Merhaba tecrubeli anneler ve tecrubesiz anne adaylari olan yol arkadaslarim

bebegime karisik esyalar aldim yeterlimi yetersizmi aldim bilemiyorum aldiklarim hepsi turkiyede ve sanirim elime gecmeden anliyamiycam ne kadar oldugunu.....bu yazicaklarimda eksigim varmi acaba? veya fazlammi var ?
Ilk 3 ay icin :
3 tane yeni dogan zibin seti
0-3 ay zibin seti 3 adet
0-3 ay 5 adet tulum
0-3 ay 10 adet patikli patiksiz pijama
yeni dogan 3 adet kisakollu citcitli body
0-3 ay 5 adet kisa 5 adet uzun kollu citcitli body
0-3 ve 0-6 ay olmak uzere 5 adet alttli usttlu pijama takimi (evin icinde giyilir turden)
3-6 ay icin 2 adet tulum
3-6 ay icin 6 adet uzun citcitli body
0-6 ay icin 2 adet hirka
6-9 ay icin 3 kisa 6 adet uzun body
6-9 ay icin 8 adet patikli patiksiz pijama
6 ay icin 7 adet tulum
6-12 ay icin 4 adet pijama takimi disarda giyilir turden
2 adet pamuklu ucgen havlu 1 adet bornoz seti
1 tane havluda arkadas hediye getirdi 100/80 pamukmus onuda heralde vucudu kendini toparlayinca kullanabiliriz :44:
20 adet Agiz silme mendili
3 adet mermersahi havlu ici tulbent
1 adet pecaz 1 adet kadife 4 adet penye 1 adet triko ve 2 pelus battaniye aldim
1 kundak ama kalin bunun gibi
Eki Görüntüle 966620
Sanirim kumas olan kundaktan 1 tane almamda fayda var nede olsa mayis bebegi ve yaza denk geliyor
Kendim icin emzirme önlugu aldim sadece :26:
bu arada dogru duzgun gebeligim bile yok cunki yasadigim ulkede gebeler icin kitlik var resmen :2:
bende magazada siskolar icin olan kiyafetleri aliyorum cogu zaman

oyuzden aldiklarim 1 ay dolmadan ya sirt tarafi ya göbek tarafi yada toto tarafi kuculuyor
Kendim icin almayi dusunduklerim :
alicaklarimda avent gögus kalkani
madela gögus pompasi ( esim lazim oldugunu dusunmuyor gereksiz diyor cok kullanmista biliyor gibi

) bende kararsizim azcik ?
gögus kremi lansinoh ve pedleri
emzirme atleti 4 adet alicam yeterlimi rengi önemlimi krem siyah beyaz vs almayi dusunuyorum
sutyen olarak suan 85 te oluyor bana 90 da acaba buyurlermi bebek dogunca kac numara alicagimi bilmiyorum simdilik aldigim sutyenler 2 adet 85 beden 1 adet 90 beden kullaniyorum simdi...
digerlerini kac beden alayim kactane alayim ?
Bebege kac adet corap gerekir önune takmak icin alinan önlukler penyemi olmali naylonmu ? yada hicmi olmasin önluk