Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım ,
Bugun ıse surune surune geldım dıyebılırım bır sekılde geldım ama aklmı evdekı yatakta kaldı . Bugun ne olur bana musaaade etsınler hadı sıcak yatagımdan cıktım geldım barı kımse bır sey ıstemesın sesde cıkarmasın surda masamın uzerınde kestırım bırazcık ne olur cok uykum var calısmak ıstemıyorummmm ...
Azıcık anlayıs ben hamıle bır bayanım .............
sütt iznii 6 dimii
canım beniimmmm inşallah istemez kimse bişey senden. bende boşboş oturuyorum vallahi büroda evede gidemiyorum.. öğle yemeğini bekliyorum 4 gözle
![]()
yaa ben neden sürekli açımhiç doymuyorum yemekten yarım saat geçsin hemen midem guruldamaya başlıyor. inatla yemiyorum bişey aç aç bi sonraki öğünü bekliyorum.. yarın randevu aldım devlet hastanesi endokrin bölümüne diyet vercek dr şeker için
ayaklarım geri geri gidiyo
![]()
Melekım saol bıtanemmm :) Ama senın ıcın bu daha başlangıç oyleyse endokrındenın verecegı dıyetten sonra konusalım senınle aslında sureklı yıyecek bır seyler yazıyorlar ama bende o beslenme duzenı ıle ı hıc doydugumu hıssetmıyorum ve tatmın olmuyorum .
Oglen yemegı olsa ne olacak kı sırkette sacma sapan yemekler cıkıyor zaten pılav makarna da yasak o nedenle yemege ac gıdıp ac gelıyorum akşam evı ıple cıkıyorum![]()
benimde gözüm hep takvimde.boş kagıt bulsam ona bile hesap yapıyorum
senin safak biraz daha uzun gibii ben 37.hiç dayanamıycam sanirim.......sayma sekline bayıldım
bende hergün 40 km gidiş 40 km dönüş yapıyorum..organize sanayi bölgesinde calışıyorum.servis koltuklarii biyerlerime batıyo artık.....benimde oglum aklıma gelşiyo daha fazla vakit gecirem diye amaa bence yavrularımızda calışmaktan sıkıldı![]()
Estağfurullah canim sen de haklısın dr un biraz gıcık. Bizi en iyi biz anlıyoruz valla 23 dozda sonra etki eder diye düşünüyorum antibiotik inşallah hemen iltihap kurur da tedavi edilir dişinyok parlamak degil o antibiotigi icmeme rahmen 3 saat oldu disim agrisi gecmio onun gerginligide war ustumde ama yanlis yazdisam sen de kusuruma bakma yuz yuze kinusmaya benzemio burda yazmak.....dr ma olan guwenim cok sarsildi ya bu hafta bi de ondan bu kadar soguk baktim heralde.....ama dedigin dogru hamilelik ve ilac soz konusu olunca oyle cok sey okuorum ki sagda solda tepki wermemek elde degil... ama artik migrenim tutarsa minoset gunde 3 defa yada parol icerim heralde![]()
Canim ben de 27. Haftadayim 2.5 kilo aldım daha bana herkes en az 20 alırsın diyordu özellikle gorumcem kendisi ole almış:) şimdi niye kilo alimiyosun ki diyor :) ben zaten evlendikten 15 ay sonra 12 kilo almış vaziyette hamile kalmıştım fazlasıyla artidaydım şimdi çok kilo almamak bir lütuf benim için umarım bende toplam 10 kilo ile tamamlarımgünaydın....
2014 güzel mayıs anneleri...
eşimi işe kızımı okula gönderdim evdeyim ama hiç bir iş yapasım yok neden böyleyim hiç halim yok yapsam kaç saat kıvranıyorum bel ve kramplardan halsizlik isteksizlik diz boyu bu arada ben hiç kilo almıyorum 4-5 arasında değişiyor neden ki 30 haftaya girdim normalde hamile olmasam bile fazla çıkarım şimdi az çıkıyorum inşallah bebişime gidiyodur her yediğim kaldı 2 ay 10 kiloyla bitirsem süper olur sağlıkla doğsunlarda
Burnum kapalı kulaklarım kapalı gözlerimden yaşlar geliyor4 gündür çok kötü nezleyimm:2: Bana önerebileceginiz birşey varmı ?
bir an önce kurtulmak istiyorumm:2:
kızlar bacımda olabildiğince sabit kalıyo kilosunda. sanırım 3-4 kg kadar aldı.karnını bilmeyen vucut olarak kg almışsın demez .üstelik yemeğinide kısmadan yer
hamileliğinin başından bu yana karnına hiç bir şey sürmedi ki(bizde ırsidir çat çat çatlamak . zaten ergenliğe girirkende bacak arkaları falan çatlamıştı).ama karnında (maşaAllah) çizgilerden eser yok:44:bizde anlamadık vallaha:44: gerçi önünde koskoca 2 2,5 ayı var emme azda olsa olması gerekmiyomu![]()
Bende bebeğim için 37 ye kadar dayanmaya çalışacağım, Allah yardım etsin. Peki Diyelimki ben 34-35 e kadar dayanabildim o zaman alabiliyor miyim iznimi
unlu bir mimar var adı han tumertekin. tanışmıştım öğrenci iken istinye parkı falan yapmıştı. ad nerden aşina diyorum(ben buldum havasındaydım da) bakalım bizim kesin değil henuz.Bayıldım oğluşunuzun odasına Allah sıkıntı vermesin inşallah
Şimdi benim adım Ceren olduğu için dayanamıyorum ve hakkımı Ceren'den yana kullanıyorum
Canım Atlas çok güzel ama Han'ı beğenmedim ben.
Çok şükür iyi haber aldık senden, sen çok hareketlisin zaten bebek yoruluyor seninle beraber canım, ben dün eve gidene kadar o kadar yoruldum ki oynamadı hareket etmedi sabahı zor ettim inan.
Canım ilaçlarını lütfen ihmal etme, bebeğin ve senin için çok önemli süt yoğurt yemiyorsan dişlerinize kemiklerinize yazık her ikinizin de
Alabilirsen al canım, bebeğinin kaslarının gelişmesi daha önemli anne karnında madem devletteymişsin kullan haklarını :)
tünaydınn güzel annişler
2 gündür göbüşümün sağ tarafında bi tümsek var ve sertlik sanki bebiş kafasını yada poposunu oraya dayamış gibi.bazen o kadar geriliyoki canım acıyo.normaldir dimi? yani o sertlik bebişdir
Dalokaysmom Gunaydın atlası bende o kadar cok ıstedım kı ama babamıza begendıremedım artık vaz gectım napalım sen koy bıtanem ben cok begenıyorum atlas ısmını han da yakısmız yanına ...
normal canım endişelenme ben de de oluyor.