- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
ay maşallah maşallah kocaman olmuş ne güzel sağlıkla büyüsün inş![]()
teşekkürler canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay maşallah maşallah kocaman olmuş ne güzel sağlıkla büyüsün inş![]()
Kızlar az önce güvenlık kargocuyu getirdi.Allah allah netten sipariş vermedim ki dedim. bir baktım eşim kırmızı gül yollamış. Kartta da sakın koklama aşkım oğlanın yuzu güllü olmasın yazıyor:) bir de kutu ıcınde aventınelektrıklı sut sagma makınesı çıktı bır de cd hazırlamış:) annem yanımızda oldugu ıcın böyle yaptım utanırım yoksa yazmış. izledım ağla ağla ıcım cıktı. krononolojık sıralamayla resımlerımız sevgılı oldugumuz gunler nısanlı evlı gunler...tedavı sürecındekı resımler gebelık kan testı sonucu oğlanın ultrason göruntulerı..hastanede yattıgım günler...offfff içim şişti ağlamaktan..ben bugun sevgılıler gunu oldugunu unuttum.. canım kocam ıyı kı mücadele edıp senle evlenmişim herseyımız zor oldu bebegımız bıle...
selam arkadaslar hergunumuz cok sevgili olsun.......acaba disime sewgile yaklassam gecermi delirtcek beni artiikkk canli canli cektircem en sonunda......bu aksam annemler gelio oturma odamiz degisscek bosalcak muhtemelen gec giderler die bende dun aksam minik bi pasta aldim bide cuzdani eskimisti cuzdan aldim aksam mumlari yakip kutladim...muhtemelen o bu aksam bisi yapamaz zaten ew kalabalik bi de maddi durum cok fazla bisi beklememi engellio....ama dun gece icin bir tesskkur etmesi opmesi yeter yada bir gul koparsa bi yerden o bile gonlumu oksar......ii ki warsiniz hic cikar gozetmeden sizleri okumak paylasmak okadar ii gelio ki anlatamam......dr aradi ameliyattamis sekreter ne wardi dedi bende disim gecmio dedim gunde 4 kez parol icebilirsin dedi....bende hi hi dedim sanki dr ya ..ben 7 aydir 1 hafta gecmeyen migre agrima rahmen icmedim sizce ne yapmayilim...birde sekretere dedim ki sizin erken dogumlarda yada sarilik geciren vb durumlarda kuweziniz vb seyiniz war mi dedim...eger bebek normal saglikli dogup sonra sarilik oldusa cocuk dr u yataga alio dedi erken dogumlarda da baska hastaneye sewk edio dedi ve ben direk beynimden vruldum kizlar siz benim yerimde olsaniz napardiniz degistirirmidiniz hemen....ben suan sadece degistirmeyi dusunuom hastaneyi baska hastanee gidip dr lara yalwarmak istiom kabul etmezlerse bi akil werin ne yapmaliyimmmmmm
arkadaşlar bebek taşıma çantası konusunda ne düşünüyorsunuz? biz aldık ama gerekli olmadığını düşünüyorum, kayınvalidem mutlaka olsun dedi, hastaneden çıkarken aşıya fln giderken lazım olur diyor
26 bitti bugün en son 24+6 da 786 gr 32.cm idi 900 civarı olmuştur MinnoşumArkadaşlar ben cep telefondan giriyorum kaçıncı haftada olduğunuzu göremiyorum benim haftamda olanların bebişleri ne durumda boy kilo vb ...
Aynen ya bizimki de bildiğin kayık getirecek eve bırakmam bir de bizim kızımız olacak yanicanım benım kocam cins bana kalsa hemen secerım. yok suntalam olmayacak mdf lake ya da masif agac olcak. yok ılla denızcı modelı olcak. besıgın ucu gemı gıbı sıvrı olcak...dumenı olcak çapası olcak. gıttı korsan gemısı modellı takım begendi. normal denızcı modellerı begenmıyor beyefendı..çocugun odası bebek odası degıl denızcı barınagı gıbı olcak..odaya halat ağ gıbı balıkçı malzemelerı koycakmış allah akıl versın.. benım evde yatmam onun ısıne geldı gıtmış feneryumdan hastane cıkışı battanıye bornoz zıbın nevresım takımı almış..banada hamıle fenerlı tshırt aldı.. bunların hepsı vardı. ne gerek var dedım..hevesını kırmayayım zaten kavga edecek halımde yok bebegımı strese sokamam ne yaparsa yapsın:)zaten o yuzden sen hep hamıle olsana bana hıc karısmıyorsun melek gıbı oldun dıyor:)))
Günaydın hanimlar :) 30 .haftalari gördük inanasim gelmiyor.Allahima şükürler olsun :)
Oferta cok hoş ya keşke dokyorun hemen bir foto cekseydi elleriniBu arada unsilindende korkma şeker daha kötü gercekten az kaldi sıkıcaz disimizi
Bu arada kizlar size bir sorum var siz her gün 3 öğün yemek yiyormusunuz benim ezelden beri bir alışkanlığım var Günde 2 öğün yiyorum simdi ekstradan aralarda kuruyemis, meyve, sut galanda iciyorum ama kahvaltimi yapiyorum daha sonra ikindi yiyorum bu bana yetiyor. Tabi aralarda saydiklarimida yiyorum siz ne alemdesiniz ?
arkadaşlar bebek taşıma çantası konusunda ne düşünüyorsunuz? biz aldık ama gerekli olmadığını düşünüyorum, kayınvalidem mutlaka olsun dedi, hastaneden çıkarken aşıya fln giderken lazım olur diyor
kimse yok mu yaa çok sıkıldım ama bennnnnnnnnnnn
Ben varım canım :)
canım kendini riske atma bence değiştir ama neden doktorlara yalvaracaksınki bazı doktorlar alem valla niye daha önce gelmedin neden doktorunu değiştiriyorsun gibi abuk sorularla karşılaşabiliyorsun sana ne yahu diyesin geliyor umarım bunları yaşamazsın daha geç kalmış sayılmazsın tedbirli olmakta fayda varselam arkadaslar hergunumuz cok sevgili olsun.......acaba disime sewgile yaklassam gecermi delirtcek beni artiikkk canli canli cektircem en sonunda......bu aksam annemler gelio oturma odamiz degisscek bosalcak muhtemelen gec giderler die bende dun aksam minik bi pasta aldim bide cuzdani eskimisti cuzdan aldim aksam mumlari yakip kutladim...muhtemelen o bu aksam bisi yapamaz zaten ew kalabalik bi de maddi durum cok fazla bisi beklememi engellio....ama dun gece icin bir tesskkur etmesi opmesi yeter yada bir gul koparsa bi yerden o bile gonlumu oksar......ii ki warsiniz hic cikar gozetmeden sizleri okumak paylasmak okadar ii gelio ki anlatamam......dr aradi ameliyattamis sekreter ne wardi dedi bende disim gecmio dedim gunde 4 kez parol icebilirsin dedi....bende hi hi dedim sanki dr ya ..ben 7 aydir 1 hafta gecmeyen migre agrima rahmen icmedim sizce ne yapmayilim...birde sekretere dedim ki sizin erken dogumlarda yada sarilik geciren vb durumlarda kuweziniz vb seyiniz war mi dedim...eger bebek normal saglikli dogup sonra sarilik oldusa cocuk dr u yataga alio dedi erken dogumlarda da baska hastaneye sewk edio dedi ve ben direk beynimden vruldum kizlar siz benim yerimde olsaniz napardiniz degistirirmidiniz hemen....ben suan sadece degistirmeyi dusunuom hastaneyi baska hastanee gidip dr lara yalwarmak istiom kabul etmezlerse bi akil werin ne yapmaliyimmmmmm
sağol canım yaa nerdeyse çıkıyordum. nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
kızlarrr günaydınn.iyi hafta sonlar
benim gibi gece terleyen varmı aranızda? özellikle göğüs altı.bi uyanıyorum kan ter içinde kalmışım.nedenki acaba?:44:
Kızlar az önce güvenlık kargocuyu getirdi.Allah allah netten sipariş vermedim ki dedim. bir baktım eşim kırmızı gül yollamış. Kartta da sakın koklama aşkım oğlanın yuzu güllü olmasın yazıyor:) bir de kutu ıcınde aventınelektrıklı sut sagma makınesı çıktı bır de cd hazırlamış:) annem yanımızda oldugu ıcın böyle yaptım utanırım yoksa yazmış. izledım ağla ağla ıcım cıktı. krononolojık sıralamayla resımlerımız sevgılı oldugumuz gunler nısanlı evlı gunler...tedavı sürecındekı resımler gebelık kan testı sonucu oğlanın ultrason göruntulerı..hastanede yattıgım günler...offfff içim şişti ağlamaktan..ben bugun sevgılıler gunu oldugunu unuttum.. canım kocam ıyı kı mücadele edıp senle evlenmişim herseyımız zor oldu bebegımız bıle...
Ben de öyleyim canım resmen yatakla boğuşuyorum ordan oraya atıyorum kendimi hatta geçen sabah bi kalktım yatakta hareket etmekten saçımın bir tarafı keçeleşmiş çok güldüm sanırım doğurana kadar bunu yaşayacağız allahtan mayıs annesiyiz, allah ağustos eylül annelerine sabır versin