- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
- 373
Canım ben deneyimli değilim ama kendi alacaklarım ve aldıklarım konusunda yardımcı olabilirim.2. bebegını bekleyen deneyimli anneler,
bebek bakım urunlerınden( bebe şampuanı, yağı,kremı ,pişik kremi, emzık bıberon) hangı marka ıyı..sebamed çok kurutuyor dedı bebegı olan arkadaslar. hangısınden alayım.
emzık ve bıberonda avent mı chıcho mu..
süt pompası manuel mı elektrıklı mı olsun hangısı daha kullanışlı...ben bır yıl yatmış olacagım gelecek yıl eylülde calışmaya full tıme baslıcam süt pompası çok önemlı olacak benım ıçın
bebek arabalarında satış elemanları puset alın dıyor anneler bır yıldan sonra baston alıyor arabalar boşa gıdıyor dıyor....bebek arabasında hangısı daha kullanışlı......peg perego çok pahalı graco evo yada graco fussıo kullanan oldu mu..chıconun duo todayı begendım ama ana kucagı ıcıne kondugu için tek dezavantajı bu.. şaseye konananlar daha guzel
daha önce dogum yapan anneler ıkı tane hastane cıkışı yeter mı?
bebek bezınde neyle baslayalım..pahalıya alıştırma dıyolar bebek neyle baslarsa onla devam edıyomuş doğrumu
benımkı sezaryan olacak hep gecelık mı alayım pijamada gıyebılıyor muyuz....bızdede alttan kanama olcakmı normal doğum yapanlar gıbı
anne gogus bakım yumusatıcı kremden ne önerırsınız
çok soru sordum kusura bakmayın... bebegıme korkudan bırsey alamadım ama artık aıleler kızım hadı karar ver basla dıyor...annem kayınvalıdem zevklerıne göre bır dunya kıyafet battanıye alt acma tumum zıbın hastane cıkışı aldılar ben de begendım...ama dıger bakım şeylerınden anlamadıkları ıcın benım kararıma bıraktılar..yardımcı olursanız sevınırım
Emzik ve biberon olarak ben avent yenidoğan seti alacağım kolik azaltıyormuş. ( cam biberonlar sürekli patlıyormuş almayın dediler)
Bakım malzemeleri chiocco bakım setini aldım.
Göğüs pompası doğumdan sonra elektrikli alacağım gerektiğinde. Manuel' çok acıtıyormuş.
Göğüs bakım kremi lansinoh alacağım. Bebek bezi olarak teyzemin kızı molfix önerdi. Bütün bezleri denedim en iyisi molfix dedi. Primada denedim ama yanlarından taşıyor dedi. Bende molfix alacağım. Islak mendilde unibaby yenidoğan ıslak pamuk alacağım. Hatta 3 paket aldım bile :)
Son düzenleme: