Canım süperler ellerine sağlık bayıldım valla, el emeğine yatkınlığı olan herkese gıpta ediyorum, bir de mimar olacağım.Eki Görüntüle 974878 Eki Görüntüle 974879
Kızlar bunlar benım akşamları yaptıgım etamın işlmelerim sonunda ne olacak bılemedım . Bebek beşiğimizin uzerıne bırer kırlent mı olur yoksa duvara pano mu bakıcaz :)
Geçmiş olsun dolgu düşmesi çok kötü zaten, ben de bir muayene olmak istiyorum her hafta 20lik dişimden dolayı kulağım bile fena halde.Kızlar,
selamlar herkese.
dişlerim çok ağrıyor.dolgum düşmüştü geçen hafta.
her iki tarafda sorunlu,damaklarım bile ağrımaya başladı.
ne yapmamı tavsiye edersiniz.
önce dişçiye muayne olmayı düşünyorum.kendi doktoruma danışarak.
iader edemiycem ben 3 ay daha![]()
Canım bende astım yok ama ben de çok nefessiz kalıyorum özellikle yemek yerken ve işteyken eve gidip uzanınca rahatlıyorum fakat işteyken telefonla bile konuşamıyorumSon aylarda solunum sıkıntım dayanılmaz hale gelince normal yapamayacağımı anlamıştım. Konuşamazken, ıkınıp bebeği itmek mumkun olamazdı. Benim oğlum da gögüs kafesimi tekmelerdi, ciğerlerimin leblebi gibi kaldığını hissederdim. Doktor seni normal narkoza bile alamam kaldıramayabilirsin, çok riskli demişti. Kızımda sadece bir kere astım atağı geçirdim, çok şükür bariz şekilde daha iyiyim. Zaten astımlı insanlar hamilelikte ya çok kötüleşir ya da tam tersi iyileşirlermiş. Sen de iyileşenlerden olursun inşallah cnm.
Valla şekerden hiç anlamıyorum lakin, biraz daha dikkatli yemeye çalış lütfen canım...gün içindeki şeker takiplerimden şu sonuç çıkıyor benim sabah şekerim çok yüsek.öğlen ve akşam değerlerim şimdilik fena gitmiyor ama açlık 120 ile başlıyor şimdi 1.saate baktım 230 çıktı .ikinci saat 160 lara filan düşüyor.bütün gece aç olmama rağmen sabah bu kadar yüksek olması ilginç değilmi
Helal olsun kaseker, git ve bir an önce gel inşallah sağ salim :)En sonunda gidiyorum ailemin yanına hayırlısı ile :) Eşim burda yalnız ne yapacak aklım hep onda kalacak ama gitmek zorundayım artıkBir kaç gün giremeyebilirim hakkınızı helal edin..
Canım ben de yatağını odamıza koyacağımız beşiğimizi ve uyku setini aldık. Dün babası İstanbul'a gitti, bir koli eşya göndertiyorum dedi bakalım neler almışya ben ne rahat kadınım. ne hastane cantası aldım ne bebek çantası aldım. ne gecelık ne pijama..kararsızlıktan ne mobılya secebılıyorum ne de bakım ürünü:) habıre bebek şekerı süslerıne bakıyorum:) sankı en önemlısı oymuş gıbı:)çok tembellestım çokkkk.oğlumun bır park yatagı bır bebek arabası bırde kıyafetlerı hazır onları da ben almadım:)hedıye geldı...yumurta kapıya gelınce yaparım:)))![]()
Canım ben en fazla duş için ayaktayım, onda bile sağ ayağımın üstüne hiç bir şekilde basamıyorum. özellikle sağ kasığıma acayip bir baskı oluyor pijama giymek için tek sağ ayağımın üstünde bile duramıyorum malesef...ben iş icabı çok fazla yürüyorum sabah bir çıktım yeni geldim ofise 3-4 saat ayakta ve çoğunuda yürüyerek geçiriyorum.karnımda gerilmeler ve acı hissi oluyor ama oturunca geçiyor acaba bu kadar yürümem zararlımıdır.şimdiöğleden sonrada çok yoğun programım yine.kafama takıldı bu durum.