ikinizinde ve cok iyi bir anne olucagina eminim alisveriste esyalari doldurup almamaniz daha guzel bazilarimiz bende dahil bazen alisverisin dozunu kacirip evi dolduruyoruz ama malesef bebek 2 kez giymeden kuculen esyalari oluyor en iyisi ilk 1 ay icin almak sonrasini bebekle beraber cikip almak en guzeli hem irimi zayifmi bir bebek olucak bilemeyiz....ben söyle birseyi anlatim öncelikle.
eltim henuz 18 yasindaydi evlendiginde ve evlendigi gibi hamile kaldi cok iyi saf biriydi ama cokta tecrubesizdi her yönden konusma temizlik yemek bulasik yaptigi iside batiriyor bir misafir gelince eli ayagina dolaniyordu hamile olmasina hepimiz uzuluyorduk nasil bakicak diye ama masallah kizi oldugunda yasitlarindan bile tombik ve saglikliydi ogluda oldu simdi hem 2 cocuk bakiyor biri öteki 5 yasinda arti okuyor cocukta bakiyor kariyerde yapiyor

annelik bambaska birsey bana anlatiyor uykucuydum cok severdim uykuyu 2 den önce kalkmazdim diyor ama bebegim olunca en ufak seste kipirdayisinda bile sicrayarak uyaniyordum diyor insanin elinde olmayan duygular bunlar istemeseniz bile caninizi korumak icin herseyi yapicaksiniz ve cook iyi bir anne olucaksiniz simdilik bol bol uyuyun cok özluyceksiniz bugunleri o minik tekmelerini

cok tecrubeli konustum cocugumda yok ayiptir söylemesi

ama eltilerim var ve en kucukleri benim herkesten edindigim bilgi bunlar masallah konu bebek konusuysa aklima girer dahada cikmaz zaten