Canım öncelerden takip ediyorsan beni hatırlıyorsundur, benim bebeğim tüp bebek 17. haftada kalpte anomali gördüğü için 4lü test istedi doktorumuz ve 4lü testimiz baya bir kötü çıktı. Amniyo yaptırmayı ben ve eşim istemedik çünkü bebeği kaybedebilirdik bebeğin eşi çok aşağıdaydı. Ardından Amerikaya kan gödermeye karar verdik, Allah'a çok şükür test sonucumuz normal değerlerde çıktı. Doktorumuz herkesin ne kadar riski varsa sizin de o kadar riskiniz var dedi, o sonucu duyduktan 2 hafta sonra plasenta yaşlanması olduğunu öğrendik ve bebeğimi vücudumun yeteri kadar besleyemeceğini ve vücudumun bebeğimi erken atacağını öğrendim. O günden beri kendime daha çok dikkat ediyorum ve bebeğimin gelişimi için yiyebileceğim kadar faydalı yiyecekler yemeye özen gösteriyorum ve eşya olarak yine aynı şekilde eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum. Lütfen umudunuzu ve hevesinizi kaybetmeyin, belki bir daha çocuk sahibi bile olamayacağız bu bebek bizim ilk ve son çocuğumuz olacak hayata küserek neden onu mutsuz bir bebek yapayım ki, yazık değil mi ona annesi, şimdi herşeyi sensin onun yediği yemeği sensin, aldığı nefesi sensin, duyduğu sesler sensin, yaşadığı duygular sensin lütfen bebeğinizi her türlü kötü duygudan koruyun çünkü onun sizden başka hiç kimsesi yok. Hadi annesi toparlan ve kendine gel bebeğin daha sana ne gülücükler saçacak bugünlere gülüp geçeceksiniz şimdi kendinize ve ona eziyet etmeyin lütfen...