşyaları almadım hiç. Geçen bebek arabası alalım taksitle dedim eşim biraz bekle dedi beklemedeyim. Pazartesi sendromu yaşayacak olanlara geçmiş olsun :) benim nöbet listem fena hafta boyu sendrom yaşayacağım sanırım kocişimide göremeyeceğim hiç bu hafta. Herkese iyi günler. :)

Günaydinnnnnn güzel anneler .Ben hala iyilesemedim :( Bogazlarim cok fena her türlü oneriye acigim.Hamileyken gastalanmak gercekten cok zormus :(

Geçmiş olsun canım valla öneriler genelde hep aynı bol sıvı c vitamini ballı Limonlu su yumuşatabilir boğazını ve ıhlamur ben bunları yapmıştım

gyno ferro sanol ben daha yeni kullanmaa başladım canım kötü oldum ama

Bana da bunu yeni verdi canım. Önceki maltoferdi bitti değiştirip bunu verdi. Ama ben hiç mide bulantısı yaşamadım. Ben şöyle yapıyorum gece mutlaka tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum aç karna içip tekrar yatıyorum hiç bişey hissetmiyorumda o uykuyla:)

İyi akşamlar güzel anneler cok güzel bir haftasonu gecırdık cumartesı oglusumuzu gorduk maaile :16: doktor ultrasonu acar acmaz bizimki aynen popsunu bize döndü -amaaan ne bakıyosunuz dercesine :1: biz tabi baya bir sen sakrak hastaneden cıktık saglımızda gayet iyidi sadece doktorum tuzu azalt dedı biraz gobişim fazla buyumus :))) onun dısında kuzumun keyfi yerindeydi çok şükür doktor cıkısı çilekden oda bakalım dedık ben babamı 19 yasında kaybettım meslegı kaptandı o yuzden hayalim oglum olursa denizci odası istiyodum annem saolsun hedıye alıyo torununa normal boy yatak alıp korkuluk koydurtucaz yatagın yanına umarım kullanıslıdır ama ben modele bayıldım.

Eki Görüntüle 897163
Merhaba, Allah rahmet eylesin babanız için. Çok çook cici bir takım, güle güle kullanmak nasip olsun inşallah. Sadece buyuk boy yatak yerıne bir de buyuyebilen yataklara bakın istersin diyebilirim. Büyüyen takımlarda komidinler yatağın baş ve ayak ucunda olup ilk zamanlar alt değiştirme ünitesi olarak kullanılabiliyor. Sonra yatak yükseltiliyor ve karyola tamamen bebek beşiği gibi oluyor. Çocugunuz artık iyice büyüdüğünde sadece yandaki parmaklıkları çıkarıp yatak haline dönüştürüyorsunuz. Daha da büyüdüğünde normal tek kişilik yatak alıp komidinleri ayırıp bildiğiniz tek kişilik yatak odası olarak kullanabiliyorsunuz. Mesela benim oğlum suan parmaklıksız haliyle yatıyor. Haftasonu arabalı yatak aldık ona, kardeşi de onun odasını kullansın diye. Parmaklıkları tekrar takıp, yatağı yükseltip tekrar 6.aydan sonra bebek odası olarak kullanacağız kısmetse... Allah aklımızdakileri görmeyi nasip etsin inşallah:)

Çok geçmiş olsun hiç sorun yokken neden olmuş kanama doktor birşey söyledi mi? İnşallah kısa bir dinlenmeden sonra eski halinize dönersiniz.

Back
X