Ben hiç kendini dinleyen biri olmamama rağmen aynı etkiyi yarattı doktorumun söyledikleri :) Şimdi yine 1 ay sonra diyelim birdaha ki randevumuz ama bebek hareketleri vs seni tedirgin eden birşey olursa gel mutlaka dedi,sonrada düşürecez aralıkları dedi..Şimdi bende ister istemez dinliyorum
Eyvah eyvah :) 2.yi düşünürken aklımda olacak bunlar :) Ne yapsın annesi o da keşiftee :) Allah kolaylığınıda sabrınıda verecektir

Sağlık olsun yeter ki..
Deneyimli annelere soruların devamı :)))
Tam da sormak istediklerimdi

Burun aspiratörü için Dalokaysmom Otribebe demişti,bu setler oluyor normalde tarağı,tırnak makası vs onların içinde aspiratör oluyor ama ayrı ayrı mı almamız daha iyi merak ediyorum?
İlk kullanacağımız bezlerde deneyimli annelerden yardım istiyorum..Prima Premium Care şuanda aklımda olan..
Bebek eşyaları için Dalan Roxy aldık deterjan denedimde eşimin gömleklerinde hatta :) Önerilecek başka birşey var mıdır?
Emzik biberon şart mıdır? DrBrown ve Nuk çok öneriliyor?
Islak mendil unibaby (sadecesulu ve kokusuz) şimdilik en iyisi bu gb ama açıkcası ıslak pamukla silsem daha mi iyi olur?
Buhar makinesi ve sterilizatör şimdiden almamız gerekenlerden midir?
Normal doğumda olsa sezeryanda gecelik ve sabahlık kullanımı daha kolay diye okuyorum hep,hem bizim için hemde kontroller için..
Bazen yerli yersiz abarttığımı bazende doğru yaptığımı düşünüyorum..Şimdi bakım ürünleri kaldı onlarda daha dikkatli olmak gerektiği için karar veremiyorum..